Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Eu asa stiu ca daca copilul nu doarme prea bine noapte se da seara cerealele ca sa doarma bine. Al meu doarme de la 7,30 pana dimineata la 7, cu ultima masa doar laptic, acumuleaza el peste zi destul ca sa-i ajunga si noaptea.
Nu cred ca ingrasa cerealele astea de bebelusi.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
nici eu nu cred ca de la cereale dorm mai bine. eu am vazut si pe iasmi, indiferent ca ii dau sau nu cereale seara ea doarme de la 21 pana al 9 dimi!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
bb_yasmi spune:
gata!! mi-am facut norma... acu ma retrag, mergem al shoping apoi la o terasa!!
pusi
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
iuli-ana spune:
LAVINIA,multam de raspuns!
ADINA,eu nu vreau sa mi-o creasca soacra-mea,voiam doar sa vina si sa doarma cu ea ca sa ma pot hodini eu,pana sa plece al meu e batea cu caramida-n piept(de fata cu fii-su' ce-i drept!) ca vine si ma ajuta si intr-o luna si jumatate a venit o data,a treia zi de Paste...Ma enerveaza ca e ipocrita,cat nu e acasa al meu e bine mersi,cand se intoarce se imbolnaveste sau are fie-sa diverse nevoi...Pai noi ce obligatii avem sa i le satisfacem???
In privinta vinului...avem aceleasi gusturi,soro!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
iuli-ana spune:
ADINA,si eu am ramas cu o burta mare si urata dupa sarcina,si pielea mea e incapatanata,dar ma uit la Daria si-mi trece...
De luni voi face electrostimulari si impachetari,poate gaseste sotzu' acasa aceeasi femeie pe care o stia acum 1 ani si jumatate...
De slabit...am observat ca slabesc f greu,dar deocamdata rezist eroic la tentatii si ma hranesc cu piureurile Dariei,ceva fructe,iaurturi...piept de pui(bleah,mi-a iesit pe nas asta)
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
sanduta spune:
Fara discutii despre soacre la distanta ca va , numai pe voi va am sa-mi mentineti moralul.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
Victo spune:
scriu numa ca sa vad cum imi arata noua semnatura..desi cand era puiut mic ii spuneam ingerasul lui mama, acum m-am razgandit, vazand pe aici ca ingerasii de la semnaturile unor mamici din nefericire sunt in ceruri, am hotarat sa imi schimb semnatura.
si cu ocazia asta mi-am adus din nou aminte cat sunt de fericita ca il am si cat de mult il iubesc.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
Heloo... in seara asta nu mai stau asa tarziu ca ... doamne am ajuns sa pierd seara pana la 1 si sunt beata ...dar din pacate de somn .
Victo .... cand am fost la Hateg de pasti ...aveau babele de acolo o vorba cand se mirau de copil... care pe mine ma ducea cu gandul ina alta parte ..."Dute la Iisus" .. stiu ca intentionau altceva sa zica dar mie mi se zburlea sira spinarii cand auzeam
Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Pe unde umblati dragutelor?
Daca dau o placinta cu iaurt veniti?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
helloo
iuli-ana, cu mare placere!!
irinush, hai mai des pe aici!!
roxule, e valabil si pt tine!! ce mai faci?? ursuletul de minuni mai face??
roxxy, fa si tu prezenta1!!
de loub_erika ce mai stiti/??
sherry, alesia ce mai face??
de cami, nici nu mai zic....nici nu mai stiu de cand nu am "vazut-o' pe aici... esti suparata pe noi??
jasmin, crisstiana, simonicutza, Crissintibun, daia, adelamaria, bibirox, bebika, Pufulet74,ralucis[b], [b]annitha_cl , ce mai faceti mamicilor??? mai dati si voi un semn!! imi cer scuze daca am omis pe cineva drag!!!
lixa spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Nu dau tu, stai linistita!
Chiar ma bucur cand mai dati cate o reteta ceva, ma ambitionez si eu si se bucura sotul meu! Azi fac chec, ca ii place lui mult...dar intai trebuie sa ma duc sa cumpar forme, ca nici nu am de-astea de chec...
Si eu am luat azi forma de chec, ca m-a molipsit Adinacu checul ala. Da se cam uita crucis al meu ca eu gatesc din an in pasti, cu atat mai putin dulciuri
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena