sistem MLM

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu stiu care-i faza cu DIAMANTUL, asta mi-a scapat ...

Da, este o retea piramidala, in sensul ca are o structura arborescenta. DAR, eu pot castiga de exemplu mai mult decat superiorul meu, depindde de vanzarile celor de sub mine.

Sa-ti dau un exemplu: ca si coordonator Avon, echipa minima este de 4 reprezentanti (trebuie sa ai 4 oameni sub tine ca sa ai comision); deasupra mea este un Senior Coordonator, care trebuie sa aiba minim 4 coordonatori in subordine. Presupunand ca eu am 4 reprezentanti super-bazati care fac fiecare vanzari de 10 milioane pe luna, eu am sub mine 40 milioane vanzari, din care iau un procent comision; acest comision poate fi mai mare decat cel pe catre il ia superiorul meu, daca ceilalti 3 coordonatori pe care ii are au vanzari mult mai slabe ...

Ideea este ca tu iei un procent din valoarea unor produse vandute ... Esti parte dintr-un lant de intermediari, care nu poate fi foarte inalt, adica nu ai foarte multe niveluri ... Repet, vorbesc doar de Avon, celelalt nu stiu cum sunt ...

Si iar repet, castigurile nu sunt mari decat daca ai o echipa maricica si au vanzari mari.

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by bogdanai

Nu stiu care-i faza cu DIAMANTUL, asta mi-a scapat ...

Pai probabil d-aia nu esti inca diamant, ca ti-a scapat tocmai asta. Un diamant intr-un MLM (acum nu mai tin minte, s-ar putea sa fie o denumire specifica a unui anume MLM, nu stiu daca si la avon) este o persoana care nu misca un deget si curg banii garla pe el. Adica nu mai coordoneaza pe nimeni, nu mai da nici un telefon de motivare sau impingere de la spate, nu mai face nimic la propriu, decat sta si-si numara banii. D-aia zic ca daca il vad il mananc.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by Androix
Un diamant intr-un MLM (acum nu mai tin minte, s-ar putea sa fie o denumire specifica a unui anume MLM, nu stiu daca si la avon) este o persoana care nu misca un deget si curg banii garla pe el. Adica nu mai coordoneaza pe nimeni, nu mai da nici un telefon de motivare sau impingere de la spate, nu mai face nimic la propriu, decat sta si-si numara banii. D-aia zic ca daca il vad il mananc.

www.avoncompany.com/investor/seniormanagement/index.html" target="_blank">Uite-i pe cei pe care-i viseaza Boghi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Atentie la Avon (poate si la altele) sub ce forma vi se propune colaborarea: PFA, SRL. Trebuie sa stiti ce responabilitati capatati prin asceste forme de desfasurare a activitatii. De exemplu, daca Avon-ul va emite facturi cu produse, ar trebui sa faceti facturi de vanzare si/sau sa folositi casa de marcat. In caz contrar se numeste evaziune fiscala, deoarece castigati niste bani pentru care nu platiti impozit. Oricum, nu stiu daca cei care sunt acum in sistem isi declara pe undeva veniturile si daca platesc impozit, asa cum ar fi corect. Fiti atenti si la acest aspect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

diamantii sunt in reteaua amway, adica varful aisbergului!!!! dar, ma intre eu? cati diamanti sunt oare in RO? unul? doi? restul, de sub ei, sunt fraierii care lucreaza pentru ei, asa imi zicea o prietena zilele trecute!!!
cam tot ce s-a spus pe aici, e adevarat. eu personal, nu cred ca un astfel de sistem MLM, avantajeaza pe cei mai multi. doar pe caei din varf, care sunt cativa, iar restul marea multime....doar alearga sperand sa ajunga in acel varf care e , desigur ocupat!!!

eu inca mai astept sa aud pe cineva din varf.....
doar asa de curiozitate!!!!

kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai de ce crezi tu, kariguld, ca nu scrie nici un diamant aci? pai e prea ocupat cu afacerea...doar nu crezi balivernele alea cu muncesti 4 ore pe zi, timp de 6 luni si dupa aia te uiti doar cum se aduna banii in cont! Hai sa fim seriosi! Nici nu cred ca va intra vreunul vreodata pe aici, ei nu isi vad capu' de treaba!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Retelele MLM din tara au si cate un www.oriflame.ro/aboutOriflame/contents/welcomeToOriflameCountry.jhtml" target="_blank">diamant autohton.
Dar degeaba visati; va trebuie un general de securitate in retea.

Mergi la inceput

nu mai apare "diamantul" ala, sa auzim si noi ca exista?!

sa inteleg pana la urma ca sunt abureli, ca sa te prinda intr-un sistem? ma intreb, cei care sunt in astfel de sisteme, chiar traisec din asta???

Kari

Mergi la inceput

capcaunule, dragule, eu nu ma visez in astfel de retele, am firma mea, impreuna cu sotul, muncesc acolo, cand si cum consider eu. dar primesc deseori astfel de propuneri deseori, ca venim in contact cu multi clienti, care sunt in astfel de sisteme si cauta sa racoleze si pe altii.

si pentruca nu am unde sa aflu daca chiar sunt oameni care traiesc bine mersi din astfel de retele, am intrebat aici. ca cine stie? poate apar perlele, diamantii...sa ne impartaseasca din reteta succesului lor!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadel spune:

nici eu am incredere in retelele astea... au incercat diverse persoane sa ma includa in sistem, dar... cred ca daca incepi sa faci munca asta devii un fel de scava a sistemului, cred ca incepi sa vezi in orice om un posibil ''lucrator''... mie imi place sa fiu libera

Mergi la inceput