Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by elenuca
Fetele help, am gasit acum pe tampon o chestie usor gelatinoasa si maronie. Ce poate fi? dr mi-a spus la control ca s-a scurtat colul si ca e deschis, asta inseamna ca nu mai am dop, nu? Si atunci de unde chestia aia maronie? o fi de la tuseul vaginal facut astazi?
Elenuca38 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!
poa e dop. Poa e de la tusheu.
Scoatem majoretele?

Si sa fac putina prezenta: andreap+diana_q+alra, unde sunteti???
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra povestea nashterii
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Lorichquote:
Originally posted by simonacip
M-am invrednicit si eu sa pun citesva pozici aici
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Am admirat poze cu baiat mare si frumos! Iar tu mami arati super!
Vreau si eu sa te intreb ceva, ca deh am si eu niste pitici: am vaz ceva care pare a fi un carusel la patut, eu una n-am gasit nimic pt patutul pliant si nu mai pot de ciuda, toate caruselurile sunt pt patut de lemn. Da-mi si mie un link sau ceva daca tu ai descoperit asa ceva.
Lori38+
asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!
Iubita mea, caruselul e de la david, si asta e tot pt patut de lemn, dar i-a dat sotul gaura la pat...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Elenuca...e dopul iubita... nu degeaba am scos majoretele? Cand esti programata????? De fapt...e gelatinos sigur? dc e doar pata maronie e in urma controlului de azi, dc e gelatinos e dopul
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
elenuca spune:
Simona, e gelatinos si maroniu, dar nedumerirea mea e urmatoarea: dr mi-a zis ca am colul deschis, adica nu mai am dop, o fi vreun rest? Sa inteleg ca mi se apropie si mie momentul?
Elenuca
38 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!
Alysh spune:
Elenuca, te sustin si eu:
,
,
,
, 

Tare mult as vrea sa stiu si eu ce mai e cu Andreap, Simo, parca voi va cunosteati dinainte, n-ai cumva nr ei de tel?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
fecian spune:
Buna searafetelor
Am ajuns si noi in sfarsit acasa(azi dupa 1 saptamana de spitalizare) si vrem sa va dam marea veste:
Bebe Gabriel a ajuns pe lume pe 23 mai la ora 0:57, prin cezariana (nu foarte de urgentza, dar nici la cerere nu a fost
...detalii voi scrie mai multe intr-o alta zi) cu o greutate de 3325g si 50 de cm. Se pare ca a vrut sa se nasca de ziua lui.
Bebe e bine(cel putin asa sper eu), are un inceput de icter, iar acum incercam sa ne adaptam vietii in 3.
Eu sunt in general bine, ma lupt cu niste dureri ingrozitoare de cap, plus durerile aferente unei operatii.
Am trecut prin multe in saptamana asta, insa sper ca lucrurile sa se aseze pe fagasul normal.
Am incercat alaptatul la san dar se pare ca nu ne merge, asa ca pentru moment apelam la sticlutza (cu lapte pe care il extrag de la mine..in sfarsit am suficient sa ii dau cat are nevoie la o masa)
Suntem foarte obositi si pentru moment nu ma simt in stare sa mai stau pe net.
Va pup pe toate, iar un
mare si mai special pentru MissParker, stie ea de ce
.
Curand o sa pun si niste poze cu noi, sa imi vedeti comoara.
Si felicit si eu acum toate mamicile care isi tin odorul in bratze...Acum inteleg ce simte orice mama cand isi tine puiul dorit in bratze.
Sanatate maxima la toti va doresc, ca asta e mai importanta decat toate. 

Felicia,
mamica cea mai fericita de ursuletz
Gabriel
Simplicity is the key to excellency
elenuca spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Elenuca, te sustin si eu:,
,
,
,
Tare mult as vrea sa stiu si eu ce mai e cu Andreap, Simo, parca voi va cunosteati dinainte, n-ai cumva nr ei de tel?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Multumesc pentru incurajari fetelor Alysh, Cleo, Simonacip...
Eu nu ma grabesc sa nasc, sa mai stea bebe la caldurica, asta daca nu vrea sa-i faca o surpriza lui mami .
Elenuca
38 sapt in asteptarea minunii noastre
Lizucahttp://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 2 Saptamani !!!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by fecian
Buna searafetelor
Am ajuns si noi in sfarsit acasa(azi dupa 1 saptamana de spitalizare) si vrem sa va dam marea veste:
Bebe Gabriel a ajuns pe lume pe 23 mai la ora 0:57, prin cezariana (nu foarte de urgentza, dar nici la cerere nu a fost...detalii voi scrie mai multe intr-o alta zi) cu o greutate de 3325g si 50 de cm. Se pare ca a vrut sa se nasca de ziua lui.
Bebe e bine(cel putin asa sper eu), are un inceput de icter, iar acum incercam sa ne adaptam vietii in 3.
Eu sunt in general bine, ma lupt cu niste dureri ingrozitoare de cap, plus durerile aferente unei operatii.
Am trecut prin multe in saptamana asta, insa sper ca lucrurile sa se aseze pe fagasul normal.
Am incercat alaptatul la san dar se pare ca nu ne merge, asa ca pentru moment apelam la sticlutza (cu lapte pe care il extrag de la mine..in sfarsit am suficient sa ii dau cat are nevoie la o masa)
Suntem foarte obositi si pentru moment nu ma simt in stare sa mai stau pe net.
Va pup pe toate, iar unmare si mai special pentru MissParker, stie ea de ce
.
Curand o sa pun si niste poze cu noi, sa imi vedeti comoara.
Si felicit si eu acum toate mamicile care isi tin odorul in bratze...Acum inteleg ce simte orice mama cand isi tine puiul dorit in bratze.
Sanatate maxima la toti va doresc, ca asta e mai importanta decat toate.
Felicia,mamica cea mai fericita de ursuletz
Gabriel
Simplicity is the key to excellency
FELI FELICITARI MAMICO!!!!!!! SA ITI TRAIASCA PRINTISORUL, SA VA BUCURATI DE EL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII IN SUFLET!!!!

astept cu nerabdare sa vad pozici!!!
FELICITARI DIN TOT SUFLETUL INCA O DATA!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
monik16 spune:
Am intrat si eu sa o felicit pe Luminel! Sa-ti traiasca bebelul si sa fiti sanatosi!
Andrada79 nastere usoara maine! Lasa ca e mai bine asa, ca o sa scapi de tensiune mai repede decat te asteptai.

Gabitzam, iti spun si eu La multi ani!- pt. Andrei! Scuze de intarziere.
mi_bebelina, imi pare rau ca nasterea a fost mai grea…
Iti doresc o recuperare cat mai rapida!!! 
Hai Elenuca!!!

Pt. toate mamicile transmit pupici
, va citesc sfaturile si va doresc bebei sanatosi, mancaciosi si fara colici!
Pupici si la burtici!!! Curaj si rabdare ca mai avem putin!![]()
Eu inca nu am terminat cu renovatul, mai sunt unele mici chestii (o priza, o aplica...) dar joi m-a programat la cezariana. Sper sa termin pana atunci...Aseara am montat si patutul, am reusit sa spal si vreo 2 masini de hainute pt. bb... Ma pregatesc de zor. Am fost vineri la eco si se pare ca de la cordonul bivascular bb e cam in urma cu cresterea la unele chestii... Sper din toata inima ca totul va fi ok. Deci sa ma treaca si pe mine cineva in lista cu 29 mai.
A! Azi am avut un examen si profu’ mi-a zis: “tu trebuie sa nasti curand, nu?” Eu i-am zis ca da, joi si mi-a dat 10 fara sa citeasca lucrarea...M-a lasat masca! O sa imi fie dor de burtica mea...![]()
39+
Sara-Maria
Magnetism79 spune:
Fetelor am fost azi la dr. si se pare ca asta micu e f. mare are deja 3,250 la 36 de sapt de-abia implinite.Datorita acestUI fapt si pt ca micutzulmeu are ciculara de cordon, de fapt in termeni medicali cervicala de cordon VOI FACE CEZARIANA, DA DOCT A ZIS CA NU MERITA SA RISC asa cxa maine me voi duce dis de dim sa fac pt o ultima data niste analize si dupa o sapt mergem la ctrl sa ne programam la ceza, oricum doct a fost f. dragutz si avand in vedere ca in perioada aia intre 20 si 30 Iunie va fi plecat din tara mi-a spus ca pana va pleca el voi fi deja cu bebelusul in brate deci ASTA E VA FI GEMENI BAIATUL MEU, NU A VRUT SA FIE RAC.
dURERILE DE spate sunt de la bebele gras de aia ma omoara coloana, intr-un fel ma bucur pt ceza ca nu se atinge nimeni de pasarica mea . 

Va pup pe toate
Lavi +36 cu Bogdanici Pogonici

asteptand un bebe Robert