Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata si de la noi!!!da da tot 2 in 1!!!ce sa-i faci!!!avusi si eu contractii foarte ciudate astfel incat barbatelul meu era deja in culmea fericirii si se tabara pe mine si tot zicea ca vine bebita!!!dar nu a venit erau contractii false neregulate, plus niste intepaturi in col!!!ce sa mai zic a durat vreo 2 ore si gata nik!!!totul normal!!!asa m-am saturat de starile astea!!!e a doua oara!!!cred ca barza aia ce o vazusem era beata saraca!!!ce sa mai zic de dormit, azi noapte la 3 eu ma uitam la desene animate pana pe la 6 ca binenteles nu am putut dormi!!!ma mai impingea si asta mica de numa!!!

38+ 6z Amelia Gabriela

Mergi la inceput

si era sa uit sa va multumesc tare tare mult pentru sfaturi si pentru incurajari!!!credti-ma ca ma gande-am deja la majorete dar.......asta e!!!nasoala faza!!!bine ca nu l-am sunat pe doftor!!!

38+ 6z Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineatza.
Noi doua tot 2 in 1

Cleo superba povestea ta si-asa de frumos stii sa povestesti

Felicitari fecian pentru bebe Gabriel .Sa fie cuminte, sa pape bine si sa creasca mare si voinic.
Deci nu am fost foarte buna de detectiv pentru ca nu am gasit informatii despre bebe de fecian

MissParker multumesc mult pentru majorete. Poate imi vor prinde bine astazi pt ca imediat ma duc la control la spital.
Imi tot urmaresc contractiile burticii, dar is tare neregulate si dureri cam putine (din cand in cand cate-o sageata prin spate, cate-o durere slaba la burtica si pe cand ma gandesc ca ar trebui sa cronometrez dispar si contractille/durerile astea )

melly nici tu nu ai nascut? Stai calma, ca tot nastem noi anul asta

Andree27 merci de informatii, dar nu vreau sa dau atatia bani chiar si in rate.Iar referitor la epidurala am eu un fix ca nu vreau.Un motiv era ca daca nasti fara epidurala sunt mai multe sanse sa nu-ti faca epiziotomie (eu speram sa nasc mai repede si bebelusa mea sa fie mai micuta sa nu ma rupa, dar se pare ca ea sta la caldurica si se ingrasa,si eu ma voi alege cu ditamai taietura. Dar nu ma mai deranjeaza ideea,vreau doar s-o vada afara)

gabitzam pentru Andrei (accepta urari si cu intarziere, nu?)

Fetelor am avut o stare de kko sambata.M-am trezit la 8 dimineata in ideea sa nu ratez niciun semn (nu am ratat pt ca nu am avut ) Boceam prin casa, nu mai aveam chef sa mananc, nu aveam chef de calc, intr-un cuvant nu mai aveam chef de nimic; vroiam sa nasc odata.
Ieri, m-am calmat si am savurat toate miscarile bebelusei (are o energie in ultima vreme , si misca f des). Iar pt astazi dupa ce ma intorc de la spital am de gand sa mai fac putina curatenie prin casa, sa spal frigiderul si mai vad eu ce.Daca tot nu nasc sa mai fac si eu cate ceva

Am plecat la spital (sper sa vin cu vesti bune)

Lilly 40s+2z
Astept o bebelusa mica la care-i place in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la noi!

Cleo am citit si eu povestea, sunt cu ochii in lacrimi si cu mai multe emotii, daca e posibil asa ceva

Gabi am vazut poze frumoase de la patrecere, cred ca s-a distrat Andrei la maxim, ca se vede dupa "pleata"; mi-a placut ca asa mult i-a placut cadoul, ca nu l-a lasat din mana.

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza!
raportez noapte alba incepand cu ora 3.30! mai rau, am dat in diaree, cu toate ca n-am papat nimic care sa imi provoace stomacul la treburi d-astea! oare o fi ceva pregatitor?mentionez ca bebeluna a fost activa toata noaptea, inclusiv acum, se zvarcoleste in burta si-mi trage cate una in col de ma indoaie! plus ca am tot timpul senzatia de pipi..si cred eu, ca de cateva zile elimin si dop..nu stiu sigur daca asta e, dar din cate am auzit de la voi e ceva mai consistent care nu este absorbit de zilnic.
am reusit sa dorm de la 7.30 dupa ce a plecat sotul la Sb pt ultima zi de munca si ma trezii narodul ca-si uita cartela de acces pe care trebuie s-o predea! nah belea! trebuie sa ma duc la 12 la autogara sa-i pun plic cu cartela!! cascatul! ooof. n-am apucat sa va citesc, dar ma pun acum, ca de la 12 pana la 15 o sa fie curentul intrerupt si o sa mai incerc atuci sa dorm putin. revin!!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LUMINEL tinem pumnii azi; vine barza!!!!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

vad ca a aparut intre timp bebe de fecian
FELICITARI SI TOATE CELE BUNE!! REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS TUN, TUN!!

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Gabitza La multi ani (cu intarziere) pt Andreiutzul tau!!! ce fericit e el cu masinuta lui si ce tort bestiaaaaaaaaalll, l-am vazut si pe Bucse, camioneta aia ruginita din Cars!!! sunt inebunita dupa desenul ala si Bucse e personajul meu preferat am colectie cu d-alea de masina mirositoare cu personaje din cars

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Luminel, Melly, Lily va ajutam cu putina galerie si pupici!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

stiti ce am observat ca noi cele care avem aproape acelasi DPN ne confruntam cu aceleasi faze, insomnii, diaree, dureri aiurea, mai fetelor io cred ca o sa nastem deodata!!!!

38+ 6z Amelia Gabriela

Mergi la inceput