Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

alina_anto, multumesc mult pentru cuvintele frumoase!! Da, la tine contractiile sunt din cauza ca se retrage/micsoreaza uterul... Si eu sunt curioasa ce reflexe ne vor ramane, ca zau am senzatia ca sunt de 3 ani gravida... parca nici nu mai stiu cum e altfel... Ce ti-e si cu natura asta... cum le potriveste ea pe toate...

cadina, felicitari pt. bebe foarte bine dezvoltat! Reactiile din somn pot fi din cauza ca inca nu s-a obisnuit afara din burtica si inca nu stie unde este, de aceea se mai sperie in somn si apoi isi revine... Of, of, of, saracutii de ei, daca am sti noi prin ce trec ei in perioada asta...

Lilly79, am o presimtire ca de la tine vor veni urmatoarele noutati despre un nou bebe, asa ca scot agitatele pt. orice eventualitate:

fecian, ce faci, totul ok??

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

am vazut la fetele din olanda ca a nascut Fecian pe 23 mai. mami si bebe sunt bine. nu stiu mai multe amanunte, dar m-am gandit sa va anunt si pe voi.

bun venit pe lume, bebe de Fecian!. sa cresti mare si sanatos si sa le fii o bucurie parintilor tai. iar tie, felicia, refacere rapida.

un pupic si pt celelalte mamici fericite din ultimele zile.

si unul special pt aldaesme si pt printesa ei. frumos nume ati ales pt fetita voastra. sa fiti sanatosi cu totii si sper ca pana la urma sa ne intalnim si noi cu bebeii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

noi suntem in continuare asa cum ne stiti, adica bine. teodora doarme si mananca toata ziua. si noaptea la fel. iar ziua dorm si eu l intrecere cu ea. bine, a inceput sa mai aiba si perioade cand sta treaza, si perioade de rasfat. cele din urma conincid cu venirea lui tati acasa, de ce oare?
si teodora scanceste, se intinde, geme, se inroseste toata, dar nu neaparat numai inaite de a face kk. se intampla de obicei cand se trezeste. scoate tot felul de sunete ciudate. intr-o zi alexandru a zis ca teodora face ca un cal, si avea dreptate baiatul.

cu nasucul si mie mi se pare ca este cam fornaita, si tot scot mucuti din nasul ei in fiecare zi, uscati de obicei. eu pun ser fiziologic si apoi trag usor cu pompita. tare o mai enerveaza, dar o cred.

in schimb la baie... e cea mai fericita. cred ca daca as tine-o acolo toata ziua, nu ar mai vrea nici de mancare.

inca nu a renuntat la masa de peste noapte, spre nefericirea mea, ca tare greu mi se pare sa stau treaza macar jumatate de ora in jurul orei 3 noaptea. dar ne facem noi mari candva.

apropo, ieri a facut o luna printesa mea. ce repede trece timpul.... ca maine face un an, apoi...
maine merge la control sa vedem si noi ce ne mai zice doctora.

cam atat despre noi. eu va citesc in fiecare zi, pe toate, dar uit ce se mai discuta, asa ca nu prea stiu ce sfaturi sa dau.

va pupic pe voi si pe bebeii vostri nascuti sau inca nenascuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna seara!!!fac si eu prezenta la apelul lui miss ca doar pe la mine nu a venit inca barza desi am vazut-o aici la vreo 10 km distanta dar statea in culcusul ei si i-am zis sa vina odata ca nu mai am rabdare!!!dar ea nik!!!parca in ciuda!!!noutati la noi!!!zero!!!nu tu dureri nu tu nik!!!
dar am o intrebare, prosteasca binenteles!!!parca vad ca cine o citeste ce fata face dar asta e nu stiu si nu stiu!!!iata ca vine!!!deci, daca mi se rupe apa pot sa fac un dus si sa ma schimb si sa fug la spital????sau raman asa cum sunt si fug???pot sa ma schimb, sa ma spal sau ceva???
mda...ciudata intrebarea dar chiar nu stiu cum ar fii mai ok ptr ca lumea zice ca daca ti se rupe apa fug la maternitate!!dar daca eu sunt in pijama, toata uda, nu fac nik???!!!deci

38+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, vi-l dau pe sotul meu ca el sta numai cu Patrick in brate cand vine acasa, ma enerveaza ca il invata prea rasfatat, in plus cand nu sunt atenta e cu el in pat, i-am zis de o mie de ori ca bebe nu sta cu noi in pat, el nimic. E tot topit, el ar vrea sa ramana si el in concediu de maternitate. Problema e ca nu prea stie sa il hraneasca sau sa il faca sa eructeze, tot mie mi-l da, deci nu prea e bun la partea practica insa macar sta bine cu partea emotionala.

Simonix pe Robertzel, parca vorbesti exact de al meu, si al meu tot asa se strange si se inroseste tot saracul, eu credeam ca sunt colici, dar sunt numai gaze ca de plans nu plange decat cand ii e foame.

Raportez cu mandrie patriotica faptul ca Patrick a inceput sa suga la san de ieri, sunt in culmea fericirii. Ieri facusem si criza ca nu sugea si plangeam si el saracutul parca sa ma linisteasca seara mi-a facut o surpriza si a inceput sa suga. Acuma incep alte probleme, ma gandesc daca e destul, daca suge cum trebuie etc, eu oricum ii mai dau completare si cate 30 de mililitri de formula sau lapte muls.
Miss tare furmos ai spus tu despre cum trebuie sa vorbim cu bebeii, si eu la fel am facut inca din spital in fiecare zi vorbeam cu el ca si cum un om mare si ii explicam de ce trebuie sa stea acolo, de ce mami trebuie sa plece seara, ce trebuie sa faca sa iasa mai repede din spital, si nu stiu, probabil ca a ajutat, caci doar am vazut diferenta intre copii la care mamele erau mereu prezente si copii uitati de parinti pe acolo. Primii se refaceau mult mai repede. Oricum si personalul din spital a fost un exemplu, ei de pilda cand schimba bebelusii care incep sa planga, vorbesc tare frumos cu ei si isi cer scuze, le explica ce fac ei acolo si de ce trebuie schimbati. Au si voluntari care vin in fiecare seara si vorbesc si leagana pe bebelusii neglijati de parinti.

Socrate Cadina vad ca si voi va confruntati cu gazele, of, ce sa facem, sunt si ei mici si le trebuie ceva vreme sa se obisnuiasca cu mediul extrauterin. O sa treaca toate!

Ylari, Alina imi pare rau sa aud ca ale voastre plang, stiu cat e de greu, al meu numai putin plange la baita si cand ii e foame si ma apuca si pe mine plansul!

Gabita La multi ani pentru Andrei!

Laura eu tot folosesc pompita insa am impresia ca nu trage nimic, am sa merg la doctor marti sa ii cer parerea, daca trebuie sa ii iau alta mai performanta. Mi se pare ca horcaie mai mereu, ca e plin de secretii si desi ii tot dau cu pompita nu se intampla nimic. :-(

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

aaaaaaa si semnatura!!!ca mai am picut!!!

38+ 6z Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Fecian

Din inima felicitari si toate cele bune!
Refacere grabnica, laptic mult, sanatate maxima!
Sa-ti traiasca bebe Gabriel, sa fiti fericiti si impliniti impreuna!

DanaH, intotdeauna e o placere sa citesc despre tine si printesa ta. Eu ma trezesc pe la 2 doar ca sa merg la toaleta si – picandu-mi ochii de somn – imi imaginez pentru o fractiune de secunda ce ar insemna sa trebuiasca sa alaptez chiar in momentul ala... si ma ia groaza... sunt singurele momente cand nu-mi doresc sa vina bebe David mai repede... dar in rest zau ca numar zilele, simt ca nu mai am rabdare... nu mai am sentimentul timpului, anotimpului, ma simt ca o closca ametita si parca nu mai sunt in stare de nimic... La multi ani pentru o luna implinita de Teodora, o sa vezi ca va fi din ce in ce mai usor cu ritmul pe masura ce trece timpul...

Gata, avem si noi patutul montat, dar nu i-am pus inca salteaua si celelalte "textile", ca sa nu se umple de praf. Mai avem putin timp...

Tin sa va anunt ca am lasat momentan toate cartile si revistele/brosurile despre sarcina, nastere, alaptat, vaccinuri etc. si m-am apucat sa citesc ... Dan Brown. Simt nevoia sa ma relaxez, sa citesc ceva mai usor, stau pe balcon cu picioarele pe scaun si ma delectez cu o lectura mai usoara... doar-doar o trece timpul mai repede si mi se mai duc si mie gandurile si teama de nastere...

Maine dimineata e randul lui Luminel, asa ca bag de pe acum, de incalzire:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melly23
dar am o intrebare, prosteasca binenteles!!!parca vad ca cine o citeste ce fata face dar asta e nu stiu si nu stiu!!!iata ca vine!!!deci, daca mi se rupe apa pot sa fac un dus si sa ma schimb si sa fug la spital????sau raman asa cum sunt si fug???pot sa ma schimb, sa ma spal sau ceva???
mda...ciudata intrebarea dar chiar nu stiu cum ar fii mai ok ptr ca lumea zice ca daca ti se rupe apa fug la maternitate!!dar daca eu sunt in pijama, toata uda, nu fac nik???!!!deci

38+ Amelia Gabriela

melly, eu am mai scris pe undeva, dar nu mai tin minte unde. Noua moasa la curs ne-a zis asa: daca se rupe apa si curge rezonabil, iti poti face dus si apoi poti merge frumos la spital cu masina. Daca ti se rupe in valuri (si curge mult) si bebele inca nu este cu capul fixat in bazin, neaparat chemi salvarea si pleci pe targa, deci neaparat in pozitie culcat, la spital! Cica nu e de gluma, ca exista riscul sa se infasoare capsorul bebelului in cordonul ombilical daca nu mai exista lichidul amniotic si capsorul lui e inca mobil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am reaparut si noi dupa odihna de dupa pranz.

Voiam sa-i zic lui Melly ca eu una as face dus si apoi spital, Miss are o gramada de sens ce zici, problema mea e (si am avut-o de cand ai scris data trecuta despre asta) cum stiu eu ca-i mult sau nu, ca-i in valuri sau nu, pentru mine e o noutate asa ca orice scurgere de lichid... apoi nici asta nu stiu cu capusorul, in ce pozitie e, sa zicem ca nu ar conta, trebuie sa suni la salvare, dar la noi ajungi mult mai repede singur, eu n-am curaj sa astept salvarea, de frica sa nu nasc acasa.

In rest, nu raportez contractii, doar ca mi-e greu sa-mi gasesc o pozitie buna de stat pe canapea/pat, bibiloiu cred ca a mai crescut, pt ca simt ca-mi pocneste pielea cumva in interior.

Intre timp citesc tot ce scriu proaspetele mamici, salvez info ce mi se par "de tinut minte" si nu mai pot de cald...

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!

Noi ca de obicei, am fost cuminti pana acum... Dar se apropie ora de baitza si magica ora 23 cand o apuca alea rele... Eh... trecem noi si azi peste asta.

Miss Parker, eu sunt sigura ca Bogdan o sa te uimeasca si se va implica, cu siguranta!

Alina, socrate, fetelor... deci vad ca nu suntem singurele cu problemele astea... Imi pare rau sa aud asta. Lasati, ca ne facem noi mari!

Referitor la starile pe care ziceti voi ca le transmitem la bebe... eu cred ca e invers, ne transmit ei noua starile lor, lacrimile si agitatia. Sincer, nu cred ca ii transmit starile mele, altfel aseara i-as fi transmis somnul meu si nene am un somn, credeti-ma ca ar fi adormit in 2 secunde daca ii transmiteam eu ceva... :)

A fost nasa pe la noi, am stat de vorba ca fetele, mi-a adus si pilaf... sa mananc... ce dragutz...

Ma duc in baie, va puuuuup!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput