Copil alergic la polen

Copil alergic la polen | Autor: diuna

Link direct la acest mesaj

Unui baietel de 7 ani i s-au stabilit diagnosticele: rinoconjuctivita alergica moderata si astm persistent(?) usor. Tratament cu Aerius si Singulair, DAR SI CU Purethal graminee, vaccin produs de firma Halcis. Stie cineva sa-mi spuna daca acest vaccin se indica , in general, in aceasta faza a bolii? Este oportuna administrarea incepand de acum, avand in vedere ca vaccinarea dureaza cativa ani, in fiecare saptamana, fiind vorba de un copil? Precizez ca nici costul vaccinului nu e de neglijat.
Va rooog, orice sfat, orice opinie, chiar si acuzatoare. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

In primul rand multa sanatate copilasului tau!
Mi-a atras atentia subiectul ptr ca si eu am (avut) alergie la polen (si la praf). Aveam probleme inca din copilarie insa am fost tratata neglijent si pe la 20 de ani mi s-a declansat astmul alergic...crize nasoale, mi s-a umflat toata fatza - ochi, urechi, buze, ma sufocam si am scapat ca prin urechile acului din shoc anafilactic. Imi amintesc ca eram plina de bubitze care apareau si dispareau iar crize de astm faceam cateva zilnic.
O matusa m-a duc la Bucuresti la Dr. Filip (Dumnezeu sa-l ierte ca nu mai e printre noi din pacate - am inteles ca ii continua activitatea fiul lui care e tot alergolog) si m-a ajutat foarte mult. Am facut vreo 3 ani jumate un fel de vaccin (cumparat de la institutul Cantacuzino din Buc), ar fi trebuit 5 ani insa n-am mai rezistat ca ma intzepam singura, in plus era drumul lung de la Tm pana acolo ca sa-l procur periodic...in fine, ideea e ca cu schema data de dr la vaccinul asta m-am vindecat!
Vaccinul este de fapt tratament de desensibilizare a organismului la alergeni, eu cred ca e oportun sa i-l faceti insa nu e usor din nici un punct de vedere.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Iti multumesc mult, Tdi! Crezi ca-ti mai aduci aminte exact numele vaccinului?
Iti doresc multa, multa sanatate. Acum ce intensitate mai au crizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Diuna, imi pare rau dar nu mai stiu cum se numea (au trecut 10 ani de atunci), totusi daca il vad il recunosc. Eu crize nu mai fac, eventual 1-2/an in conditii de stres puternic si expunere prelungita la alergeni...pot sa zic ca m-am vindecat de astmul alergic!
Ii doresc multa multa sanatate baietelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Buna Diuna,
Asa cum ti-a zis si Teddy tratarea alergiilor e de lunga durata. Iti spun din proprie experienta. Am facut tratament de 4 ani cu vaccin. Tot doctorul Filip m-a tratat (acu off topic, nu am stiut ca a murit, Dumnezeu sa-l ierte). Stiu ca pentru polen am facut vaccinul numai in timpul iernii, pe perioada lunilor decembrie-februarie cand organismul nu e supus acestui tip de alergogeni.
Din nefericire, mica mea ma mosteneste si se umple de bubite tot timpul in aceasta perioada. Si mi-e groaza sa ma duc sa o testez pentru ca stiu in ce consta tratamentul. Ea are numai 4 ani si mi-e mila sa o intep ...
Vaccinul stiu ca mi-l prepara dr. Filip si pe langa el imi mai dadea si alte fiole (leucotrofina, histaminoglobulina... ). Nu imi mai amintesc prea bine ca sunt mai bine de 10 ani de atunci. Eu am inceput tratamentul la 16 ani si a durat pana la 20. Acu am 34.
Teddy, cand povestesti despre tine parca ma vad pe mine. Acu sunt bine. Am foarte rar crize de astm. Eu am avut sansa sa pot continua tratamentul pana la capat, pentru ca stau la doar 80 km de Bucuresti.
Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri! Cred ca de saptamana viitoare se va incepe tratamentul. @magda30, ii doresc fetitei sa fie bine, pana la 7 ani mai dezvolta antigeni, poate...cine stie?
Daca te va ajuta cu ceva, stii de unde sa ceri informatii despre o modalitate de tratament, aceasta cu Halcis graminee. Iti impartasesc cu placere din experienta viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Initial creeata de diuna

Unui baietel de 7 ani i s-au stabilit diagnosticele: rinoconjuctivita alergica moderata si astm persistent(?) usor. Tratament cu Aerius si Singulair, DAR SI CU Purethal graminee, vaccin produs de firma Halcis. Stie cineva sa-mi spuna daca acest vaccin se indica , in general, in aceasta faza a bolii? Este oportuna administrarea incepand de acum, avand in vedere ca vaccinarea dureaza cativa ani, in fiecare saptamana, fiind vorba de un copil? Precizez ca nici costul vaccinului nu e de neglijat.
Va rooog, orice sfat, orice opinie, chiar si acuzatoare. Multumesc!

As cauta un homeopat bun, si i-as arata toate analizele. Poate exista varianta homeopata a vaccinului, merita o incercare.
Sa nu patit ca noi, dupa jumatate de an de vaccin saptamanal pt hipersensibilitate la stafilococi am aflat ca exista niste bilute dulci micute placute la gust care se iau vreo 3 saptamani si au aceeasi efect Of, cat a indurat fiul meu, care avea doar 5 anisori atunci:( Si asta pt ca am mers la un alergolog renumit in loc sa merg direct la homeopat.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Multumesc Diuna! Chiar asi dori sa tinem legatura.

Mergi la inceput