duphaston

duphaston | Autor: dabi66

Link direct la acest mesaj

buna,sint gravida in 22 de saptamani si sint din provincie,merg la un medic in oras si am fost si la Bucuresti pentru un control ,morfologie,am unele nelamuriri,un medic imi recomanda duphaston sa iau in continuare deoarece am eminenta de avort,iar celalalt imi zice ca sarcina e ok ,sa il intrerup ,nu stiu dupa care sa ma iau ,unu mi-a recomandat elevit si ferr-folgamma ,celalat mi-a zis ca nu e cazul ,oare pe care sa il ascult.iau si gynipral 2 la 6 ore,imi da-ti si mie va rog o parere.Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Duphaston-ul e progesteron si se administreaza in caz de iminenta de avort. Ai contractii sau alte simptome? Pentru ce iei Gynipral? Progesteronul se prescrie in mod normal pana la 20 de saptamani si dupa doar daca exista un diagnostic clar de iminenta de avort sau risc de nastere prematura.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deja ai 22 de saptamani si poti sa iei elevit fara nicio problema,sunt vitamine si fac bine.Duphastonul eu zic sa il mai iei pana pe la 30 de saptamani daca intr-adevar ai risc de nastere prematura ,iar gynipral eu stiu ca se da ptr contractii dureroase...ai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dabi66 spune:

da am avut probleme de la inceput cu sarcina ,am fost si internata si mi-au facut perfuzii cu gynipral,dar sint confuza rau cu doctoriastia ,unu zice intr-un fel celalat in alt fel,si cind te ia durerile nu stii ce sa mai faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dabi, daca ai contractii dureroase nu e bine deloc. Ar fi bine sa mai consulti un medic, Gynipral-ul este bun insa trebuie luat sub supraveghere medicala, nu de capul tau (da fluctuatii de tensiune si de ritm cardiac). Daca ai doar mici dureri, incearca sa iei doar NoSpa, 2-3/zi. Iar Duphaston-ul e de asemenea recomandat in cazuri similare de iminenta de avort. Si neaparat monitorizare permanenta a colului, contractiile pot sa-l scurteze si sa-l deschida. Efort nu ai voie sa faci deloc in conditiile astea, repaos in pat si multa odihna. Multa sanatate si sarcina (mai) usoara in continuare

Eu am diagnostic de iminenta de avort inca din saptamana 8, acum am 25. Si iau inca de atunci Utrogestan (similar cu Duphaston), NoSpa si din saptamana 18 - Gynipral si MagneB6. Am fost internata si in spital. Contractiile mele sunt dese si dureroase, tratamentul doar le amelioreaza putin dar n-au disparut in totalitate.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput