Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by anca81

quote:
Originally posted by piolica

Anca, hai ca m-ai facut sa rid! Este 'noces de cuir' care se traduce 'nunta de piele' dar are o alta conotatie, ca atunci cind te gindesti la o geaca de piele de porc sau caprioara si nicidecum pielea umana (aia este 'peau'). Insa ai fost simpatica... si mi-a venit o idee pt tine! Stii ce as face eu? I-as scrie sotului meu 'pe piele' tot felul de chestii simpatice si l-as pune si pe el sa faca la fel pe pielea mea, mai ales pe burtik! o declaratie de dragoste 'pe piele' pentru o aniversare de nunta 'de piele'.
Nu glumesc, la doi ani este 'noces de cuir', asa ca gindeste-te bine si gaseste ceva hot!

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Piolica, am inteles de la inceput mesajul. Doar ca faceam putin haz de necaz. Asta apropos de discutiile anterioare legate de sex.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Ancut destept! eu cer explicatii despre chestii pe care nu le stiu, vezi chestia cu eugenia tortului, asa ca am facut la fel si cu tine... ti-am spus din fir a par.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ancule, sper ca stai pe canapeaua din piele in pielea goala, ca altfel nu merge...macar astazi.

hai pupici la toate fetele si sa ne auzim maine.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Uite la ce ne uitam noi de un sfert de ora ...cu onomatopeele de uimire aferente ..deh, e prima sarcina pentru amandoi

http://www.youtube.com/watch?v=w7qVJiYBlbo
http://www.youtube.com/watch?v=W0h3bVtplKY

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

pup dulce burtici si sa ne auzim maine dimineata odihnite si sanatoase

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Super tare tzitziri, m-am uitat si eu un pic, acum va las ca vreau sa intind si eu in pat ma cam dor picioarele, va pup sa ne auzim cu bine maine dimineata

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ma duc sa fac un capitol nou.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CAPITOL NOU AICI

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetelor spuneti-mi si mie daca voi ati simtit bebitu ca se misca des si tare la 17-18 sapt ca eu nu prea il simt desi la eco se misca,si sincer imi cam fac probleme pentru ca la sarcina trecuta bebe era mai activ la sapt astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Doamne m-am luat cu munca si voi ati si umplut 10 pagini. Albinute ce sunteti :)
andreea_and intre elevit si materna basculez si eu. Cred ca o sa cumpar ce-mi sta mai intai pe limba

In legatura cu casa, ne orientam mai mult dupa calitate/pret si zona conteaza mai putin. Gasisem una chiar buna aici unde stau, cu 3 camere, dar imi depaseste bugetul cu ceva bani si va treb sa cam refuz.

ilia sigur bebe e bine, Eva parca spunea sa bei ceva dulce si sa te asezi... mi se pare un sfat bun. Oricum, mergi la dr, e cel mai bine asa. Tin pumnii (si bb face la fel).

angelynna82 sa scrii multe mesaje unul dupa altul, ca sa te putem vedea mai repede.Stiu si eu cum e, pentru ca abia azi am intrat in legalitate haha.

piolica din cate am vazut eu nou nascutii poarta oricum body cu manecute lungi, poate mai subtirele, dar... trebuie acoperiti.

Mi-aduc aminte de surioara mea (are 2 ani acum). Nu exagerez, degetutele ei erau subtiri exact ca niste scobitori! Va puteti imagina ce inseamna o boare pentru un pui asa de mic?

anca81 da, body-urile cu manecuta scurta se pot da si pe sub altele mai groase, insa copilul mic trebuie ferit de cute si alte asemenea, asa ca nu cred ca o sa practici asta prea des :)

Felicitari dragelor care isi aniverseaza casatoria!

20+

Mergi la inceput