Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

am vazut ca nu aparut mesajul meu cu numele dorit si m-am gandit sa-l reatasez:

Eu as vrea Irina Alexandra dar ramane de discutat sa vedem ce zice si tati Irina ramane sigur dar cu al doilea nume nu sunt convinsa.

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aaaa, mi-am amintit ce vroiam sa ii spun Claudinnei. Da, mey, ce ochi ager ai tu, sunt mov mai nou, nu albastra, si cred ca lui Luca ii sta tare bine mov asa, nu? Merci pentru felicitari!!!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata fetele mele dragi!
Azi ne-am trezit mai tarziu ca daca suntem in concediu medical ne permitem!
Clau felicitari pentru BBelina , ma bucur ca e totul bine!
Noi suntem bine , se pare ca statul acasa chiar ne face bine , nu mi s-au mai umflat picioarele aproape deloc.Ma pregatesc sa imi masor si tensiunea si apoi revin.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

am vazut ca nu aparut mesajul meu cu numele dorit si m-am gandit sa-l reatasez:

Eu as vrea Irina Alexandra dar ramane de discutat sa vedem ce zice si tati Irina ramane sigur dar cu al doilea nume nu sunt convinsa.

23+

Mie imi place f tare combinatia!!!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dyanira cui nu-i prieste? tensiunea de dimineata ar trebui sa fie foarte buna. cat e?

am facut modificarile in listuta.
Irina Alexandra este foarte frumos. Dar nu-i musai musai sa ii dati 2 nume ca oricum unul singur il va folosi. Iar daca asta e Irina... e super OK. Irina asa simplu suna distins, finutz, melodios.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alinush

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Acum mi-am luat-o: la 3 masuratori consecutive 11/6 mie mi se pare super buna.Voi ce ziceti?

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Apropo fetele. voi cum reusiti sa dormiti noaptea ca eu sunt terminata de somn, ma trezesc in fiecare noapte pe la 4-4.30 si mai reusesc sa adorm abia pe la 6, sau daca ma trezesc pe la 1.30 nu mai asorm decat pe la 4.30 -5. M-a terminat, am niste cearcane de zile mari.

23+
Mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Clau_geo felicitari pentru fetita frumoasa si sanatoasa, si sa te bucuri de restul sarcinii. Sper sa nu trebuiasca sa mai faci asa de mult tratament :)

freshanna tu stii ce ai acasa, si daca e mai binesa rabzi, insa eu cred ca osa ajungeti sa va intrstati si mai mult daca nu incerci sa ti-l apropii. Desigur, nu facand pe suparata, dar sigur gasiti unmod mai convenabil sa vorbiti. In cuplu apar certuri mari daca se acumuleaza frustrari.

Mi-e un sooomn.... cam ne-etica atitudine pentru o femeie din clasa muncitoare, nu credeti? Ayi am luat un 117 plin ochi de oamni fara bun simty. Mai ales fetele tinere care stau pe scaun si iti arunca asa o privire bovina ma calca pe nervi in ultimul hal. Le+as fi dat peste ei cu geata in care mi+am luat provizia de mere si apa.

Spuneti-mi si mie va rog ce vitamine de sarcina luati. Mie mi-a zis dr. sa iau din saptamana 20, dar ca sa aleg ce vreau eu, numai de sarcina sa fie.

20+

Mergi la inceput
Mergi la inceput