Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Adina unde-s pozele ? Macar sa inghitim in sec... Eu ma tin tare pe pozitii si n-am mai facut nimic dulce, mai mult pentru omul meu care mancanca tava o data , eu am alte pacate (mai sarate...)

BB superba rochita, si Iasmina si mamica ! Dar sigur mai intra la vara in ea ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina, multumim!! poza cu mine toata....hmmmmm.....nu vreau sa stric decorul...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

BB,super faine pozele si Iasminica. Cu rochita aceea o sa fie mai frumoasa ca mireasa.

Adina,nu pot sa spun decat ca ma bucur ca te-am molipsit. Reteta e cu o pagina in urma. Si chiar asa...vorba lu' Miha...poze ai facut? Microbu asta inca nu te-a prins? Sa fi vazut ce nebunie era la mine la inceput...N-avea nimeni voie sa se atinga de prajitura pana nu era pozata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Miha, gasit reteta...

Mihuta, io-s pacatoase pe toata linia, si la dulce, si la sarat... Inainte de a o avea pe Jasmina nu mancam dulce, nu-mi placea. Numai sarate. Insa in timpul alaptarii m-au apucat poftele (in sarcna nu), si asa am ramas Poze n-am facut, ca mi-e rusine, ma gandesc ca ce-i pentru mine wow, pentru voi e de tot rasul (mai ales cand vad deserturile Mihai)

BB, nu cred ca strici tu decorul, ca daca n-ai arata tu fain n-ai umbla asaprin centrul Timisoarei! Probaabil esti si tu (ca noi toate) mai pretentioasa cu tine insut (sper ca m-am exprimat cat de cat clar, ca am avut azi noapte o intamplare asemanatoare cu a Mihutei)

Si anume a inceput si al meu la 6 fara un sfert sa ma tina treaza!!! La 7 fara un sfert s-a intors pe-o ureche, iar 5 minute mai tarziu s-a trezit fiu-su cu chef de vorba... Si eu care credeam ca barbatii vorbesc putin! Daca vreti barbati cu debit verbal, i gasiti in Olanda, parol! Floris dormea mai mult, dar de cateva zile isi schimba programul si se tot trezeste la 7 dimineata, spre disperarea mea, ca io la ora aia nu-s om, de femeie nici nu mai zic... (aici fac referinta la vorba aia: "am vazut un om si o femeie...")
Si nu ma intrebati de ce am mai si explicat ce pasarele imi naste creierul, eu dau vina pe oboseala...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

BB,super faine pozele si Iasminica. Cu rochita aceea o sa fie mai frumoasa ca mireasa.

Adina,nu pot sa spun decat ca ma bucur ca te-am molipsit. Reteta e cu o pagina in urma. Si chiar asa...vorba lu' Miha...poze ai facut? Microbu asta inca nu te-a prins? Sa fi vazut ce nebunie era la mine la inceput...N-avea nimeni voie sa se atinga de prajitura pana nu era pozata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

HA! Faza cu mireasa am zis-o si eu!!!

Am scris mai jos de ce nu poze. Si mai apoi, io-s omlenes, dar am pitici, si daca incep stiu ca devin tare obsedata, dar m-am gandit de vreo 3 ori daca sa nu fac totusi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adinag

Miha, gasit reteta...

BB, nu cred ca strici tu decorul, ca daca n-ai arata tu fain n-ai umbla asaprin centrul Timisoarei! Probaabil esti si tu (ca noi toate) mai pretentioasa cu tine insut (sper ca m-am exprimat cat de cat clar, ca am avut azi noapte o intamplare asemanatoare cu a Mihutei)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

OOOOOOK!
Raportez doua reusite astazi!~

Una este Checul, sau mai bine zis checurile pentru ca am facut portie dubla, din care a mai ramas juma de chec...si care nu mai are nici ea viata pana maine...
Am facut si poza, cand erau inca in forme, ca dupa n-am mai apucat ca si-a bagat barbati-miu mana intr-unul...

A doua reusita este branzica de vaci facuta cu 2 linguri de iaurt la 250 ml lapte de vaca gras si bun de la o vaca cunoscuta (scuzati cacofonia)
Am amestecat-o cu banana frecata si a iesit delicios! Eu doar am gustat un pic, pentru ca Alexia a papat tot si mie nu mi-a mai lasat la sfarsit...maine ii fac portie mai mare, ca sa-mi ramana si mie!
Dar vroiam sa spun ca branzica asta facuta in casa nu seamana deloc cu branza de vaci din comert...e cu totul alta chestie...mult mai buna!

Acum va urez noapte buna, eu fac repede un bibe, dau la fata si ma bag si eu la somn, maine dimineata iar incepe program de w/e...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ies de aici din clubul scutecelor mirosind a checuri si placinte si merg la odisee.... unde ghiciti ce discutie vroiau sa inceapa ??? ...schimb de retete culinare.... ... se poate... ?? !!!

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Aralia, bravo!!! Chiar sunt si eu curioasa ce-i cu branza aia de casa, cum ziceam eu odata, aici nu face nimeni asa ceva...

Ank, pai nu mai bine ramai aici? Macar stii cu cine ai de-a face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

IMi pare rau ..eu plec la culcare ca am inceput sa rad deja la expresia "vaca cunoscuta" ... cred ca sunt obosita rau

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput