Puiuti de Randunici 2008 !! (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Off Ariel,imi pare tare rau pentru voi!Sanatate multa micutei!!!
Cuscra,dar ce bucatareasa tare esti!Moamaa,si ce cadou frumos pentru Barosanelul scump!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel chiar meningita???
Of Doamne, sanatate multa!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, multa , multa sanatate Alexutei! Sper sa fie totul in regula si sa fie doar o alarma falsa!
Tu macar esti bine? fizic, ca psihic imi pot imagina...
Iti tin pumnii si te imbratisez cu drag!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,

Multa sanatate Alexutzei
Sper si eu sa fie doar o alarma falsa, sa se dovedeasca a fi ceva mult mai putin complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

of, ariel, i-ti doresc multa putere!

tuchitzo, auzii bine, pleci sa te "relaxezi"?

Naty si celelalte care aveti botezul azi si distractie placuta.

Gecko, i-ti urez sincer sa te "cartonesti" si tu. Si noi cand l-am avut pe Seb, la o luna ne-am mutat intr-o casa cu 4 camere ca sa aiba copilu' gradina si loc. La al doilea am construit

am sa pun un link cu biberoanele de care va ziceam, la prima vedere tetina pare la fel ca cea de la avent, dar nu e. Au in comun doar materialul, doar ca aici e silicon moale. tetina se aplatizeaza ca si "sfârcul".http://www.dodie.fr/produit.php?id=2, in dreapta sau "voir la video", sau demo.

si mai pun si ceva poze noi

http://community.webshots.com/album/563239296TVxWyV?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=563239296&security=TVxWyV

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

cred ca deja toti puii au facut baita in "piscina la Doamne-Doamne!"
Delphin, prestez luni o evadare de 1 zi jumate, sa-mi umplu creierul de stiinta si seara sa ma distrez! naspa e ca nu prea am cu ce sa ma imbrac corespunzator, dar mi-am promis sa nu ma stresez!
Am vizionat si pozele voastre! David creste si pare ca se face smecher, si-mi place sclipirea aia din ochii lui Seb!
Tu te-ai tuns, te-ai brunetzit, nu? Mi s-a mai parut ca observ asta si data trecuta cand ai pus poze, dar n-am zis nik!
Biberoanele arata super misto, cunosc pe cineva care le-ar aprecia pe alea mov!
Din pacate la noi nu le-am vazut!
Pupici si spor la cartonat! cand plecati?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Tuturor noilor mici crestini le doresc sa fie sanatosi, fericiti si le urez un bun venit in lumea crestina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Delphin,ce mare a crescut David,sta in popou deja!
Cuscra,nu sunt tare ca bucatareasa,dar incerc sa-i satisfac cerintele lui David,ca e slabut rau de tot!Cum stai cu pregatirile?Gata?abia astept sa te vad in rochie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Distractie placuta atunci tuchita.
Si da m-am tuns scurt si m-am vopsit din nou caci am multe fire de par alb. Am spus-o la vremea respectiva, dar nu a interesat pe nimeni

De bibe mov si eu m-am gandit la movalinda, chiar am avut 2 mici, dar le-am vandut intr-un lot cu cele de la avent.Si sincer nu sunt scumpe, eu le iau de la o farmacie, caci numai acolo se gasesc, cu 4,50€.Unul mare de 270ml.
a si de plecat...pai sotul pleaca pe 1 iulie si eu sper ca pe 1 august, dar tot ce-mi trebuie acolo trebuie trimis cu o luna inainte sa ajunga sotul, caci fac cam o luna cu vaporul, bagajele.
Apoi el aranjeaza totul in noua casa si noi venim apoi

Si Davidul meu, intr-adevar e smecheras, cu adevarat cere bratze. Si nu mai are reflexul de agatzat, ca am vrut sa fac si eu o"maimutzica"
Ieri David nu a mancat 12h,dar sa nu crezi ca a dormit tot acest timp Sebilushul tau cum e?

Simo,, nu sta in "popou", doar asa pt. poza. E micutz inca, nu are 3 luni.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Mersi!
Chiar ai scris tu ca te-ai tuns si n-am bagat eu de sama? sa-mi fie cu
Si eu sunt carunta daca nu ma vopsesc.....
iar cu "maimutica' poti sa mai incerci mai incolo! Mie de-abia de curand mi-a iesit faza, si Seb e mai mare! Cert e ca ii place de nu mai poate sa-l ridic!
Simo,foarte misto centrul de activitate, dar din pacate, too expensive for me! Si bunicii nu-s asa dornici de cadouri scumpe! De obicei imi mai dau bani pentru copii si eu le cumpar ce mai au nevoie de imbracat si incaltat!
Tocmai constat ca m-am ars pe umeri de la soarele din parc!
Gudinde, ce-ti fac picioarele? sper ca esti mai bine!
poze

Mergi la inceput