Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, am racit vara, si nu e prima data... cat despre desteptaciune.. hm, ce sa zic...
Faine pozele de la munte.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina22, ce bine ca ati respirat aer de munte!Cat despre rezultatul meciului, frustrant, ce-i drept, dar am supravietuit. Au fost tristi nemtii, ce sa zic, dar cred ca s-au si mandrit cu faptul ca sunt, pana la urma, vicecampioni. Nu-i nici asta putin lucru. Si, sincer, pe mine m-a durut mai tare cand n-a reusit Romania sa treaca de grupa.
Nicoleta, multa sanatate!
Robert e intr-o pasa proasta cu sanatatea, clar - dupa "gripa de vara" de saptamana trecuta, acum are otita medie la o ureche si trebuie sa ia 5 zile antibiotic. Dar deja nu-l mai doare urechea, am inceput antibioticul si i-am dat si nurofen mai mult contra durerilor ca febra n-a urcat mai mult de 38. Acum doarme linistit, azi n-a fost la gradinita dar maine vrea neaparat sa mearga, de dorul unor colegi. Sa vedem. Contagios nu-i, numai sa se simta bine dimineata.
A fost ieri cu gradinita si au vizitat acvariile acelea spectaculoase din München - SEA LIFE.

Cu ce se mai joaca ai vostri, cu ce jucarii/jocuri?
Robert a lasat-o mai moale cu lego, ii place la fel de mult, ar construi oricand si oricat, dar nu mai vrea sa-i cumparam pentru ca si-a dat seama ca deja are prea multe si ca se pot strica destul de repede. Mai nou vrea chestii cu telecomanda - are un avion si niste masini si acum vrea neaparat un robot vorbitor si umblator, ca a vazut acasa la un coleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

offf, otita asta!! Sanatate, Robert!!
Cristina-Andrei se joaca cel mai mult cu masini. Pe langa cele reale, "are" si ceva corvete si lamborghini nustiuceserie(???) si motor in nustiucate V-uri, care sunt imaginare si pe care "i le aduce soferul din Germania". Culmea e ca ma cheama si pe mine sa vin sa le vad!!
Mai face, destul de des, puzzle-uri si alea cu tematica-masini!

Pupici si numai bine!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Ce nostim, "soferul din Germania"!. Robert si-a facut dn lego un Autohaus si-a pus in el masinute Hot Wheels si m-a pus sa-i scriu la fiecare pretul. Cea mai scumpa costa 60.000 de euro.

Azi l-am lasat sa doarma cat vrea, la 7 nici macar n-am incercat sa-l trezesc pentru gradi. Iaca s-a trezit acum - e trecut de 9- asa ca trebuie sa fac shut down.
Pa si mai vorbim!
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cristina, sanatate lui Robert, sa treaca repede!

La noi e cala din casa, pe pici l-a cuprins toropeala si doaaarme...

La 4 merg sa il iau pe Stef de la gradi...

Deci nimic spectaculos...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Suntem bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-bine ca a trecut!!
Robert cunoaste valoarea lor, apropo de 60 de mii, Andrei isi face parc auto, dar nu vrea sa le vanda.Le tine pentru el!!

Va pregatiti de iesiri in w-e?

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Pai si Robert face afaceri n familie, il le vinde lui tati.

Nu stiu ce-o sa facem in we, depinde de vreme. Probabil sau , de plecat tot o sa plecam undeva ca avem dor de duca sambata si mai ales duminica.

Ce ne facem, mamici, cand se intoarce Nina? Ea deschidea intotdeauna un capitol nou, ma uit acum ca s-a ajuns la pagina 20 si-ar cam trebui. Cine se pricepe? Gabb stiu ca mai facea treaba asta. Sa incerc sa deschid eu unul nou?

Mergi la inceput

Am reusit sa deschid un capitol nou, pana la urmatorul sigur o sa apara si Nina.

Aici este cap.49: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123583

Mergi la inceput