Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am uitat sa le urez noilor mamici :

Felicitari si sa va traiasca comorile!!!!

Lilly detectiva!!!

Inca ceva asa ma enerveaza reclama asta de la Pampers!Nu se poate scoate cumva?Sau eu sunt singura care nu poate din cauza ei??

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Yannia

Ylari, si Aless a mea voma cam mult si am fost cu ea la dr. Mi-a zis ca e posibil sa aibe mucus sau vreun intestin sugrumat. M-a trimis cu ea la eco si s-a constat ca nu are niciuna din cele 2. Apoi mi-a dat un siropel care ajuta la digestie, Pepcid, care costa nici mai mult nici mai putin de 178 $. Acelasi medicament sub forma de pastile, pentru adulti, costa 5 $. Nu inteleg de ce diferenta asta. In fine.. am inghitit in sec si am cumparat siropelul. I-l dau de 4 zile si de atunci n-a mai vomat nici macar o data.
Sanatate multa printesei tale!

Mami de Alessandra (11 aprilie 2008)

Iubita, merci ptr sfat!
Dar miculutza mea nu vomita, slava Domnului, doar regurgiteaza o idee mai mult decat o facea inainte. Mai mult cantitativ, slava Domnului doar o data.

Te pup si ma bucur ptr bebe tau ca are efect medicamentul!!!

Cat despre diferenta de pret: No comment...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Daca va intere uitati-va pe National Geografic ca arata tot despre bebeii,cum se fac si tottt!!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu v-am zis ca dupa ce m-am bucurat ieri, azi nu am avut lapte deloc? E posibil? Banuiesc ca da, si asta inseamna ca gata, mi s-a dus lapticul... Si ce mult as fi vrut sa ii mai dau... Cat de rau imi pare, of, of...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ylari e o grasunica scumpetea ta!!! ce naiba zice soacra-ta ca nu-i ajunge laptele? apai stie cum arata un copil subnutrit???

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

ylari e o grasunica scumpetea ta!!! ce naiba zice soacra-ta ca nu-i ajunge laptele? apai stie cum arata un copil subnutrit???

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Sarut mana de complimente!!! O sa i le transmit bebelunei. Iar laptele... lasa ca uite, am scapat de grija asta, ca l-am pierdut...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicitari si de la noi noilor mamici, Joszaerika, cristy74, Simona8004 Sanatate multa si bebei mancaciosi si fara colici!!

Lily este foarte tare soro !Bravo pentru munca e detectiv!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Ylary, de ce nu incerci tu sa-I schimbi nitel programul, de exemplu : se trezeste, ii dai papa si apoi va mai jucati nitel, va rasfatati… apoi baita, masaj, si apoi iar papica ? Vazut pozele , placut fetita dolofana Nu fi suparata , poate nu ai pierdut lapticul de tot, poate a fost o zi mai nefasta, bea multe ceiutzuri, galactogil ai luat, sau ceaiurile alea de chimen si anason si fenicul, Te pup, nu dispera iubita !

Real Laura uite ce am gasit intr-o carticica despre kk bebelusilor :< primele excremente ale bb arata aproape extraterestru- meconiu ( are consistenta si culoarea smoalei) In cateva zile culoarea de un verde – negru a meconiului se schimba in verde deschis si apoi in galben aprins cu o textura grunjoasa ( partile mai tari sunt lapte coagulat). La bb care sunt alaptati excrementele devin de consistenta si culoarea oualelor patute si apar de 4-12 ori pe zi. In urmatoarele doua lunikk devine mai consistent ca terciul iar nr scaunelor se edue la cel mult unul pe zi. Sunt situatii in care copii perfect sanatosi, alaptati, nu au avut scaun chiar 21 de zile. La bb hraniti cu bibe kk e moale ca o argila sau tare mai ales in primele saptamani. Tipul laptelui praf poate influenta consistenta si culoarea kk >
Bine ati venit acasa Dolores si Leeloo, acum o sa va fie mult mai bine, o sa va gasiti ritmul vostru si bb o sa fie fericit.
Andreea 27 si eu am urmarit reportajul de pe NG, - foarte interesant. Intradevar, mi-a placut sa revad momentele de inceput,ovul, embrion, fat si in final nasterea bb-ului. M-a emotionat nitel, recunosc.

Simonel, tu ce mai faci iubita ? ce face bb ?

Noi montam patutul lui bb, suntem prinsi in scheme, suruburi si piese,incercam sa le montam pe toate sa nu ne ramana vreun surub ceva..., suntem tare extaziati, eu si tati, i-am facut loc in camera noastra, cand e gata facem poze.

va

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la o cununie in familie, la biserica Domnita Balasa. Doamne, frumoasa biserica!
A fost o cununie tare frumoasa, poate pentru ca preotul era var cu nasa, sau asa o fi mereu, nu stiu.
Erau 4 preoti si parca erau toti tenori la opera, asa voci aveau. Iar cand a inceput si corul mi s-a zbarlit pielea si mi-au dat lacrimile.
Miresuca era si ea burticoasa in cinci luni.
Raducu tot timpul a dat din picioruse cat am stat in biserica.

La plecare s-a pus frate pe o ploaie cu spume, ceva de groaza. Dar ceea ce era incredibil era ca in tot timpul asta era un soareeee si o lumina si o stralucire aparte. Ploua cu soare, maine e sarbatoare E ziua lui Andrei Pina sa ajungem acasa s-a aratat si un curcubeu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, merci muult, iubitzica. esti o dragutza.

Fetele, l-am scos si eu pe bb prima data. La 9 zile. sper sa nu fie prea devreme. Am stat 10 minute, am fost la un magazin in apropiere si am cumparat cadouri pentru 2 fetitze mici.

Apoi am venit acasa.
Nu ma incape nimimc, desi nu am ramas decat cu 4 kg fata de inceputul sarcinii, oooof. sa vad ce imi cumpar sa pot iesi afara.

Acum bb doarme de nu se poate, l-a obosit tare aerul de afara.
sper sa nu fi facut vreo greseala ca am iesit asa repede.
Ma duc sa pun o pozica de azi pe picassa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput