Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
si eu il scot pe raul tot fara sosete... si bineinteles ca incep tot felul de comentarii pe la bloc ... Si m-am luat de cateva ori de ei...si acum isi tin lacatelul pe gurita si cheita in buzunar... ca stiu ca ma oftic rauuuu... .. or fi si hormonii de sarcina de vina... dar sa ma mai scuteasca cu babismele lor ca ii deportez si pe ei
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
Ank83 spune:
Anca ...felicitarii Mariei pt dintisor ..ca tu ai destui
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
creem spune:
Va zic si eu Buna seara! N-am mai intrat de ceva zile, ca fi-mea e tare maraita...ne-au iesit doi dinti deodata! Duminica am ajuns la dr. cu ea (plans nu va zic...si ea si eu), se trezeste din somn plangand, nu mai vrea sa stea deloc singura in camera, numai cu mami...e maraita rau! Cu papa nu mai zic...ne chinuim amandoua sa bage ceva in gurita...macar o gura de tzatzi sa nu se deshidrateze. Sper sa scape repede de dureri (ii dau cu calgel si nurofen, indicatie de la dr. Mi-a mai prescris si alte homeopate, dar am zis "pas" ca nu reusesc sa i le administrez si nici nu mi se par a avea vreun efect).
Cam asta facem noi...in rest stam la maneca scurta (duminica chiar am stat doar in maieu) cu bulanele goale...s-a crucit o mamica cu care m-am intalnit...fata ei de 8 luni era imbracata cu combinezon plusat si cu caciula, sosete si ghetute...noi doar in maieu (tip body) si pampersul de rigoare.
Dar...fiecare cum crede de rigoare..nu judec pe nimeni, ca nici mie nu-mi place sa fiu judecata.
Am mai primit sfaturi sa dau fetei sa guste din pizza...am zis "pas" si la asta
Hai ca v-am ametit!
Poate ne treceti si noua pe iepu...si sa intrati sa puneti poze la palalii!! noi am pus doua (sper sa nu va suparati!) si sper sa apara cat mai multe pe acolo.
Aaaa....si e o poza frumoasa cu o mamica si un bebe langa trandafiri (cred ca la luna mai)...sa treceti numele...nu am recunoscut personajele (si imi fac mea culpa pentru asta).
Iuliana
Am vazut pozici frumoase cu bebei superbi!
Aralia...parca o vedeam pe fi-mea in filmuletul ala! Pupici pentru voinica scumpa!
Pupici tuturor!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
ca tot a fost ziua fotografiilor...haideti sa va arat si eu cateva (daca aveti chef bineinteles)
daca face mami ca avionul maninc si eu morcovel si chiar ma distrez, sau imi place sa ma joc cu masinutele
pentru asta e salteluta de joaca .M-am dat prima oara pe un tobogan , cu ajutorul lu' mami evident...
Ma dezbraca fetitele
, Eva eu nu vroiam chiar dadeam din picioaruse dar ea nu si nu, sa ma dezbrace!...
si asa dorm in parc...mai am eu un prieten care la fel doarme (catalin de Lixa)
...si altele la sfarsitul albumului.
sper ca nu va plictisim!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Alta premiera in familia noastra...ia uitati www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">aici!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
felicitari!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Anca ...felicitarii Mariei pt dintisor ..ca tu ai destui
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
multam
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
Sa va pove o faza.. Azi stateam in fata blocului cu bebe si trece o tiganca gravida ...desculta toata murdara.. cu alti 2 puradei de manuta desculti ...murdari din cap pana in picioare.. Unul din ei avea doar un tricou pe el si il tot ridica in cap si i se vedea ..putulica ..in bataia vantului... si toti au mers catre pubele sa rascoleasca pe acolo... atunci ma gandeam ...ce toxo ??ce CMV?? ... si ce decalotat de putulica sau diversificare???... nu aveau nici o treaba...
Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito
ancadragoman spune:
Ank astia se nasc direct diversificati
Eu am visat aseara ca nasteam doi baieti si ma panicam toata ca nu pot sa le dau sa suga in acelasi timp ,ca nu pot sa ii tin...Doamne fereste!!
poze si filmulete
povestea nasterii
cristi07 spune:
Anca, e primul dintisor al Mariei? felicitari
vreau si eu un "iepuras" pe prima pagina!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
sanduta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adinag
Vad ca va plangeti multe cu diversificarea, si nu vreau sa supar pe nimeni, dar zic si eu ca Sanduta, oare nu va stresati prea mult? Inca sunt mici, laptele inca e baza, in mod normal. Sigur ca sunt copii care mananca mai mul, dar dupa cum vedeti, majoritatea aveti aceleasi probleme, deci oare nu e normal? Se ziceca pe la ca. 1 an sa ajunga sa pape in familie, cu parintii la omasa (bine, cu ceva restrictii). Atunci de ce atata graba? Asta-i parerea mea sinu va suparati,fiecare copil este altfel, si unii poate inca nu vor, si ma gandesc ca stiu ei de ce nu. Stomacelul siintestinele poate inca nu sunt pregatite, si vrea totul mai incetul...
Ai mare dreptate! Dar pe de alta parte inteleg cat e de frustrant sa stai in fiecare zi sa pregatesti cateva ligurite de mancare,si pentru asta sa murdaresti cratita/blender/farfurie eventual si faianta dupa ce-ti scuipa mancarea. Nu mai spun de sentimentele ranite,cand stii cu cata dragoste ai pregatit mancarica respectiva.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Da mi-a placut explicatia
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar