Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 4
ramonaiani spune:
Moldoveanca eu am dat peste copilului. Bine, asta era optiunea cand mi-a refuzat orice altfel de carne (curcan, pui, porc - vita era pe lista, dar mi-a aparut filetul de peste in fata...) L-am amestecat cu legume multe si aproape a trecut neobservat .
Eliza refuza in continuare orice fel de branza si galbenusul de ou, insa mananca iaurt.
papanasha Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
Vineri am i-am facut o vizita domnului doftor . Chiar daca pt Eliza a fost primul doctor pe care l-a vazut in viata ei (extrauterina), am decis sa o las acasa cu tati . Doctorul vesel, ma intreaba ce-mi face mostenitoarea, si-mi spune ca are si el o fetita de 5 luni, care se chinuie ca-i ies dintisorii. Ma intreaba cati dinti are copilul meu la 8 luni jumate, si-i spun: niciunul! (Cecilia, 8 dinti?!?!? Sa ii stapaneasca sanatos! )
ramonaiani spune:
Eu nu prea mai am timp in ultima vreme. Si nu pricep de ce - de schimbat nu prea s-a schimbat mare lucru. Doar ca pitica mea alearga toata ziua de-a busilea prin casa. E atrasa de cabluri electrice si de LED-urile licaritoare de la calculator. Cand trebaluiesc in bucatarie si Eliza nu-i langa mine, daca se lasa linista, stiu unde o s-o gasesc (la calculator, desigur!) Sa o invat mai repede sa surfeze pe internet, sa posteze ea mesaje in locul meu .
Noapte buna, ma duc sa vad cum pierde Romania la Eurovision
Maine ne ducem in vizita la bebele nascut pe 29 februarie .
melaniatud spune:
Buna dimineata fetelor!
Dau o cafea de week-end…mai slaba asa!
Yaia – Pupam grasunul Tudor …tare ii mai place sa pozeze!! La multi ani mamico, sa fii sanatoasa si iubita!
Betty – Oooo lume noua! Ce mai face Mario? Si la noi functioneaza mancatul cu noi la masa…de fapt Tudor nu a refuzat niciodata mancarea dar papa mult mai bine si cu pofta daca vede pe cineva ca mananca langa el…de acum nu-l mai putem lasa sa ne vada mancand pt ca se uita numai in gura noastra. Si cu bautul patim la fel…daca ne vede ca bem vrea si el chiar daca nu ii este sete. M-ai speriat cu infectia urinara a lui Mario…parca mi-e teama sa-I fac o urocultura sa vad daca are si daca e bine acum parca l-as lasa in pace.
mandarinutza spune:
Yaia, la multi ani, sa fii fercita, sanatoasa si numai bucurii.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Neata. Vad ca azi e zi frumoasa.
Betty, uitasem sa te intreb ieri cum e la voi cu bona?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bernix spune:
La multi ani, Yaia, sa fii sanatosa si fericita, sa-ti iasa toate asa cum iti doresti!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Eu m-am apucat sa studiez pozele de pe flickr. Asa ca abia acum am remarcat o multime de pui frumosi foc.
Iaca abia acum am vazut pozicile de la ziua Mirunei de Ana, o frumusete de fetita, dar nici fratiorul nu se lasa mai jos. Rochita cu pricina am fost nevoita sa o iau si eu Alexandrei de la Next, altfel nu ma lasa sa probez nici eu nimic.
Eliza de Ramona este si ea o scumpica, adorabil portretul de fetita cuminte. Ramona, voi avuseserati problema cu piciorusul sau incurc eu? Daca da, ce ati mai facut?
Nu pot sa nu remarc si scumpicul de alehiam, stiu ca voi ati mai zis pe aici, dar eu ca de obicei ratasem pozele.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Bernix, la ce medic ati decis sa ramaneti la Medicover? Ai mai fost la cineva? Cred ca e cazul sa il duc si eu pe Andrei la control dar habar nu am la cine.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Am tot intentionat sa raspund legat de peste si tot uit. Nu i-am dat dat inca peste, de teama asa zisului teren alergic al lui Andrei. Desi cred ca la weekendul viitor mergem la mare si facem si icnercarea asta.
Apropos de terenul alergic si dermatita. M-am amuzat copios cu Sabina la telefon, vorbeam despre Andrei si dermatita lui. Cred ca era de la prea multa curatenie. Acum de cand umbla dezbracat pe jos, prin iarba, prin praf, pe covoare, pe gresia spalata cu detergenti, etc, au disparut complet orice eczeme si orice pete. Vad ca mizeria a fost tratamentul cel mai bun. Lasand la o parte gluma, chiar nu inteleg cum a avut petele acelea cat timp era mereu ferit de tot felul si mi se parea mie ca este de la frecare, iar acum misuna peste tot si in orice conditii si nu mai are nimic.
Rox ,
Poze