Ati intalntit cazuri similare?

Ati intalntit cazuri similare? | Autor: Atassa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor, pare ca acest forum sa dea cele mai pertinente raspunsuri...si mai logice...chiar daca unele se contrazic (exemplu numarul de zile de la fecundare cand apare sangerarea de nidatie)

Poate ma incurajati...avand urmatoarele date:

1. am 32 de ani
2. prima zi a ultimului ciclu a fost in data de 26 aprilie, ceea ce inseamna ca la ciclul regulat de 28 de zile, ziua ovulatiei este de 9 mai(nu stiu de ce unele formule de calcul pe internet dau ziua de 10 mai). Exact in 9 mai am avut un contact sexual neprotejat...intre timp...incepusem sa am un prurit mamelonar neexplicabil (nu am schimbat dush bad-ul, cremele si nu am purtat nimic nou care sa poate fi incriminat pt o posibila alergie)...in data de 17 mai...dupa un contact sexual, a aparut o scurgere de sange rosie (bine, diluata cu sperma..a putut parea in cantitate mare)... ca ar fi momentul nidarii? (desi e ziua 9 de la data teoretica a ovulatiei).
3. 2 teste de sacina negative, in data de 17 seara inainte de sangerare) si unul repetat in in 19 dimineata (Sure Check si un test de la Ozone)

4. pe langa prurit mamelonar...pare sa fi aparut un fenomen de dispepsie (balonari, flatulenta si uneori greata..)...
5...inm ultima luna am luat in greutate mult, brusc (dar nici in acest semn nu m-as baza pt ca am tendinte bulimice)

Avand in vedere ca eu am mai crezut odata ca am ramas insarcinata..tot asa inainte de a astepta intrazierea ciclului...nu vreau nici acum sa-mi fac spereante desarte si sa ma bucur prea devreme...

Sunt constienta ca trebuie sa astept intarzierea aparitiei urmatoarei menstre...dar poate ma incurajati si-mi spuneti care sunt sansele sa fiu intr-adevar gravida..(ciclul urmator ar trebui sa inseapa in data de 24 mai...deci maine.....dar nu mai am rabdareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!)...

Daca nu e sarcina...se pune intrebarea de unde pruritul si sangerarea(semne obiective, nu subiective)
Daca e sarcina...ma intreb dece au fost cele doua teste negative (poate le-am facut prea repede, desi teoria spune ca HCG=ul se secreta imediat dupa nidatie, nu?)

Mai mult..acum trei zile mi-=au aparut la strangerea mamelonului...scurgeri transparente,,,care azi au devenit mai laptoase...

Ati mai auzit cazuri de genul asta...cu scurgeri (nu spontane, ci la strangere ) mamelonare...int-r9o sarcina atat de timpurie (4 saptamani s-ar implini zilele astea..daca ar fi)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La cum descrii tu totul acolo inseamna ca-ti doresti mult-mult un copil.
Mai asteapta cateva zile si repeta tastul de sarcina!
Azi e 24 mai. Tin pumnii!
Bafta!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cum spune si bernix, pare ca iti doresti mult de tot un copil; in acest caz, poate fi sarcina falsa; adica sa ai simptomele unei sarcini fara a fi totusi insarcinata, desi acele semne de care vorbesti nu sunt nicidecum un semnal de sarcina, mai ales, avand in vedere cele doua teste negative.
Mai ai un pic de rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mai asteapta doua-trei zile si mergi si fa-ti un test de sange pentru dozarea HCG-ului. Este cel mai sigur.

Iti dau un link sa vezi exact ce s eintampla prin prima zi a CM-ului pana in saptamana 40 de sarcina, sa vezi daca ti se potrivesc simptomele.

Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta!

http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/

Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Atassa spune:

Cred ca este din nou o sarcina falsa:(...acum dimineata am facut din nou testul Barza Gold care teoretic se pozitiveaza cu 4 zile inainte de intrazierea menstrei..si e negativ:(

Desi acum nu m-am luat dupa semne subiective...dimpotriva..acea sangerare de acum o saptamana m-a pus pe ganduri...si aceasta scurgere mamara..oricum trebuie sa fac un consult si niste dozari hormonale...poate fi orice...

Acum astept sa-mi vina ciclu si ...poate alta data:).

E drept ca-mi doresc foarte mult...dar cred ca atunci cand trebuie sa vina..vine..si toate au un rost in lumea asta.

Multumesc pentru sustinere si raspunsuri si cred ca forumurile de genul asta ma ajuta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Mie imi suna a dereglare hormonala mai mult. Ai grija cu ea ca da infertilitate si taman o prolactina marita (lapte in sani) poate sa te impiedice in a ramana gravida. Fa-ti ceva analize, masoara prolactina si regleaz-o ptr a putea sa iti atingi scopul mult visat.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Atassa spune:

da...ma gandesc si eu la asta...dar se poate sa fie ciclul atat de regulat daca as avea o hiperprolactinemie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Prolactina nu are de a face cu ciclul regulat. Eu am alaptat pana la un an si 7 luni, mi-a venit menstruatia la 6 luni, in afara de vreo doua luni de dereglare am avut ciclu regulat, chiar ceas.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput