Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pe oceanul Pacific
Naviga un Tudor mic
Si pe corabie scria :
www.flickr.com/photos/septoct2007/2520492035/sizes/o/" target="_blank">La multi ani, mamica mea !

P.S.- Ma inscriu si eu pt o feliuta de tort !

Multi aniversatei ! Si muuuulte

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

LA MULTI ANI! YAIA

Am venit si noi de la tara, asa ca am intrat sa urez si eu sarbatoritei de azi si ce sa vezi numai iepurasi pe aici si noi inca nu avem nimic. Am vazut poze frumoase cu papanasi draguti de Yaia, Alehiam si Melania. Ce de baieteti frumosi pe aici.

Luy multumim frumos pentru poezie, esti o draguta ca intodeauna.

La tara a fost superb, am sarbatorit cele 8 lunite, iar fata a fost tare cumintica, ia placut foarte mult la aer si am stat numai afara. Ieri dimineata inainte de plecare am trecut si prin magazin sa-i mai cumparam cate ceva de vara ca nu prea aveam hainute subtiri asa ca ne-am si innoit. Desi la noi in casa e cam racoare si o tin inca cu hainute mai groase ca stam la parter.
Va las ca ma cheama maraila, tati a plecat la serviciu la ultima tura de noapte asa ca iar suntem singurele, iar eu am mancat la capsuni si cirese la tara ca ma doare stomacul.....

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!

Rox ai grija nu te amagi ca poate avea o perioada cand ii trece si reapar din nou ...am o prietena care amandoua fetitele au...la mare ii va face fff bine.

Dani off si dumiica la servici...

Luy esti fenomenala ...am mai ziso si o repet...de unde le scoti atatea??...de mine ce sa mai zic ca uit si limba...rusine sa-mi fie

Azi am fost si noi la o comunione(al doilea botez la catolici)...pe pitica am lasat-o acasa cu buni...a fost fain ca eram mai toti prieteni si binenteles ca ne-am distrat...s-a terminat cam repejor cu pranzul,deoarece barbati se duceau sa sustina fotbalisti(echipa)orasului...unde mai pui ca husbantul e si sponsorul principal.

Tomasa ,Marunzika?'??

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

YAYA

Yuhuuuu! Ma mai tineti minte???
Eu nu mai am timp de citit si de scris deloc deloc! Mi-e un dor nebun de voi. Traiesc cu speranta ca nu ma veti uita!!!!

Vlad e bine, e superactiv, cumintel si papa tot-tot. Ieri de exemplu i-am dat intr-o doara o juma de caisa pe buze si a papat tot pana la coaja.

Merg sa pregatesc masa!!! Va pup dulce pe toate si sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna si de la noi!Am intrat sa uram si noi sarbatoritilorYAIALA MULTI ANI!L-am admirat pe scumpicul tau, un frumos si un vesel, cred ca s-a simtit bine in tara, dar era f vesel ca se intoarce acasa la el.Pupam si iepurasul de alehiam, zambaret si frumos si inconjurat de jucarii.L-am admirat si pe ghiduselul Melaniei si pe grasunelul lui alexpa, niste scumpei.in final uram si sarbatoritilor de azi, in special pt frumoasa Maria de Luy, care si-a pus cercelusi, pt frumosul Stefan de Sim, pt Maria Tomasei de care ne e dor. Pupicei tuturor sarbatoritilor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

pe TVR1 e Rita mamica de Maya.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Daca tot e zi de dintisori, ne inscriem si noi cu unul nou. Primul de sus. Asa ca acum are si Andrei 4 dinti, si e pe drum al 5lea, cred ca pana vineri e si el prezent. Dar nici gand sa mancam ceva cu oarece consistenta. Biscuitii aia nu il atrag neam.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Eliza de Ramona este si ea o scumpica, adorabil portretul de fetita cuminte. Ramona, voi avuseserati problema cu piciorusul sau incurc eu? Daca da, ce ati mai facut?

Multumim frumos de compliment . Noi eram cu piciorusul - la echografia de sold a iesit totul OK, asa ca dr ne-a trimis acasa, sa ii reamintesc sa repete echo la controlul de 1 an. Oricum, m-a linistit, ca nu e as amare diferenta intre picioruse, si probabil cand / pana cand incepe sa mearga in picioare, o sa dispara cu desavarsire.

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
...Biscuitii aia nu il atrag neam.

Chiar daca nu are nici un dinte, Eliza rontaie si roade biscuiti, felii de mar, de para, ba chair si-o coaja de paine astazi.
Am fost in vizita la un bebe de 3 luni, si fata era incantata cand l-a vazut. Chiuia cu o veselie mare - incerca ea sa comunice cu el, dar s-a dovedit ca el nu pricepea romana, si ea nu intelegea chineza pe care incerca el sa o gangureasca . Asa ca toata intalnirea lor s-a rezumat la niste zambete largi si atingeri timide de maini .

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!
Eu sunt in urma cu cititul,am fost la iarba verde si aer curat,am venit pe la 6 acasa,Miru a adormit in masina,la intoarcere,in bratele prietenei mele,care a fost cu noi...Deja ne cam pisca pielea,ne-am bronzat un pic

Papanash merci de urari,inca n-a luat-o Mihai pe Miru in fata,la volan...

Mergi la inceput