poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
buli spune:
cu apa - eu i-as explica ca sint niste molecule care se combina -oxigen + hidrogen si iese apa
si l-as lua cu logica inversa cum se combina apa cu praful si iese namol
eu ii dau lui Matei explicatii mai stiitifice - chiar daca nu pricepe el tot pe loc, isi da seama in scurt timp - l-am incercat si merge asa
in felul asta nici nu mi-e greu sa fiu consecventa si nu intra nici el in dileme
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
dar mi-ati dat o idee: am sa-l intreb eu pe Matei ce-i cu apa
ori ma scot cu o explicatie, ori imi dau singura batai de cap
mav spune:
Multumim pt raspunsuri!
Anca, astept cu sufletul la gura sa aflu raspunsul lui Matei!
Si eu prefer sa-i dau explicatii stiintifice, cat mai aproape de realitate.
Roxana, Sebi al meu cica nu o sa se casatoreasca. Nu-i plac fetele, ca nu se joaca cu robotii. Si nici nu vrea sa plece de la noi de acasa, unde e foarte... confortabil.
Acum vrea sa creasca, sa-l ajunga pe var-su de 9 ani, acum vrea sa ramana mic, doar ca sa nu imbatranim noi.
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by buli
Rox, alea fusera delegatii
Vezi, stiam eu ca imi trebuia serviciu cu delegatii!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buli spune:
l-am intrebat pe Matei din ce-i facuta apa - si a ris - cred ca nu-i trecuse prin cap intrebarea.
intii a zis ca nu stie, apoi ca-i facuta din ulei, apoi a recunoscut ca nu stie si mi-a zis sa-i spun eu
si acu sa va zic o poveste ca sa nu aiba unii impresia ca numai ei sint zapaciti
plecam din atena in alt oras in grecia, cu intilnire la eroport.
in metrou, imi dau seama ca mi-am uitat o parte din haine la hotel, in dulap. in timp ce cautam numarul de la hotel, sa sun sa-mi pastreze hainele (din fericire reveneam acolo peste o sapt), ramin singura in tren, sub privirile stupefiate ale colegei mele care apucase sa coboare si ale celorlalti calatori de pe peron. anuntasera ceva la statie, dar eu n-am fost atenta, eram convinsa ca trenul merge direct la aeroport.
so ... ajung in tunel, singura-singurica, opreste trenul, iar eu trag semnalul de alarma; apare un nene care ma cearta in greceste, eu ii spun ca nu inteleg si ca vreau sa ajung la aeroport. incepe sa rida, imi spune sa iau loc si sa astept, caci trenul se va intoarce in statia in care trebuia sa cobor. asa ca .... dupa citeva minute colega mea (din nou stupefiata) ma vede aparind din directia in care trebuia sa mergem, intr-un tren gol.
a fost doar inceputul, s-ar putea scrie o nuvela numai cu pataniile din ziua respectiva
Roxana_G spune:
Anca, sincer am ras gata sa imi dea lacrimile, ma tot intreaba colegele ce am.
Vic, la noi casatoria pare sa fie o chestie importanta. Dar bebelusi nu vrea ca il are pe frate-sau. Cred ca la voi nu a gasit baiatul persoana potrivita. Ca si Alex zicea ca ea nu se casatoreste, ca sta cu noi toata viata. Si iaca, deja a acceptat cererea in casatorie. Parca vad ca asa o sa si faca la vremea respectiva!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Neata si o saptamana usoara! Ieri am vrut sa va povestesc despre marele spectacol Winnie the Pooh de la Polivalenta, dar dupa ce a luat Andrei ditamai busitura cazand din patutul lui de lemn, nu mi-a mai ars de nimic. Dupa aceea am fugit la serbare, despre care va povestesc indata. Deocamdata despre spectacol:
Ramasesem datoare cu povestiri despre dezamagirea mea legata de spectacolul Winnie the Pooh. De fapt nu spectacolul m-a dezamagit, spectacolul a fost super ok, educativ, interactiv. Foarte potrivit pentru copii intr 3-10 ani zic eu. A avut dialoguri, pilde, intrebari catre public, muzica, dans, sarituri, mingi in public, confeti, etc. Cam atat cu partea buna.
Buuuun. Trebuia sa imi imaginez ca ascunde un super interes in comercializare de nimicuri, desi la 100 RON biletul zic eu ca era suficient. Ei bine era plin de standuri de la care nu puteai lua nimic sb 2o RON. Fratica, o galetusa cu Pooh si cu floricele in ea era 20 RON, cea mai ieftina de fapt. In rest vata de zahar cu o masca 25 RON. Diverse cani cu suc sau zahar - 25 ROn. Nu spun de jucarii,am refuzat sa ma uit si sa iau orice de acolo, noroc ca fie-mea a primit de la fini o zornaitoare la mare moda care sigur era in jur de 40-50 RON.
Intram noi la spectacol cu unii din fini si tati ramane afara sa ii astepte pe ceilalti care intarziasera. Toate biletele s-au dat prin bilet.ro si verificarea la intrare se facea cu codul de bare. Ei bine tati nu a mai fost lasat sa intre pe motiv ca se intrase cu biletul respectiv. M-am dus eu cu toate celelalte sa ii arat pustoaicei aleia ca erau toate la rand si el era la mijloc, am intrebat de ce nu era rupt, etc etc. Nici gand, ca stie ea d-astia ca noi! Incredibil! Nu va pot spune ce am urlat, de a zis un tatic ca i-am speriat copiii. Mai era putin si dadeam in madama aia, era atat de proasta incat refuza sa gandeasca, si nesimtita, ce stie ea despre noi. Pana la urma am intrat cu mentiunea ca nu are ce sa ne mai zica, dar sistemul lor e infailibil. Azi scriu reclamatie la bilet.ro si sun maine sa discut cu seful ei.
Prima parte a spectacolului ok, Alex cam aiurita cum e ea, si cam toti copiii erau mai mult fascinati de jucarelele de care va ziceam, care se roteau, bazaiau si luminau. La pauza ma duc la toaleta, daca nu exploda vezica nu as fi stat. Nu mentionez ce era materia aceea care infunda 6 din 10 toalete, mazgalita si pe pereti. De duhoare nu mai spun. Mi s-a facut mie rau, ala nu era loc sa duci un copil. Va asigur ca dc Alex cerea la pipi o scoteam sa faca afara in fata cladirii. Incredibil, acolo era de Sanepid, si va asigur ca voi face si acolo reclamatie si la organizatori. Si cand ies, un mosh din supraveghetorii aia imi face observatie sa inchid usa la baie, moment in care am rabufnit. Pai de ce sa o inchid, ca s anu ii puta lui? Apa nu era, mizeria era crunta, mai bine lua un mop sa spele ca ala era cel mai infectios loc pe care l-am vazut vreodata. Am zis ca il omor si pe nea ala, iarasi urlete.
Si cand ma intorc, ma apuca iar bazdacii pe o mamica din fata noastra. Am indraznit sa cer si eu servetele stand in fata randului, si ea sare cu gura ca ea voia sa filmeze. Mi-am cerut scuze si atat. Insa copiii erau deja mobilizati, toti alergau pe acolo prin intuneric si nu ii putea lasa asa nesupravegheati. Asa ca mai alergam dupa ei, mai ales noi dupa Alex atomica. Motiv pentru care explodeaza madam ca nu poate filma si ca s-a saturat. Si i-am recomandat sa se ridice si sa se duca sa filmeze din alta parte ca eu trebuie sa imi supraveghez copilul. Moama si se pune tanti pe scandal, ca ea a venit sa vada spectacolul si nu e normal sa nu vada de noi, de parca noi stateam fix in fata ei. Ca mai sunt si alti copii care se joaca dar in fata parintilor si ca nu e nevoie sa umble parintii dupa ei. Moment la care sare si barbac-su, ca daca am copil din asta sa il duc in parc nu la spectacol, completat de ea cum ca acesti copii zvapaiati sunt asa din vina parintilor. Ce sa va mai spun...daca nu era gravida (avea si o fetita de 5-6 ani care a stat absolut tacuta si nemiscata pe scaun) va asigur ca as fi rabufnit cu toate rautatile de pe lume, dar am pus pe seama starii ei si atat. Sigur ca barbac-su merita o trimitere la origini, dar ar fi agitat-o tot pe ea si m-am ambtinut. Sa nu credeti ca nu am zis nimic, dar mai finut. In sinea mea mi-am dorit ca bb-ul ei sa fie cel putin la fel de atomic precum Alex si sa o vedem atunci cum e vina parintilor.
Cam asta au fost supararile mele ieri, eu personal, in ciuda spectacolului foarte bun, nu ar recomanda nimanui sa mearga.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Am dat copy paste mesajului postat ieri, imi cer scuze pentru greseli.
Sa va spun acum de serbare. Alex a fost furnicuta, a fost super super, s-a implicat, a cantat si si-a stiut rolul. Va voi pune si poze, nu am apucat ieri. S-au jucat foarte frumos, e o mica gashca de prieteni. Atata au alergat si chiuit si au sarit de pe scena aia de 2 m. Numai nazdravanii. Cred ca parintii ceilalti au ramas siderati de fie-mea care dadea tonul la nazdravanii, acompaniata de prietena ei cea mai buna. Cand a inceput serbarea era de fleasca de transpirata, parul ud tot. Dar minunat totul! M-am simtit foarte bine si chiar m-au destins. Alex a primit un buchet de flori de la colegul care o ceruse in casatorie. O sa pun pozici diseara sa ii vedeti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
adlemi spune:
Rox, noroc cu tine k tii stafeta sus si mai scrii pe aici...
Noi nu am mers la spectacol,era prea mare balamucul. Plus k, cu programul meu de munk non stop nu stiu de as fi prins liber. Oricum mie mi s-au parut foarte exagerate preturile.
Alex e o dulcica, nu-i deloc atomica.Orice copil topaie si alearga. Si Andrei o face in stilul lui.Apropo de topait:in we l-am dus in parc la trambulina si l-am lasat sa topaie pana a obosit.
Apropos de intrebari incuietoare:cine poate sa-mi spuna din ce e facut focul?K m-a intrebat feciorul meu si n-am stiut ce sa-i raspund.
In alta ordine de idei:ia uitati ce am gasit colindand pe net:
http://www.romanianmalpraxis.blogspot.com.
atomicii si focutzele
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi