Leoaicele DC*(15)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa, dat fiind ca avenit Anca, simt si io aer de optimism :-)
Lilia, sanatate multa la voi si vacante placute ! Ma bucur ca va plac hainutele, sa le poarte mandra sanatoasa !
Catutza, cum nu costa nimik sa intreb, o sa intreb si de o noua sponzorizare :-)))
Mi-e si rusine pt ce pot simti, cand lumea are atatea probleme reale si grave ! Noah imi cer scuze k vi-am umplut capetele si timpul cu prostiile mele :(

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

daria,termina cu prostiile..fiecare are zile mai bune sau mai proaste..si evident ca simti nevoia sa te mai si plangi..hai fruntea sus ..Vara abia a inceput si nu stii niciodata ce si cum..poate ajungeti totusi..

anca,nu stiu daca sunt contractii..eu sper sa nu,ca iau si no-spa la greu..si sper dupa primul trim sa ma simt bine,sa revin la munca si sa pot iesi si eu din casa...

Acum imi astept iubitul de la munca..de fapt il astept sa-mi aduca seringile ca mi-a ajuns medicamentul...si trebuie sa-mi fac injectia..
Azi m-am simtit ceva mai bine..aa mult mai bine decat ieri..abia astept sa vina seara sa se mai racoreasca,sa ne uitam la meci..deci "HAI ROMANIA!"..
pup fetele.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

No, daria draga , daca eu sunt responsabila cu voia buna atunci bal sa fie!

Ganduri bune atrag dupa sine ... binele asa ca e relativ dar ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample, cand voi avea ceva timp o sa detaliez sa vezi ca am dreptate.

Leditia, eu mi-s patita si patita am avut contractii si in 3 luni jumatate si am luat ceva pilule, intreaba-ti medicul daca poti lua 1/2 diazepam seara la culcare, nu face rau lui bb nu ajunge la el dar relaxeaza musculatura, eu am facut doua luni jumatate in fiecare seara diazepam injectabil in combinatie cu scobutil si papaverina.

HAideti fetele capul sus privirea inainte ca toate se rezolva!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitolul *(16)*

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput