Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ce sa iti mai pice mai burtoaso?
Adriana felicitari si sa nu fie de deochi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mai sa stii ca imi cam somn... ca dragii mei vecini de deasupra ...au batut si gaurit toata ziua peretii si asta fac cam de o luna ... sunt groaznici ..Azi am stat doar afara ca in casa nu te intelegeai de ce galagie era... si fiu-meu a dormit somnul de amiaz si azi de la ora 18 la 19.30 ... noroc ca e puiut bun si a adormit pe la 22 pentru noapte..

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adyanna

Fetelor imi laud si eu putin "cioara" In seara asta a adormit pentru a 5-a oara consecutiv singura, singurica in patutul ei! Ea care nu adormea decat la mine in brate, eventual leganata! Desi cred ca asta are o oarecare legatura cu dormitul pe burta, pentru ca mai nou numai asa doarme.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

sa o tina tot asa!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

ce imi place ca avem o graviduta printre noi...sa o putem "rasfata"

Poze Radu

Mergi la inceput

Adriana...felicitari..
Anca... poate mai pica vreun frumusel pe aici pe forum si sa fiu de fata sa ma pot impiedica peste ... ... ca deh ...bortoasa nu ma mai poate lasa

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Aralia, pe de o parte pup gimnasta mica si superactiva, pe de alta parte nu ma pot abtine sa nu ma intreb: Ce le dati fetelor sa pape de sunt asa activi ca a mea abia acum ce mai exerseaza la rasuciri, stie sa mearga ca acele ceasornicului, pe spate si cam atat...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Red Bull! Evident! Nu ti-ai dat seama pana acum???

aaaa, si steroizi dimineata, sa faca brandu' mare...

Sincera sa fiu, eu nu-i fac nimic deosebit...ba chiar parca mi le face in ciuda, ca eu vreau sa mai ramana mica!
Si in nici un caz n-as vrea sa mearga de-a busilea, vreau sa mearga direct in picioare pe la un an ca mi-e lene/n-am chef/timp sa spal pe jos in fiecare zi...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

ce imi place ca avem o graviduta printre noi...sa o putem "rasfata"

Imi place ...imi place ideea... Eu zic sa insistati pe ea...

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

[quote]Originally posted by adra_bell

Aralia, pe de o parte pup gimnasta mica si superactiva, pe de alta parte nu ma pot abtine sa nu ma intreb: Ce le dati fetelor sa pape de sunt asa activi ca a mea abia acum ce mai exerseaza la rasuciri, stie sa mearga ca acele ceasornicului, pe spate si cam atat...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
[/quot

Red Bull! Evident! Nu ti-ai dat seama pana acum???

aaaa, si steroizi dimineata, sa faca brandu' mare...

Sincera sa fiu, eu nu-i fac nimic deosebit...ba chiar parca mi le face in ciuda, ca eu vreau sa mai ramana mica!
Si in nici un caz n-as vrea sa mearga de-a busilea, vreau sa mearga direct in picioare pe la un an ca mi-e lene/n-am chef/timp sa spal pe jos in fiecare zi...

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

si eu vreau sa treaca timpul mai incet..cat despre spalatul pe jos...nu-mi spune!

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Victo

wow..aralia..cat m-am distrat cu fatuca ta!!!
mai da cat se munceste ea acolo!!!!!!!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Ooook, trebuie sa marturisesc secretul...aparatul foto! pentru nimic altceva nu s-ar fi chinuit atat, dar asa de tare vrea sa puna mana pe el! Cum il vede rade instantaneu si intinde mainile...probabil din cauza ca nu i l-am dat niciodata ca sa nu lase amprente pe lentila si LCDeu..

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Aralia.... super ture baga.... si eu vreau... dar noi inca suntem la capitolul ridicat de cur ...stat in genunchi si tarat capul... sau ridicat capul si facut barcuta

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput