Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Neatza fete...Ma rog, neatza e mult spus...
Tecky si eu m-am indragostit de prosopele, sunt pictate manual iar in banii nostri ajung pe la 10 RON bucata!!!Mi s-au parut ieftine, iar vopseaua e pentru bb-i, speciala.M-am ingrasat destul de mult, eu care imi facusem planuri ca nu mai mult de 9-10 kg!!
Cristinutza, daaaa, si ma intristasemmmmmmm da acum mi-a trecut...Eu de abia astept sa-l vad pe bb Mihai, eu imi doream tare mult baietzel.Ce frumoasa esti cu burticaaaaa
Biri, in sfarsit concediu!!!Oricum ai nevoie de asta ma gandesc...Si Ankalaura, parca si AnnaBaby a intrat in concediu, am vazut ca si alte fete...Sa va bucuratzi, sa dormitzi cat de mult putetzi si sa va pregatitzi pentru marea intalnire
Camy sa intzeleg ca iar nu mai divortzatzi??
Sun, sarumana...La voi e clar, seamana cu Sofia Loren da la mine inca nu stiu cu cine.Vil din provenientzi lituano-germanici (deci blonzi) eu romanca 100%, vedem ce ea si de unde
Diana, am citit si eu de ce se intampla cu tine si cu vizitele neprevazute si nedorite. Si eu cred ca trebuie sa explici foarte clar ca acum nu se poate, in alt moment, in alta situatzie, cu mare drag dar acum familia ta trece printr-un moment special care va fii destul de solicitant si ca ti-ai dori sa se intzeleaga asta.Fara suparare.Super ai procedat azi cu cumnatul tau.Vopseaua e speciala pentru textile si netoxica pentru bb.
Violeta Tm, spor la treaba.Vezi sa nu te soliciti prea tare.Dar nu poti sa da comanda de patutz??Ca nu e greu de facut, ma gandesc.Uite eu am rugat-o pe o cunostintza sa se intereseze cam cat e sa faca un pat de genul acela, bine alt model, dar tot cu comoda.Can primesc pretzurile, daca nu e prea tarziu, iti trimit pe mail.
Danangie, astept sa-mi spui ce a zis dr!!!!
Dma, ce ma bucur ca bebelina e perfecta...Faza cu cordonul nu cred ca e motiv de ingrijorare.Da sa faci ce a zis dr cu placenta...
AnnaBaby, eu am ceva de la Amway de curatzat metalele, nu stiu cum ii zice dar uita-te pe site-ul lor.
Truli-Luli, incearca sa te odihnesti cumva...Si poate ajungi la ansetezist cu voia Domnului in timp util...Eu cu educatia copilului, nu ma prea pricep, sunt habarnista, dar stiu ca este o prioritate pentru mine si ca e important sa imi stabilesc obiective in educatia ei.Mai multe si mai clar vad pe parcurs, in functie de evolutie.Sotzul meu si Mamicile cu experienta (cum esti si tu) ma gandesc ca ma vor ajuta la momentul potrivit.
Bujo, bine ca ne-ai dat informatzii despre Mona.Si ma bucur tare mult ca sunteti si voi bine si ca la Filip i-a placut savarinaaaaaa.Ce frumoasa eeeestiiii!!!!
Marimaaaaaaaaaaaaarrrrr, ce bineeeeee!!!Mi-a fost dor de tine
Noi acum il pregatim pe tati sa mearga la business si dupa aia facem painica cu ou si cu ceai.Mi-e asa o poftaaaaa...Dupa care selectez haine pentru primele 3 luni, ma pun sa le spal si sa le pun in pungi de nailon

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (30+)si Vil asteptand o

AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alooo Cuscri, nu ti-e jena sa numesti garsonu lu' gineri-miu cort??? Mai ales ca asa "cort" frumos mai rar!

Vio ti-am mai dat eu site-ul...pui tu www-urile in fatza, este baby-design punct ro. Si te uiti la kombi lux (au pe alb si natur ca al nostru). Te asigur ca au saltele, ca doar noi de la ei am luat-o. Sper sa te descurci!

Marimaaar ai aparut, ca de cand te tot strig! Datele au ramas aceleasi la contul de poze, sa stii!

Narcis hihi, deci nici la voi nu este o combinatie de 50% brazilian-50% roman...ca si la noi, eu sunt orice numai romanca nu. Bunicii mei sunt prima generatie care a trait aici. Si iubi la fel, are destule influente. Vedem...sanatoase sa fie, nuuu?

Ma'c sa asez hainutele pe categorii, dupa ceea ce scrie pe etichetele lor: spalare la 30, 40, 60 de grade. Apoi in functie de asta sa le combin si pe culori...si de maine ne apucam de spalat! Abia astept sa fie gata spalate-calcate, sa le asez in pungi ermetice, sa-i fac si pachetelul de "scos plodu din spital" lui tati...

Acum realizez ca ne apropiem...incet dar sigur

Cami ai si tu grija cu efortul. Hihihi...sa stii ca da, eu vreau asa un copil precum Ana!

Diana razi tu razi... da' sigur burta mea n-are 12-13 kg ci si eu. Asa ca nu-i doar burta de mine. Da' le-om da noi jos dupa! Ma bucur ca ai fost si diplomata si ai si scapat de cumnat!:)

Ma'c la trebi...revin..

SUN 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Toata lumea isi pregateste bagajelul de spital....hmmmm...noi mai avem muuult pana acolo...Sau poate nu chiar asa de mult?!
Anyway, cand am citit din urma mai ales despre ANAXENAcare se pregateste de treaba serioasa, desi spera sa prinda 40s, m-a luat cu fiori! Iar am visat azi-noapte ca treb sa nasc si problema mea era ca nu am calcat nimic pentru BB si ca nu eram pregatita. Colega mea naste in 2 sapt, cezariana. E asa de entuziasmata si in acelasi timp stresata....Uf...ce o mai fi oare pana la capat????
Am vazut pozele. MADA si DIANAaveti niste bomboane ! shmechera aia mica a lui Mada cu ochelarii la ochi si tare frumusica cea mica a Dianei cu coditzele alea doua! Abia astept si eu sa am Bb le meu!!!!!Deocamdata dam din pisioruse sau din manutze si stam pe organele lui mami de nu poate sta nici noaptea in part ca lumea.
Deci la nunta.....mi-am facut de cap!!!!Sotzul meu mi-a impus restrictie la coca cola (nu ca as fi eu mare bautoare), dar tot l-am pacalit de juma de pahar ca ma durea capul ingrozotor si nu mai stiam ce sa iau. Dupa aceea...de mancat...nu m-am omorat..da'...de dansat...o sa ma certati acum toate probabil. Am dansat de sarea camesa de pe mine. Si cu BB burtica, adik am pus mainile asa in jurul lui ca sa stie ca dansez si cu el. Nu am avut nimic...dar...ma cam mustra constiinta ca am facut atata efort. Da tare a mai fost bine!!! Apropo de exercitiile pentru o nastere mai usoara... daca nici acum nu nasc usor la cat am tzopait... (glumesc eu, dar tot mai sper sa seman cu mama!!!!)
Pozele facute de mine...nu vreti sa le vedeti. Amn iesit atat de ..grasaaaaaaa!!rotuinda la fatza si cu o bluza lalaioe, ca atat am gasit pe piata bacauana...Asa ca astept pozele unui coleg. poate ma face mai frumoasa si am curaj sa le postez.
ma duc la ciorba mea radauteana. Revin

bebe Andrei
Ruxandra 26+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marimar, ce bine ca ai revenit!!! Sper sa intri mai des de acum incolo...
Narcis, cum sa te uit tocmai pe tine!!!Ai vazut ca mi-am revenit !!! Sper ca m-ai iertat!!! MAi da ce posta ai!!!
Mona,,,,ce bine ca esti acasa!!! Cred ca esti asa fericita!!
Diarux, nu te cearta nimeni...daca tu te-ai simtiti bine si nu ai avut nicio problema de ce sa nu dansezi. Si eu sunt o dansatoare inraita. Las' ca vine si vremea noastra sa spalam si sa calcam hainutele pentru bebei,,,

Cristina 28+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sun-ule ia râia de pe mine !!!!!!!!! Carutzul e ambalat, in garaj, o sa-l scoatem cand o sa vina bebelina. Si pat&co inca nu avem ca nu cadem de acord pentru culoare cu tati :))).
Eu am cumparat decat trusoul pentru spital - primele saptamani, ca pe 24 iunie vin soldurile :)))) si atunci sa vedeti :).

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Am venit si noi acasa fetele!!!!!
Mi-a fost asa de dor de voi toate!
Suntem bine....mici, dar bine....acum Antonia papa la san si doarme.....e mai greu s-o tin pe Dari departe de ea ....ca s-ar juca cu ea ca si cu o papusa! Am pus-o sa puna mana pe ea usurel....i-am zis ca-i delicata, dar tot mai uita uneori si o "mangaie" mai ca pe noi asa !!

o sa mai intru maine ca parca a dat trenul peste mine!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia Gabriela 23 mai 2008

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Irda, bine ai revenit! MA bucur ca sunteti bine, tu si Antonia. Asteptam vesti in continuare.

Vicky 35+ si Maya
AMR +4 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRDA ma bucur tare mult ca sunteti bine! Recuperati voi si cresteti mari! Multa sanatate!

DIARUX eu una mi-am invatat lectia. Nu mai depasesc in viata mea. Nu imi este frica sa conduc. Dar....in ziua aia nu stiu ce-am avut.

GINI bine ca fetita e bine. DD v-a ocrotit. Cum zicea si mama: El e cel care ne stie destinele. Numai bine!

FETELOR va multumesc ca mi-ati tinut pumnii. Deci , eco e ok. Toti parametrii sunt ok. CA e in limite. Bb creste normal. Are 2,824 gr. Nu mi-a zis cat de lung. Ca nu avea nu stiu ce la ecograf. Dar a zis ca e un copil sanatos. CC, encefalul, inima, rinichii, ficatul,etc....e totul ok. Lichidul amniotic e ok. Cordonul ombilical ok, nu am circulara. Bb e cu capul in jos. Mi-a zis ca funduletul e inspre ficat. Uite de ce ma mai intepa pe mine acolo si cand stau in fund ma deranjeaza acolo ca simt ceva. In rest, ne-a aratat fatzuca dar numai in 2 D. Si de data aceasta nu isi tinea mainele pe cap. Dar in 2 D nu s-a vazut asa frumos ca si cum s-ar fi vazut in 3 D. Dar nu asta e important. Si gata. Intorsi la masina am descoperit 2 amenzi. Ne si asteptam. Nu gaseam parcare si am parcat aiurea. Si a 2-a e ca ametitii de noi.....nu am pus noua asigurare la vaz. Si pe geam era pusa asigurarea veche. 58 de euro. Asta e.

O zi buna!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Irda, bine ai revenit! Felicitari pentru Antonia, de-abia astept sa ne mai povestesti despre ea .

Didi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Irda bine ai revenit mamico!Refacere rapida si asteptam detalii .Da ne-ai tinut ca pe ghimpi sa stii...in orice caz ma bucur foarte mult ca toate sunt bine si in sfarsit sunteti acasa cu minunea mica.Multa sanatate!

Eu azi am trabaluit prin casa si nu am stat deloc la calculator,abia acum am reusit sa citesc din urma.Am vazut si "cortul" lui bujo...auzi la ea .Esti foarte frumoasa

Si tzitzi mele s-au inmuiat si s-au si lasat pe deasupra ...chestie nu prea imbucuratoarea da asta e...
Apropo de infectii urinare,si eu am avut tot cu Coli,si vreau sa zic ca nu am avut nici un simptom ca as avea.Nici mancarimi nici usturimi,nimic.Am facut tratament cu amoxicilina 10 zile si inca nu am apucat sa refac analizele sa vad daca mi-a trecut.

Abia astept sa fie si la noi gata coltisorul bebeului...insa nu cred ca o sa fie degraba...cel mai devreme peste vreo 2 saptamani
Va pup si sunt prin zona

Kimmy35+Erika AMR 5 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput