Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
iuli-ana spune:
SORINAAAAA,ajutooor!
Eu am vrut sa-i dau cereale(burtica sanatoasa) cu suc de fructe,dar nu se dizolva,e vreo smecherie???
Fetele,ma dispera cupchila asta a mea,nu vrea fructe in ruptul capului si ma gandeam sa-i dai la masa de la ora 10 lapte cu cereale si intre mese sa-i fac un suc de fructe,pe ala il mai inghite...O fi bine???
ANK,multumim de cafea,mai mergea una ce-i drept dupa cea de dimineata!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iuli-ana spune:
LAVI,ce scaunel de masa aveti???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Salutare, fetelor! Am mai aparut si noi pe aici.
BB, uite un de la mine si de la Matei.
Am vazut ca ati petrecut mult pe aici cat am lipsit, ati vorbit de prajituri si de multe altele.
Eu nu prea sunt in apele mele pt ca mama mea este cam bolnava si tocmai a fost internata. De aceea nu prea am chef de stat pe net.
Matei deja a inceput o mica pregatire pt mersul de-a busilea. Se ridica in 4 labe si se bataie in fata si in spate si, in final, se arunca cu capul inainte. intr-o seara a facut 2 pasi de-a busilea, dar de atunci nu a mai repetat figura. A inceput sa scuipe si sa faca multe baloane din saliva. Ii curg f f multe balute.
Va promit ca o sa mai intru pe forum atunci cand voi avea o stare psihica mai buna. va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de piticoti.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
adinag spune:
Roxxy, imi pare rau, si multa sanatate mamei tale. Sper ca nu e nimic grav.
Si felicitari pentru progresele lui Matei!
mihuta spune:
Roxxy, multa sanatate mamei tale si o imbratisare pentru tine !
Adina, si eu trebuie sa incep sa organizez bagajul ca vineri plecam. Nici nu stiu ce sa iau la mine, afara de chestiile medicale si cosmetice, dar m-am linistit ca m-am gandit, tot ce n-am cumpar !!!
Ti-as aduce si un carnat de casa , ca am in congelatorde la unchiul meu din Maramures, dar ma gandesc ca daca il plimb prin Viena, Hallstatt si Salzburg o saptamana se fezandeaza cam mult....si o sa ma banuiasca lumea de atacuri chimice cu usturoi
... Foarte frumos locul unde mergeti, acolo faceti si botezul, sau sunt doua chestii distincte concediul si botezul?
Ana, habar n-am cu cerealele, dar incearca fructele de la borcanas, poate le accepta mai repede si apoi in combinatie le poti baga si pe cele proaspete.
Eni, Hello si tie !
Ank-ule la noapte da-ti mai devreme peste dejte ... si eu m-am culcat tarziu tare ca mi-am intretinut musafirii, iar dimineata la 6 Sophia era fresh....
Eu o adorm pe Sophia in brate, uneori ii cant, alteori o legan sau o mangai pe frunte, uneori ca acum a adormit singura in timp ce eu trancaneam la telefon...
mami de Sophia
g24hit spune:
am fost sa-i fac supica la fetita, a papat si acum a iesit cu bunicii la plimbare.....ca eu sunt rupta de somn....
de cateva zile tot vreau sa va spun ca fata mea nu vrea cu lingurita DELOC legumele, asa ca am subtiat putin cat sa treaca prin tetina pt lichide groase( avem de la nuk)si asa reuseste sa pape 80-100ml legume +/- carnita(de sapt viitoare si out)si apoi si 60-70 lapte.incurajator nu? pe la 10-11 si 17 papam cu lingurita....cat putem....ii place fff mult piersica din borcanas....i-am cumparat si proaspata si i-am pregatit-o eu dar nu a mancat deloc....
Mihuta cum merge diversificarea la voi?
BB super rochita!!
LA MULTI ANI!! sarbatoritilor de azi!!1
si acum merg sa incerc sa dorm putin desi nu cred ca o sa reusesc pt ca nu pot sa dorm ziua.....
mihuta spune:
Diversificarea merge in pasi de melc, dar cel putin a invatat sa manance, sa inghita, ii place para, nu ii plac legumele, cred ca va manca mult mai bine dupa ce va invata sa manance singura, ca asta o preocupa tare, sa tina ea lingurita (de fapt linguritele ca avem nevoie cam de 4-5 la o masa)...dar baza tot papi de la mami ramane...
mami de Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by iuli-ana
Am revenit cu picioarele pe pamant,asa ca:
1.Cum adorm bebelusii vostri seara?Sau...cum ii adormiti???
2.Am cumparat pt Daria cereale de la Nestle,BURICA SANATOASA,dat fiind faptul ca se cam constipa in ultima perioada.A mai folosit cineva?Sunteti multumite???
3.Ce jucarii le mai achizitionati bebelusilor vostri???
DESTEPTAAAAAREAAAAA!!!
Ana,mami deDaria-Elena,26.12.2007
Sa traiti! Prezent la apel! Multumim de cafea!
Eu nu stiu cum adoarme fii-mea...seara dupa baita si bibe o pun in patutul ei, in camera ei, ii zic noapte buna si plec. O vreme se mai aud chiote si chitaieli si apoi gata!
Jucarii am luat carte de mofait si carte cu coperti de panza si fosnitori de la TinyLove. Si un cilindru d-ala de se rostogoleste si canta. Si evident multe chestii de bagat la gingii!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Si noi la fel adormim
![](icon_smile_big.gif)
La jucarii mai adaugam un telefon cu diverse sunete si melodii si cea mai haioasa jucarie : un balon cu heliu pe care il leg cu pamblica de un piciorus si tipa si rade in hohote la el cate o jumatate de ora . Mai face si gimnastica odata cu veselia
![](icon_smile_big.gif)
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
iuli-ana spune:
ROXXY,imi pare tare rau,sper sa nu fie ceva grav!Insanatosire mamei si uite aici un sa-ti mai ridice moralul!Si eu care credeam ca-ti este prea bine si de aceea nu mai intri...
MIHUTA,de borcanele nici nu vrea sa auda,piureul de fructe este un mare cah pt ea...
De aceea mai intreb o data:are ceva daca ii dau la masa de la 10 cereale cu lapte si ii dau suc de fructe intre mese???
iuli-ana spune:
CREEM,tu pe unde mai umbli???Lipsa la apel azi...