Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Va multumesc tuturor pt urari celor care ati scris pana acum si celor care vor scrie

Ioana tin pumnii sa-i treaca lui Razvanel Poate ar fi bune niste analize, zic si eu ca alta solutie nu vad Sa stii ca ma gandeam la tine ieri
Bianca deocamdata nu stiu ce vom face astazi, socrosenii vor veni in dimineata asta pt. ca ei lucreaza dupa-masa.Cumpar un tort si cred ca fac un platou cu racituri pt. ca nu am avut timp sa ma pregatesc cu altceva. Poate mergem maine sa vad ce imi cumpar pt.ziua mea dar nu am chef sa il mai las pe Angelo la socrosenii. Daca el nu vrea sa mai iasa afara cu tac.su mare, stie el ce stie.....
Astery felicitari puiului pt. primul kk la olita Poate a mai facut el si la gradi dar nu stii tu...
merg sa termin aici si sa cobor jos la edeka sa cumpar tortul, nici nu stiu daca am unde sa-l leg pe Dixi sa ma astepte

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Toanca, e fain la casa . Prakticker avem si noi dar Horenbach habar nu am ce e ca nu am auzit. Si oricum la Dani in camera degeaba pun pe jos tapet cu bordura ca nu s-ar vedea f mult, Dani are o camera mica, mica. Oricum cred ca bordura aia face totul, arata super bine. La Giova am mai vazut bordura cu winnie si aia arata super bine.
Maraki, racituri suna bine. Eu fac doar de anul nou si nu stiu de ce. Poate pt ca tai porcul atunci si am proaspete si pt ca atunci e traditia sa se manance...naiba stie. Dar as putea face oricand ca imi plac mult. Eu aseara am venit de la serbare si am facut lasagna pt azi. Cu reteta de la Bee
Ioana, of saracul Razvan cu atata antibiotic in el. Dar a intrat in contact cu copii care aveau ceva boala de copilarie? Ca el nu merge la cresa sau gradi. Santate multa, sa va faceti bine. Ma mir ca nu il ajuta antitermicele.
Giova, cum a fost in parcul de distractii? Sper sa intrii azi sa schimbi capitolele ca nu am parola.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi am primit o oferta sa mergem la mare in perioada 7-13 iulie (vreo 3 zile) dar nu stiu daca pot pleca ca iulie e luna jalnica, e sfarsit de trimistru, sfarsit de semestru, trebuie sa depunem o gramada de declaratii si sa facem o tona de acte. Nelu nu are concediu dar si-ar fi rezolvat un schimb de tura si am fii mers vreo 3 zile pana acolo. Sa vedem ce va fii, sa ne facem calculele cu concediul (acum am inteles ca un coleg de-al lui se insoara pe 12 si are si ala nevoie de schimb de tura), mi-e groaza sa ii zic sefei ca iarasi imi trebuie liber, mai ales cand stiu ce luna e iulie, in aprilie lucram si pana la 6 dupa masa sa termin.
Of...vreau la mareeeeeeeeeeee, mi-e dor de Aquaparc de fapt m-a apucat dorul de duca pt ca m-am uitat zilele trecute la poze . E prostie sa fac 600 km pt 3 zile de mare cu un copil mic dar noah... Noi am mai fost asha la mare, mi-am luat 2 zile de concediu de unde lucram atunci, nu am spus la nimeni nimic si am plecat la mare cu Sandra. A fost super. Tin minte ca nu mi-am dus telefonul cu mine pe plaja a doua zi iar cand am venit in camera aveam 24 apeluri nepreluate. Ne cautau socrii, maica-mea, sora-mea...nimeni nu stia unde suntem, masina nu era in fatza blocului...s-au cam speriat putin pana am venit noi de la plaja sa ii lamurim unde suntem. Eh amintiri...faine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI !!!!!
Ioana sanatate multa, nu stiu ce sa zic de puiutul tau, ai fost si la Cluj cu el?
Toanca am vazut si eu pozele, super draguta camera piticului si casa,sa va bucurati de ea. Piticul tau e mortal, se vede ca e fericit.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

da...abia daca mai reusesc sa-l bag in casa....
Iar seara pica lat

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

M-am intrerupt special din timpul mancatului de sarmalute ca sa spun:

LA MULTI ANI MARAKI!!! Sa fii sanatoasa, sa va mearga bine (ca sa nu mai rada dom'le lumea ca n-ai bani ), sa te bucuri de copiii tai cei frumosi si de Angelo in mod special, sa ramai la fel de vesela, exuberanta si "nebuna" ca si pana acum! Petrecere frumoasa si sper ca ai scapat cu bine de apa aia de canal.

Ioana, ooff, mititelul, fata noi nu mai scapam de antibiotice copiii astia... vai de ei, necajiti si bolnaviori.... Pupa tizul de la noi, nu stiu ce sa zic cu febra aia mare, poate ceva o infectie urinara.

Cosmi, scuze, LA MULTI ANI MAMEI TALE, SA FIE SANATOASA SI FERICITA!

Bianca, ai fata mare, sa fie sanatoasa. Clasa a cincea.... emotii mari, alt ciclu de viata... Mult succes. Aaa, si sa stii ca, din punctul meu de vedere, NU este o prostie sa mergi 600 km ca sa ajungi la mare "doar" 3 zile. Parerea mea. Orice este in interesul familiei este corect. Si inca ceva, am gasit intr-un magazin boxeri de baietei, si m-am gandit la tine si la Dani .

Mai, nu stiu daca a mai facut kk la cresa, habar n-am. Dar stiu ca ieri m-am bucurat enorm.
Multumesc cui ne-a felicitat.
Razvan este mai bine, inca este patat, dar starea lui este cu mult mai buna, fata de ieri, cand a stat numai cu gura deschisa, somnolent si moale carpa.... Bine ca si-a revenit, acum trebuie sa descopar cauza petelor.......
Pupici tuturor.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La MULTI ANI MAraki!
Ioana, sanatate lui Razvan! Musai sa-l duci la mare sa-i mai ridici imunitatea.
Astery, felicitari multe! Super evolutie in toate directiile.
Toanca, nu mai stiu daca ti-am zis, dar casuta voastra arata superb!
Cosmi sa-ti traiasca mama si felicitari pentru premianta.
Bianca, spor la toate. SI eu am lasagna la congelator. . Am facut o tura mare saptamana trecuta si jumate din carnea preparata am congelat-o. E febletea mea! Dar saptamana asta nu pun gura pe ea, ca-s la abtinere majora. Target 63kg pana duminica. Mai am un kg jumate.
Giova se distreaza! Ce frumos! Nu uita de shopping, sa spui ce si cum. Sa fac si eu shopping macar cu ochii.
Ca am nevoie de o rochie si un costum de mare pana plec la mare (saptamana viitoare) si nu stiu cand reusesc sa le caut ca sa le iau.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Maraki, la multi ani cu multa sanatate si bucurie, dragoste si fericire. Tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca!!!

Florinini si David (13.01.2006)
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David
www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKIIIIIIIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput