Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Monica la multi ani si de la mare!Sa fii sanatoasa,la fel de haioasa si sa ti se indeplineasca fix ceea ce iti doresti!Si te astept la mare!
Pupici la toata lumea !Tot pe fuga sunt dar ma linistesc curand.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI MARAKI,SA FII SANATOASA SI FERICITA!
eu va pup pe fuga ca sunt intre culcarile la 2 copchii .acum ne joaca pe degete dani nazdravanul pana adoarme...
duminica l-a lua taica-su la pescuit.l-a trezit la 6.45 si au venit la 15.00 acasa.si credeam ca o sa doarma dus vreo 2 ore.v-ati gasit ,zici ca bause red bull baiatul meu.noi eram franti pe langa el.dar s-a distrat piticul meu la pescuit.il auzeam la telef cum il intreba intruna pe iulian cand prinde odata pestele ala mare
ma duc la preluat baiatul de la baitza
maine am controlul de o luna cu andrei,ce a trecut timpul...
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara gagici, noi am fost la o onomastica de pici...gemeni, au implinit 3 ani. Frumusel, si-a tinut in complexul Real la bile si topogane. Doua ore jumatate Dani s-a urcat, coborat, jucat...doarme dus acum. Am pus poze in drop din ultimele 3 zile pt cine e intesata sa ne vada.
Astery, mersi draga, ma simt mai bine ca mi-ai spus ca nu e prostie sa fac 600 km pt familie. Boxeri ca boxeri, eu vroiam boxeri slip si tare greu se gasesc pe aici. Apropo...firma Mondex de la Sibiu face boxeri pt baieti si sunt din linia Tuareg Cand am mers odata cu Dani la cabinet doctoritza s-a distrat de Dani...la cat e de mic si era cu boxeri . E haios pustiulica oricum, mie cel putin imi place . la Razvanel, succes cu olitza.
Mirela, deja aveti o luna? vai ce a trecut timpul...s-a facuyt mare si Andrei. Ce distractie a fost pe Dani la pescuit. Au prins ceva baietii ?
Irina, linistete-te si hai mai des la calculator ca esti in concediu
Florina, voi ce mai ziceti? Multumesc de comentariile din drop, esti draguta. Nici cu fiul tau nu imi e rusine, are niste poze...de artist. Sper ca trimiti din ele pe la reviste...e chiar pacat sa nu o faci.
Bee, unde mergeti la mare? La romani sau bulgari? Unde? Tare bine m-ai nimerit cu reteta de lasagna, si noua ne place f mult si nu aveam reteta buna pana sa imi dai tu. Concediu placut !!!
Eu azi nu am invatat ca nu am avut cand. De maine iar trag pe rupte. Pana sambata si gata sesiunea.
Weekendul viitor am 3 onomastici, ziua prietenei mele, ziua finului meu, ziua soacrei mele Si la sf lunii vreau sa merg la Sebes la bunica sa ii sarbatorim ziua. Si apoi vine ziua Sandrei. Si apoi la mare daca se poate. Si apoi........ Palpitanta viata nu?.
O seara frumoasa sa aveti.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu pe aici astept sa se faca ora 11 sa ma duc la florarie sa iau buchetele de flori,ca am facut comanda ca i nebunie,iar bianca a vrut......4

ieri m am facut la par ,am stat 4 ore la coafor...m am vopsit un maro apoi mi am facut suvite griimi place tare mult cum a iesit..

maine plecam in excurise abia astept

papan e bine dar tot cu pampersssssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

>Buna dimineata,

Ieri am fost in Olimpya park si ne-am intors pe la 22.00 acasa. >Aici se insereaya foarte taryiu, unchiul meu spunea ca e diferenta cam de doua ore fata de cum se insereaza in Ro Sant curioasa in Franta si <Elvetia cum este! I-a placut lui Angelo sa se uite in lac sa vada niste pesti imensi si ratele cum veneau la noi sa le dam sa pape. Eu nu am mai vazut pesti sa ridice botul din apa si sa ceara mancare Erau niste barosani de cel putin 5-6 kg dar cica nu ai voie sa pescuiesti O sa pun astazi poze in drop sa-i vedeti si voi. La intoarcere in drum spre parcare, Angelo s.a oprit in fatza la piscina si nu mai pleca, se uita cum se inchid si deschid usile automat Am stat acolo vreo 30 min Fii-miiu are o inclinatie spre usi,asa face si pe la magazine de am ajuns sa-i spun lui Giorgos ca o sa devina portar la hotel cand se face mare
Ieri au venit socrosenii, au iesit pe la pranz cu Angelo si la intoarcere a venit doar socroseniu ca ea are microbul magazinelor in sange <Se duce, se uita, probeaza o gramada de haine si nu cumpara nimic >De fiecare data asa se intampla, zice ca iese cu <Angelo si-l lasa pe barbata-su singur ca sa se hlizeasca ea pe le magazine
Astazi vad ca am scapat de refularea canalului Maine mergem sa vad ce-mi cumpar de ziua mea Aaaaa...am gasit ieri un sacou misto, este bej si...mic de mine >O sa il tin pt. Roxana, Giorgos deja s.a obisnuit ca nu e prima oara cand gasesc ceva si iau Asta era pe o balustrada in fatza parcarii la Olympia si ne gaseam doar noi pe acolo. >Altadata am gasit un plovar barbatesc misto ( aici pe scaun la terasa rest ) si l-am luat. >Ce se uita in incinta restaurantului, se pastreaza pana vine cineva sa intrebe,daca este afara nu mai raspunde nimeni de lucruri uitate. <mai demult am gasit o sapca de blugi, altadata a adus <robert o geaca de toamna pt <angelo (eu credeam ca este cumparata dar dupa ce mi-a spus ca a gasit-o, nici nu i-am dat-o copilului sa o poarte )>Acum este in cuier de 2 sapt. un plovar misto barbatesc, cu fermoar...pana astazi nu a venit nimeni sa-l ceara dar imi este rusine sa intreb daca pot sa-l iau
merg sa termin treaba....aici este innorat si a plouat....vedem ce facem astazi....

<giova daca intri, deschide cap. nou pls...sau Irina....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

proba pt semnatura...am deschis maraki5 cu filmulete...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!
in sf. am si eu timp de net, dar merge asa de greu...ca-mi vine sa inchid compu.
maraki!!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!

Noi suntem bine, azi dim. a plecat Clau la Modena, pana maine. Doamne ajuta sa vina cu vesti bune.
Luni am fost la gardaland...marco extaziat, dar iar a fost cam full. Noi nu am reusit sa ne dam pe atractiile de adulti, doar la copiii am fost. L-am bagat intr-o casa magica, nu stiam cum e...mama ce ne-a invartit!!!! Marco plangea dragul meu, eu si Clau il tineam sa nu pice......parinti nebuni. de cate ori o vedea, ne zicea ca nu mai vrea acolo. In schimb a vrut pe un mountain russee mai mic...mi-a fost frica pt. el, dar tare i-a placut si mai vroia. am luat si poza de acolo, eu si Clau urlam, el statea tare degajat- o oi scana cand ajung acasa si o voi pune in album.
Am fost si la Aquarium, normal ca nu s-a mai dezlipit de langa pestisorii Nemo, asa ca am plecat si cu unul de plush acasa. a fost misto, dar a 2-a oara nu mai merg.
Era copt de oboseala, dar nu a vrut sa doarme. la ora 17 cand l-am pus in masina, a adormit instant.
Seara am fost la niste pritenni, ne-am intalnit toti acolo, tare fain a fost. marco era centrul atentiei, rasfatat si prostii la greu a facut.
Ieri prin oras, nu m-am putut uita in niciun magazin de el. dupa amiaza ne-am intalnit cu sora nasului lui Marco...ce sa zic...marco era super incantat de bebeul ei de 4 luni, ii dadea masinutele si vroia sa se joace cu el, ii pupa piciorusele si manutele...cred ca iar placea un bb mic.
Aseara au venit toti amicii la noi, la masa...iar distractie pe pitic.
Dim. am ramas doar eu cu el, am plecat la un centru comercial cu masina sora'mi. am venit rapid acasa, caci eram intr-un suparmarket si mi-a zis ca-l scapa pipi. cum nu am gasit wc rapid, a facut saracul pe el. Cred ca s-a racit putin, caci azi a facut foarte des. i-am pus pampers la pranz, ca sa nu scape in pat.
Dupa amiaza nu stim ce facem....eu vreau in oras, soara-mea la un lac...acum sa vedem.
Cred ca plecam spre Ro vineri noaptea, ca sa ajungem in Viena dim. si sa merg la SCS, poate si la Parndorf, sa dormim in vecinatate si duminica sa mai facem cealata jumatate de drum. ar fi mai usor pt. Marco, caci ar sta numai cate 5 ore in scaun cu opririle de rigoare.

citesc din urma si revin....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

haideti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122530

merge foarte greu netul, sper sa reusesc sa mai scriu un mesaj, toata ziua m-am chinuit sa deschid capitol nou.

Mergi la inceput