Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
Lixa, suuuupppperrrrr...sa pupam baietelul sexy cu slip!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
mariussimiuc vreau si eu placinta!
lixa super pozele! avem si noi castronel ca voi
victo daca sunt singura cu ele pap asa: supa de pui( asta daca le dau carnita, ce ramane imbunatatesc, fierb taitei si mananc) din restul de piept de pui imi fac salata de cruditati cu pui! Daca le dau legume mananc si eu legume fierte.. mai ales cartofi cu smantana si marar In general ce le gatesc lor papa si eu
eni bine ca v-ati distrat! A fost si Bubulina?
va pupic! somn usor....merg la nani ca Tustele dorm de la 20.. si dimineata la 6 sigur se vor trezi!
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
alexandra acu' l-am putut vedea si eu!!! superrrr!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by lixa
Si sa va zic o poveste:
Eu azi am papat prima lingurita de papi solid. Inca nu stiu daca imi place sau nu si ma mai gandesc. Hmmm, nu cred ca a fost asa rau, hai sa mai incerc o data. Gata, m-am hotarat, nu mai vreau.
Si pentru ca mi-am murdarit gingiile mi-a dat mami o periuta, pentru ca imi place tare sa o molfai si sa dansez cu ea
Si ca sa nu ma plictisesc, m-au dus mami si tati la prima lectie de inot. Intai am facut cunostinta cu instructorul, care se joaca frumos cu mine... si mi-a dat o minge taaaare buna. Si pentru ca am fost baiat cuminte si cooperant, am trecut in brate la instructor, dar cu fata la mami. Deja am intrat cu totul in piscina, bine-nteles si cu noua mea prietena, mingiuca. Si uitati-ma, deja inot si fac si cunostinta cu un bebe mare si plangacios. Dar mi-a placut mai tare de un bebe de 9 luni, mai cu experienta in chestiile astea cu inotul. Si m-a lasat sa ma joc si eu putin cu jucaria lui. Ia uitati-ne pe noi in piscina asta mare. Mi-a placut si pe spate si pe fata. Si bine-nteles c-am nimerit iar la niste jucarii de supt. Dar nu era jucarie, era un fel deajutor pentru inot si claxonat. Si asta a fost ziua mea ocupata de azi
Si sa nu uit, un filmulet cu intreaga mea gratie la inot.
PS. Sper sa aveti rabdare cu sutele de poze, daca nu, sunt pozele de la sfarsitul albumului
PPS. Cristina, uite aici o tona de poze, ca tot intrebai
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
Super tare!!!!!!!!
Unde mergeti la inot?Cat costa?
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
mihuta spune:
Lixa, superbe pozele cu inotul ! Si cele cu diversificarea... Am citit undeva ca atunci cand incep diversificarea bebelusii cred ca mamicile si-au pierdut mintile....
Avem si noi periuta de dinti si ne place asa de mult ca ne-o smulge mami din mana cu forta....
mami de Sophia
Ank83 spune:
Lixa ... superbe pozele ... Ai un inotator foarte priceput .... bravoooo
Ank Raul
17.10.2007
si 10+
Poze Raulito
lixa spune:
cristina, pussi, anca, mihuta, Ank multumim pentru aprecieri
anca, mergem la www.miciicampioni.ro/" target="_blank">Micii Campioni si e 160 euro / 4 sedinte. Mi se pare foarte ingrijit, apa e calda si temperatura din camera cu piscina e tocmai buna de stat in costum de baie. Si par si cei mai ieftini pe care i-am gasit (eu mai stiu de BabySpa si ActiveCenter). A mai contat si ca sunt foarte aproape de noi, azi am facut 10 min . Si plus ca la banii astia are si instuctor individual. Vreti si voi sa mergeti?
Ce-am uitat sa va spun, era un copil azi la piscina de vreun an si jumate - maxim 2, care se speriase rau-rau de apa (e baiatul plangacios din poze). Si zicea instructorul ca de obicei e mult mai complicat cu copiii mai mari dpdv al adaptarii (desi copilul de care va zic era in brate la ta-su). Zicea instructorul ca, cu cat mai devreme cu atat mai bine, are timp sa se adapteze pana isi da seama el pe ce lume e . Si ca sa ma laud un pic, cica s-a descurcat foarte bine Catalin, ca multi nu trec de faza scarilor de inceput (vezi primele poze de la inot) din prima sedinta, nicidecum sa inoate in brate la instructor
Poze Viena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by cristi07
ispito!
Cum am dat placinta cum s-au umplut 2 pagini!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
lixa spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Lixa, superbe pozele cu inotul ! Si cele cu diversificarea... Am citit undeva ca atunci cand incep diversificarea bebelusii cred ca mamicile si-au pierdut mintile....
Avem si noi periuta de dinti si ne place asa de mult ca ne-o smulge mami din mana cu forta....
mami de Sophia
Pai sa stii ca :)) De asta se si uita probabil asa de mirati
Poze Viena
lixa spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by cristi07
ispito!
Cum am dat placinta cum s-au umplut 2 pagini!Pofticioaselor!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vezii?? Acu pune si la noi pofticioasele o poza, ceva, ca sa nu murim aci de pofta
![](icon_smile_big.gif)
Poze Viena