Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea multumesc!

Ghiocel ce zici tu acolo noi facem donatii anuale, la scoala se face in fiecare an comunity fair (parintii ajuta) si booster club ul aduna banutii pe care ii cheltuie pe ce trebuie ptr sali.
Raluca are cea mai buna teacher pe 3rd grade, ce recomandera sa i fac eu? este de 32 de ani teacher.

De Craciun si sfarsit de an mereu am cumparat gift card uri. Eu linistita ca si asa nu stiam ce sa le cumpar si teacher ele multumite. Un gift card pus intre flori nu cred ca supara pe nimeni.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Corina e o diferenta in a dona si a lasa un prof sa aleaga ce face si alta cand dai scolii care are prioritatile ei .
Legat de gift card eu am vorbit din punctul meu de vedere care predau la universitate. Dar eu m-as simti jenata, ca sa nu mai vorbesc cum s-ar putea interpreta. E drept ca miza studentilor c-un prof e mai mare. Dar cadourile si culcatul cu studentii sunt contra regulamentului Cinstit evaluarile positive ajuta promovarea asa ca inclusiv financiar e cel mai avantajos asa zau.
Dar poate la cei mici e diferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ghiocel la cei mici e diferit. Nasol mi s ar parea sa dai banul...Eu una dau gift card ul din toata inima sa stii. Dupa un an greu merita si profesorul sa se resfete un pic fara sa si foloseasca bugetul personal.
Raluca isi face datoria ei iar eu pe a mea. Vreau ca n fiecare an teacher a sa fie fericita ca un pic din viata ei s a intersectat cu a noastra.Sa i fim o amintire placuta.

Si la voi da (daca ar fi) studentul nu da mami. Poate si de asta?! Si de promovat nu prea mai are unde.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, chiar n-are nimeni idei de Boston?

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu, acum 11 ani am crezut ca am un cos pe spate ,dar de fapt era o capusa ...mi-a scos-o o vecina , nu am luat nimic atunci,ca eram mica si nestiutoare ....daca era ceva, aveam reactii imediat, nu?
khristin din pacate nu te pot ajuta. vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by khristin

am fost o data, vreme de o zi. nu am vizitat deloc muzee, doar m-am plimbat prin campusul harvard si aiurea pe strazi. e minunat orasul, seamana extraordinar de mult cu un oras european si doar pentru plimbarea pe strazi a meritat.
altceva nu prea mai stiu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Si noi vream sa venim in Florida pt 5 zile.
Sanziana si cele care mai stiti de zona, ce hotel imi recomandati si ce zona? Caut ceva cu activitati pt Eric-4 ani si daca se poate cu all-inclusive. Stiu ca sunt pretentioasa, dar vreau sa simt ca sunt in vacanta.
Multumesc mult pt idei.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Cristina nuuu sorry . Din pacate nu stiu pe nimeni relativ activ din aceea zona. Vacanta faina!

Corina haidi mey gift card-ul tot ban ii. Da te cred ca-i plin de bune intentii.

Pumba nu se vede imediat, dar in 11 ani cred ca se vedea . Daca ti se pare ca ai vreun simptom poti cere evaluarea serologica, dar eu cred ca esti ok. Ai avut noroc. . Si nu orice capusa e atat de rea. Mica fiind ma ascundeam in cuibarul gainilor. Saraca bunica cred ca a scos zeci de capuse inofensive din capul meu. Fara prea mult fuss si n-am facut febra niciodata si nici alte belele nu mi s-au tras de p-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by khristin

Cristina

Cristina, noi am fost doar o zi in Boston si am mers pe Freedom Trail. Se incepe dintr-un parc (Boston Common) unde iti dau o harta cu punctele de interes de pe traseu si mergi de-a lungul unui drum marcat prin zone foarte frumoase, musee, biserici, cladiri, vapoare, la sfirsit un turn f inalt (Bunker Hill) de urcat daca te mai tin picioarele ... Noi am mers de unii singuri, nu am facut traseul cu ghid. Este cam multicel de mers, dar se merita din super plin!!!
Si pe percurs, pe undeva, treci printr-un cartier italian, unde au o bakery foarte super (ca in Romania)! Sa intri acolo neaparat si sa iti cumperi ceva, sint fff gustoase!
Linga parc, la inceputul traseului, am mincat intr-un locusor foarte frumos, micut, dar frecventat de studenti si turisti (Finagle a Bagel, http://www.finagleabagel.com/home.htm).

Uite, sper sa gasesti mai multe info aici:
http://www.cityofboston.gov/freedomtrail/
http://www.cityofboston.gov/visitors/

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Khristin mi-am batut la cap sotul care s-a plimbat ca student prin 94 si 96 deci eu stiu ce o mai fi. In afara de baruri si fete si MIT si Harvad a zis ca Bostonul are placute istorice explicative pe strazi deci pe unde te plimbi ai explicatii gata si pentru pui ar fi fain sa mearga sa vada un vapor cu panze de la 1767 complet refacuta si vizitabila USS Constitution. Da-i google ca are s-un muzeu. Mai e un muzeu al Stiintei. Din pozele vechi dincolo de centrul de langa Scollay, Boston Common, cladirea MIT si promenada de pe Memorial Drive, podurile sunt foarte frumoase. Museum of Fine Arts e putin mai departe.

E daca ne scuturi poate iese ceva..

Mergi la inceput