Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete!

mada sa incep prin a spune si eu ca sunteti niste frumosi toti trei si ma bucur mult ca ati avut o zi asa de frumoasa!

vazut pozici f frumoase de sun cica balenschi, narcisa, nus de ce eu nu vad pozele Dianei - unde sunt?

Diana eu sa stii ca te inteleg f bine ca si eu teoretic sunt viteaza dar cind e sa trag pe cineva de urechi direct ma fisticesc toata... asta insa pina la copilul meu cind ma fac mama tigroaica si nu permit nimanui sa mi-o supere. si cam asta va fi cazul vostru, pai cum sa lasi tu rudele sa-ti chinuie puii, cum sa le fie bine in aglomeratie, lipsa de spatiu, cum e si cald in casa in bucuresti vara, imi inchipui... ura si la gara...

turtu nu te speria ca vom fi pe aici, asta cu forumul e boala grea... si sigur informatii veti avea destule. ma bucur daca te ajuta cu ceva.

narci pe aici suntem, mai greu cu scrisul ca am avut o garda supernasoala, asta e.
dupa toate cele intimplate si stress si oboseala am pus piciorul in prag si m-am hotarit sa intru in concediu de la 1 iunie, nu ma mai tin puterile sa fac ca la anna sa merg pina in ziua nasterii aproape la servici. asa ca mai am o sapt si apoi odihna activa, de abia astept....

gini bine ca nu s-a intimplat nimic cu tine si bb...

va pupicesc si merg si eu la nani

35+ amr 4+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MAi eu cu vizitele o sa fiu relaxata. Noi nu avem familie aici, decat o mana de prieteni buni pe care o sa-i primesc cu placere la maternitate si acasa. Si cum sunt prieteni buni nici nu va trebui sa ma pregatesc sau mai stiu eu ce pentru venirea lor.

Vecinii nostri de sub noi au o fetita de 10 zile. Miercuri, ma intalnesc cu ea la intrarea in imobil, vorbim un pic si hop top ma invita sa vad pitica (ne intelegem bine cu ei, ne mai vizitam din cand in cand). Eu i-am spus ca doream sa trec, sa ii urez bine a venit, dar ca ezitam nestiindu-i programul. So, merg, petrec o ora foarte placuta cu ei si bebele. Tatal era si el acasa ca era in concediu. A mica a stat cu noi in salon si nu a avut probleme, dormea de numa.

Aseara au venit toti 3 la noi. Au stat 3 ore, pitica din nou cu noi in salon, cuminte si fara probleme. Parintii super relaxati si cooli, nici nu ai fi zis ca sunt parinti de 10 zile.

Am povestit asta, ca sa subliniez ca nu sunt probleme atata timp cat parintii nu sunt stresati. Peste tot zice ca parinti calmi, bebei calmi. Si am uitat sa va spun ca au avut vizite toata saptamana + la maternitate. Chiar i-am intrebat (dupa discutiile de pe forum) daca nu ii deranjeaza vizitele, daca nu sunt obo. Au zis ca nu, ca le face placere, si daca simt oboseala o simt dupa plecarea musafirilor, dar ca una peste alta e ok.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata
Multumesc Mada acum am intrat si eu si am putut accesa albumul,nu stiu de ce nu mergea ieri.
Eu sunt prezenta deja la birou,trebuie saptamana asta sa vad cum ii explic sefului ca vreau sa vin de saptamana viitoare dor 2 zile pe saptamana,sper sa il conving, ca nu imi convine sa intru in prenatal de acum,vreau dupa nastere sa imi iau toate cele 126 de zile. Dar nici nu prea mai pot ,ma simt obosita si imi este greu.
Mai intru mai tarziu ,poate stiti ceva si de Irda??
Va pup pe toate.

33+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata!!!
Revin si eu dupa un weekend plin de vizite si plimbari...
Diana, sper sa reusesti intr-un final sa iti impui punctul de vedere...
Tecky, ma bucur sa aud ca te-a mai lasat raceala.
Boti, buna ideea cu congelatul fructelor. MI-am adus aminte ca am mai incercat eu si anulk trecut cu cirese si capsuni...
Gini, Doamne!!! Imi pare rau de accident. Bine ca nu s-a intamplat mai rau...O sa treaca si teama!!...
Mada, sunteti frumosi toti 4!!! Micuta Ari e atat de haioasa !!!CASA DE PIATRA inca o data si viata sa va fie plina de bucurii si impliniri!!!Sa stapaniti sanatosi cadourile.
Ma duc sa imi fac ciocolata calda cu mult lapte si am intorc...

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata la toate gravidutele!
Mai fetelor eu nu stiu cum sunteti voi dar eu parca nu mai am rabdare sa nasc odata sa-mi cunosc fetita.Ultimele saptamani de sarcina mi se par ca trec cel mai greu.
Narcisa arati foarte bine pt o graviduta,mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat deloc.Mi-a placut prosopelul cu ingerasi.
Mada Amira va fi la fel de frumoasa ca si Ari ca doar are cu cine sa semene ca are 2 parinti frumosi si daca Ari seamana cu Flo,Amira tb sa semene cu tine.
Cristina ce burtica frumoasa ai! Mi-a placut si cum esti imbracata in poze!Se vede ca si tu il astepti cu nerabdare pe Mihai!
Chiar oare cand se vor externa Mona si Irda?Abia astept sa ne povesteasca despre nastere si despre puiutii lor!

Tecky 34 sapt
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am trezit si eu!

ieri am fost la mama la gratar si am invitat fetele de la salon,am papat ,ne-am pozat si apoi ne-am tarat spre casa

maine mergem in sfarshit la Bucuresti sa ne zica nenea dr ce si cum stam cu nenea Colu' si sa aflam si noi o situatzie a sarcinii mele dureroase

ma uit la burtica si deja simt cum o sa mi se faca dor de ea!dc nu ar fi durerile astea permanente ash mai tzineo ceva timp

bb e mishcaretz rau de tot si eu una m-am saturat sa-mi zica cel putzin 5 femei pe zi ce baiat frumos o sa am,asha ca tre sa-mi fac un tricou cu "it's a girl"...e cam ciudat sa shtiu de 6 luni ca e fetitza si sa fie de fapt Maria cu putza!

Ana-Maria36+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 25 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! Am venit si eu cu o sa o savurez alaturi de voi. E asa de bine sa stai acasa si sa nu trebuiasca sa mergi la serviciu!!! Astazi e prima zi de concediu prenatal!!! Bineinteles ca nu am putut dormi mai mult de ora 8, dar o sa ma obisnuiesc eu sa ma trezesc mai tearziu, sa profit la maxim de aceste ultime saptamani, ca dupa ce vine bb nu o sa mai am timp de mine.
Mai tarziu o sa merg la dr de familie ca sa-mi iau adeverinta pt concediu, si apoi o sa merg la magazinele cu animalute sa cumpar cate ceva pt noua noastra achizitie - un acvariu!!! Trebuie sa luam un suport pe care sa-l asezam, niste accesorii de pus inauntru si bineinteles sa ma orientez la pestisori. Ce ma bucur, de mult ne doream sa ne luam, dar am tot amanat, si a trecut timpul, in fine...
Sunt si tare "harnicuta" astazi, am pus deja la spalat o masina, si mai am inca 2 ture. Se adunasera o gramada, ca saptamana trecuta nu am fost in stare sa misc un pai. In sfarsit mi s-au dezumflat picioarele, arat si eu a om normal! O sa incerc sa stau mai mult la orizontala, ca statul pe scaun imi e fatal, din cauza asta se umfla. Asa ca i-am dat ordin sotului sa ia calculatorul de acasa la el la birou si sa-mi aduca laptopul, ca nu se mai poate.

Anna 32+ cu Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Anaxena si mie imi spune lumea la fel, ca dupa cum arata burta o sa am un baietel, si ma apuca toti nervii, intru la banuieli, mai ales ca data trecuta cand am fost la eco nu am mai vorbit despre asta cu dr, am uitat sa mai intreb. Sper sa nu se schimbe nimic si Ioana mea sa ramana Ioana.

Anna 32+ cu Ioana Maria
AMR 8
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Este pt a doua oara cand scriu la acest topic. Cer sfatul fetelor mai experimentate decat mine.
Vineri am fost la eco la Iosup, morfo de trim II (avem 20 de saptamani)unde mi s-a spus ca bebe este in grafic, numai ca placenta este previa totala. Am simtit ca inebunesc. Stiam ca am placenta inserata jos, dar de la asta la previa totala...
Evident dupa, am mers la medicul meu, care mi-a mai facut inca o eco, atunci cand a vazut ce scrisese Iosup si mi-a spus ca nu se poate vorbi acum despre asa ceva.
Sambata am facut putin efort, in sensul ca am mers in oras, dar cu masina, iar noaptea am avut o mica sangerare....ffff mica, care nu a mai reaparut.
Am mai avut acum o luna un astfel de episod, iar atunci medicul meu mi-a spus ca in cazul in care reapare sa merg direct la spita.
Rog fetele, care s-au confruntat cu astefel de probleme sa-mi dea un sfat in ceea ce priv diagnosticul lui Iosup. La ce pot sa ma astept in continuare?
Ar treb sa stau numai in pat?
Mie mi s-a spus fara efort, dar nu repaos total...numai ca m-am saturat de surprizele ca cea de sambata...
Multumesc f mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

in primul rand CASA DE PIATRA MADA, am vazut pozele si sunteti toti niste frumosi, sa va dea Domnul multa sanatate si fericire impreuna!

Eu in acest week-end am fost mosica la baietelul prietenei mele, fetelor cu parere de rau va spun ca aboa m-am descurcat cu imbracatul bebeului inainte sa plecam spre biserica ma luasera toate caldurile, bine ca era si mamica langa mine si m-a ajutat cat de cat.
Sper cu al meu sa fiu un pic mai indemanatica, sau macar mai relaxata, offf la asta chiar ca nu ma mai gandisem, oricum ca si sfat (asa am primit si eu), la spital incercati sa va luati pt bebe camasute care se petrec si nu trebuie bagate pe cap, cel putin la inceput.

Lori35+David
AMR 30 ZILE

Mergi la inceput