Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gabbriela, din cate stiu eu, dupa simptomele pe care le descrii, poate fi o enteroviroza, sau o infectie mai serioasa cu vreo bacterie.Daca au trecut 2-3 zile fara ca febra sa cedeze la antitermice, inseamna ca e posibil nevoie de antibiotic.Si pe de alta parte fiindca are si scaune moi, trebuie sa ai grija si cu alimentatia, sa ii dai mancare de regim, orez fiert, paine prajita, covrigi, si daca dupa o zi sau doua de astfel de regim vezi ca ii merge bine si nu mai are asa scaune dese, atunci poti sa adaugi la alimentatie branza de vaci, banana, mar copt. Insa daca febra nu scade nu ai alta solutie decat sa mergi la medic. Pe mine m-au invatat la spital, ca tot asa innebuneam cand vedeam ca abia ii dadusem antitermicul de vreo 3 ore si urca febra la 40, m-au invatat sa ud doua prosoape, sa pun un plastic pe pat si sa incep sa impachetez fiecare picior de la talpa in sus pana la genunchi cu cate un prosop ud. Apoi le tot schimbam pana temperatura ajungea la 38.Dar lucrul asta trebuie facut numai atunci cand copilul nu are frisoane cu maini si picioare reci. Daca are frisoane si ii e frig, il acoperi pana se incalzeste, si cand da semne ca ii e cald, si are extremitati calde, abia atunci incepi impachetarile.A si inca o chestie pentru stomac, trebuie sa existe in farmacii un medicament preparat cu bacterii lactice care ajuta la refacerea florei stomacului si pe de alta parte ajuta si la cresterea imunitatii. Exista si in Romania si vad ca am gasit si aici ceva similar.Uite aici ce am gasit la noi:http://www.alternativehealth.com.au/Product/innerhealth.htmSanatate multa si sa vii repede cu vesti bune.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

MULTAM LUCIA DE SFATURI...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Uff, Gabb, nici eu nu suport sa il vad pe David bolnavior!!!! Multa sanatate lui Julian!!!! Ati fost la pediatru??? De obicei enterovirozele tin cam o saptamana...pana isi fac de cap...

Nico, eu spun ca Matei ia foooarte bine si 750ml e mult pt un bebe asa mic...adica papa fooarte bine!!!! Oricum eu sunt de parere ca daca bebe doarme, mananca si creste atunci e si fericit si sanatos!!!! E tare dulce si chiar ca nu seamana cu Stefan!!!

Cristina, ce lego ati mai cumparat?? Si eu eram pe punctul sa ii cumpar unul zilele trecute cu Spongebob, dar el a vrut alta jucarie cu Speed Racer...
A fost la film cu Radu si i-a placut tare mult....
Maine sper sa facem si noi ceva deosebit asa sa sarbatorim un pic!!!

Lucia, deci preiei stafeta?? hihi!!!!
Eu fac galerie!!!!!

http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
Am pus aici 2 filmulete...primul cu unul din cantecelele de la recitalul de pian, si unul cu un antrenament de la inot
http://good-times.webshots.com/album/563299360EMrkaK?start=24
si aici am pus poze noi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nicole-cum mai sunteti??Poate, totusi, ar trebui sa va dea un antibiotic...
Sa veniti cu vesti bune!

Sanzi-ultimul lego a fost avionul de la Lego city.Uff, mie mi se pare dificil, dar lor...

Nico-hai ca esti mai bine, daca cantaresti pampersul folosit!!

O zi frumoasa de 1 iunie sa aveti!!

Noi il vom duce Andrei prin parcuri, ca ieri nu prea am avut timp de el, decat inspre dupa-amiaza.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani! tuturor puilor de om Darul meu

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Fetelor pediatru imi zice sa continui cu motrin si cu tylenol "antitermice" din 4 in 4 ore sau din 6 in 6 ore... dupa caz... sau sa le alternez

A zis ca daca si duminica noaptea mai face febra sa il duc la cabinet luni.

Azi noapte pe la 3 a avut 39 cu 6c azi dimineata la 10 am a acut 39 cu 3c... astazi l-am pus si la dus mai rece ca in cada nu am avut nici un succes. I-am dat motrin la 8 pm si la somn.
A papat ceva mai bine astazi, orez si piept pe bbq, fara scaune moi a fost ziua de astazi... acuma astept cele 6 ore sa vedem unde ne invartim cu febra cand efectul la antitermic incepe si scade.

sanatate la puiuti vostri si numai bine
La Multi Ani de ziua copilului!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Buna ziua mamici
Gabb sper ca e mai bine Julian. Si Carina avut un enterovirus acum ceva timp. M-am dus imediat cu ea la dr cand am vazut ca are scaune moi si dese, febra nu apucase sa faca. Din pacate nu a trecut fara antibiotic si tin minte ca i-a prescris si enterol si doar papica de regim, supe de legume cu crutoane si mar copt. Apoi un pilaf usor cu legume si copan de pui la gratar si multa apa (cata a cerut atat a primit. Stiu ca uneori dr prescriu si saruri de rehidratare, la noi nu a fost nevoie) Cam asta a fost mancarea Carinei cateva zile, nu prea i-a placut dar multumim lui Dumnezeu a trecut repede.
Sanatate tuturor,
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, noi l-am cumparat pe asta:
http://www.amazon.de/LEGO-7690-Mars-Mission-Kommandozentrale/dp/B000NCI2QE
E de la 8 ani dar il poate face singur. Schema e clara, e la fel ca toate celelalte, doar ca este mult mai mult de lucru (ca durata).
In rest are aproape toata seria ca de o vreme e innebunit
dupa spatiul cosmic, martieni, rachete...

Asta de acum e urias si are niste chestii spectaculoase - e cel mai
mare din serie - s-a apucat de el ieri pe la 4 a facut cam jumatate, s-a culcat pe la 9 si azi dimineata s-a reapucat de el. Asa cum vad eu, nu mai are mult si-l termina. I-am adus de mancare in camera lui ca n-a vrut sa se desprinda de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani tuturor copiilor !
Gabb sanatate lui Julian.
Cristina super pozele cu ciresele.eu inca nu am cumparat.
eu abia am terminat de spalat pe jos in toata casa din cauza Mariucai. cat am fost la cumparaturi a imprastiat peste tot muuuult sclipici ca intr-un adevarat casteloricum va mai dura pana voi scapa de el
o zi placuta tuturor!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

La multi ani cu multa sanatate tuturor copilasilor !
Gabi sanatate multa lui Julian si putere
Am lipsit ceva vreme de pe aici...sper ca ma mai primiti
Sper sa reusesc sa citesc din urma...Va salut pe toate si va urez o duminica minunata alaturi de copilasi
Am pus si ceva poze noi

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://community.webshots.com/user/tamyrarotaru
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput