Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mihuta, chiar ca nu-i o idee buna, parca te vad cu mirosul de usturoi dupa tine
Na, si cu diversificarea, eu zic ca asa trebuie sa fie, din moment ce alaptezi. Diversifici putin, dar laptele e de baza. Daca vrei, poti forta nota, dar eu cred ca e bine asa. O sa vezi ca de la sine va manca mai mult, cu timpul. Si cand nuvei mai alapta parca vad ce te vei mai plange pe aici ca nu te mai vrea fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

ROXXY,imi pare tare rau,sper sa nu fie ceva grav!Insanatosire mamei si uite aici un sa-ti mai ridice moralul!Si eu care credeam ca-ti este prea bine si de aceea nu mai intri...
MIHUTA,de borcanele nici nu vrea sa auda,piureul de fructe este un mare cah pt ea...
De aceea mai intreb o data:are ceva daca ii dau la masa de la 10 cereale cu lapte si ii dau suc de fructe intre mese???

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Eu creed ca e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Ce draguta esti,ADINA,ai un raspuns pt fiecare dintre noi...
Aici ploua si tuna,pitica doarme,o atmosfera relaxanta...Ce face Floris???Azi fie-mea s-a distrat pe cinste cu o carpa,i-o aratam si radea in hohote,apoi incerca sa mi-o ia si sa o bage in gurita...Ii trageam carpa si se opintea sa se ridice...Am gasit-o in patut,intoarsa pe burtica si tragand cu sarg de zabrele,cred ca voia sa vada daca sunt in camera cu ea...
Doamne,ce furtuna...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna fetele!

Roxxy multi si insanatosire grabnica mamei tale! Sper sa nu fie nimic grav!

Fetelor ca tot vorbiti pe aici de prajituri ma laud si eu cu 2! Un pandispan cu capsuni saptamana trecuta si azi una cu crema de vanilie si glazura de ciocolata! Numai ca la cea din urma a fost super simplu: am cumparat foi de pandispan si crema pentru prajituri, am mixat si am umplut foile si acum e la frigider.
Saptamana viitoare fac salam de biscuiti! (sper)

Si sa o laud si pe Antonia! Azi a mancat legumele cu o pofta! Nu stiu ce a fost cu ea, ca de obicei trageam de ea sa terminam borcanelul, pentru ca se plictisea pe la jumate. Dar azi a mancat fara nici un scancet si chiar deschidea gura inainte sa ajung eu cu lingurita!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Poate va era dor de noi?

Faureste cineva capitol nou? Sa avem spatiu de ciripit?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

daca va intereseaza, www.landalgreenparks.com/template1.aspx?cp=parkcontentalgemeen1&menu=parken&mid=parkenalgemeen&contentcode=algemeen&parkcode=BHT" target="_blank">aici vom sta in concediu

Super!
N-am inteles mare lucru,dar macar m-am uitat la poze.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana
Ar fi frumos ca intr-o buna zi(sau un Revelion,ca doar incununam astfel Bulgarasii si Globuletele)sa facem o reuniune mare,cu soti,copii,sa avem ocazia sa ne cunoastem si pe viu...

Daaa... Cu siguranta barbata-miu ar vrea sa cunoasca femeile cu care am intotdeauna ceva de vorbit si mai ales as fi in stare sa nu mai termin niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

BB mersi mult de idei de papa, suna foarte bine toate. Mai ales de ideea cu combinarea borcanasului, nu ma gandeam la asta, asa poate ii imbunatatesc si eu meniul si e cu mai multe in el, nu numai fructe. Am incercat cu iaurt mic Napolact, dar nu prea ii place, e acrisor. TNuva e mai dulce ? Tu ii dai usturoi ? eu am facut spanac ca pentru noi, cu faina si lapte si usturoi si i-a placut, zicea doctorul ca pot sa ii dau, da parca imi e frica sa mai pun si in altceva, de exemplu in piure de cartofi cu carnita.

Iuli-Ana eu ii dadeam "burtica sanatoasa" cu lapte si il mai bagam si o masura in supa de legume. Eu zic sa nu te stresezi ca nu papa fructe, poti sa incerci sa ii dai cate putin dupa masa de legume, de exemplu razi cu lingurita niste banana, si suc de fructe intre mese e super ok daca papa, a mea de exemplu nu vrea nicicum suc de fructe, numai ceai BabyCalm fara nimic in el.

Roxxy sanatate multa mamei tale.

Adina ce mai faci ? am uitat sa iti spun, Iasmina seamana leit cu tine, cel putin asa mi se pare mie.

Ank felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si tie sarcina usoara !

salutari tuturor !

Mergi la inceput

"Merg" sa fac capitol nou.

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput