Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Merg si eu la control azi...........

rontzy34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau, va pup pe toate.
Eu nu am mai reusit sa intru pe internet de cateva zile pentru ca renovez camera in care va dormi beberlina mea, si este dezastru in casa la mine, abea astept sa fie gata ca nu mai suport dezordinea si praful de la mine din casa.
Am reusit sa citesc ultimele doua capitole asa pe diagonala si m-am bucurat ca avem deja primii pepenasi, Felicitari Mona pt bebe Codrin, e un grasunel, dragul de el ma bucur ca totul este bine.
Irda felicitari pt bebelina Antonia, draga de tine ce mult ai stat in travaliu, dar totul e bine cand se termina cu bine, felicitari inca o data.
Sun La multi ani! Sa fi fericita , iubita si sa te bucuri de micuta ta.
Mada casa de piatra, multa fericire, intelegere si tot ce va doriti voi. Sper ca totul a fost super sambata.
Cami ma bucur relatia ta cu Cristi s-a imbunatatit, sper din suflet sa treceti peste neatelegerile din ultima perioada si sa ramaneti impreuna, sa va cresteti micuta.

30+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

am uitat sa-mi schimb semnatura, si peste 2 zile o schimb din nou, mai este putin si se naste si bebelina mea, abea astept.

31+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Syyylviuta
Multumesc!

Mergi la inceput

Violeta-si eu sunt in aceeasi situatie-cu casa in dezordine din motiv de zugravit si amenajat camera lui bb...si dormitorul nostru...asa ca te inteleg ffffffff bine,ca nici eu nu mai suport...sper sa se termine saptamana asta........
Stie cineva unde gasesc perdele de copii....colorate,din organza ca magazinul COCOR s-a inchis si acolo stiam ca aula ultimul etaj...

rontzy34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

rontzy, eu trec zilnic pe lipscani, merg pe jos de la unirii la universitate, si am vazut ca multe din magazinele din cocorul s-au mutat pe lipscani, la macul rosu..poate gasesti si cel cu perdelute ...eu am intrat doar la parter un pic, dar am vazut ca este si la etaj

27 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RONTZY si eu merg azi la doctor! Tin pumnii pentru amandoua. Mergi sa faci eco? eu merg la eco. Sunt asa de curioasa sa vad cum e cu CA(circomferinta abdominala).

BEBE2008 la 20 s , e prea devreme ca sa se vorbeasca de placenta preavia totala DEFINITIVA. Dupa 30 s incolo. Mie la 17 s mi-a zis ca am placenta preavia. Ca si tine eram super stresata si speriata. Am stat cat mai mult posibil la pat. Eu eram deja in concediu de maternitate. Pe atunci deci aveam posibilitatea sa stau numai in pat. La 21 s cand am facut eco placenta deja se ridicase. Aici pe forum este un subiect despre placenta preavia si acolo sunt fete la care placenta li s-a ridicat chiar dupa 30 s. Deci mai ai sanse. Si-nca, cum!! Roaga-te sa se ridice, nu fa efort, nu cara, stai cat mai mult intinsa , cea mai indicata e pozitia orizontala , deci nu sezut, fara sex.Are timp sa se ridice. D-ne ajuta!

mult asteptat

Mergi la inceput

Catilin,multumesc de info...o sa merg si acolo!

rontzy34+

Mergi la inceput

Dana,nu la eco merg,la analiza de streptococ b,secretie col si urocultura,parca...tin si eu pumnii stransi...

rontzy34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RONTZY eu pentru astea merg maine. Faza tare cu asta care trebuia sa ma programeze......imi dadea programarea pe 11 iulie!

mult asteptat

Mergi la inceput