Leoaicele DC*(15)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

Leditia , dar sa faci comanda la farmacie la voi nu se poate? tu cum te mai simti?

Daria , misto mingea aia de sari pe ea, ma bate si pe nime gandul sa-i iau Biancai dar mi-e teama ca o sa cada si ca ne vor veni vecinii la usa

Noi azi am umblat toata ziua, am fost am facut asigurari de sanatate pt vacanta, apoi la cumparaturi-ultimele inainte de plecare, am platit cablul, o rata...datorii catre neam si tara.
De maine ma apuc sa fac bagajele, doar le scot sa fie toate intr-un loc...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

catutza din pacate nu am putut...pt ca nu mai este in depozite.
In fine,sper sa reuseasca sa mi-l trimita azi.
In rest,azi ma simt naspa rau..am mancat o ciocolata, 3-4 biscuiti,2 caise jumate si 2 piersici...Mi-e greata,mi-e somn,ma simt slabita si fara pic de vlaga..ma cam doare capu'..si oricum nu ma simt in stare de nimic..si trebuia sa ajung la banci sa platesc niste rate si n-am ajuns..Acum sper sa nu ajungem pe lista neagra.. din cauza asta ca ar fi tare nasol..Dar nu m-am simtit in stare sa plec din casa..Si m-a intrebat al meu daca ma duc eu..sau el..si eu am zis,lasa ca ma duc eu,ca tu n-ai timp..si doar bancile is aici aproape..Poate doar daca m-as fi tarat..as fi ajuns,ca in 2 picioare nu prea-s in stare sa stau..Am si eu zile mai bune,zile mai rele..Ieri m-am simtit binisor..sambata umblam cu punga dupa mine prin real..nah,zile si zile..
Vad ca voi va pregatiti de vacanta..asa ca va doresc de pe acum distractie placuta.

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Ledi , i-mi pare rau ca te simti asa fara putere, sper ca maine se fie mai bine!

Gabi , voi pe unde umblati? si sper ca sunteti bine!

Katty ,Lilia ,Anca ,Adriana ,Raluca...voi ce faceti? si va asteptam pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Dodo, unde sunteti ??? Sunteti ok ???

Haideti la o cafea, k io am avut o dimineata de kko :(
Macar sa ma trezesc ...
O zi frumoasa tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

neatza!

o mare si de la mine, poate reusim sa va corupem sa intrati pe forum

Daria , mai ploua la voi? Ce face Giulik cum se simte? E in vacanta acum sau mai merge la gradi

Mergi la inceput

Catutza, e ink innorat ... sper sa nu ploua ca am 3 ture la uscat pe balcon :_)
Giulia, sar`na de intrebare, mai tuseste, mai muceste, cred ca de la teii infloriti, insa merge bine pe siropul de la Babicum si Aerius, i-au mai aparut si nejte buboace ca de la tantari, dam cu mixtura ... si e neconsolata de suparari k nu merge la gradi, insa eu merg la servici :(
Iar eu sunt asa de trista, cred k am picat in butoi, k nu o duc la mare anul asta :(
Asta e, mai mare bai sa nu aiba nimeni pe pamant :-)
Voi cum sunteti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

buna..
Daria de ce nu veniti la mare?
Off,toata lumea merge la plaja,sa faca baie in mare si eu n-am ajuns nici macar sa ma plimb pe malul marii..si sa ma loveasca" valurile in picioare..
Azi noapte m-am trezit de 2 ori sa merg la baie..si ma tot sacaia ceva prin burtica..ca niste crampe,nu stiu ca eram asa de adormita..ca ma duceam cu ochii inchisi la baie

Am baut niste cafea,dar tot mi-e somn..Si e asa cald si ma enerveaza caldura asta..mi-e greu s-o suport.Asta iarna nu mai suportam frigul,voiam sa vina caldura..acum ma enerveaza caldura asta..si e doar inceputul..
Va pupic...

POZE
my baby
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Noi in general suntem ok,doar f obositi de cat alergam

Daria au intrat;
Leditia nu esti singura care nu a ajuns macar pe plaja desi Ct forfota de turisti uni bronzanti altii...

Azi am intrat in comisie pe 11 iulie abia aflu daca ,ei/ele au costatat daca Bodo mai are nevoie de insotitor ;daca nu adio salariul meu,adoi,adio...

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Daria , Mihai al meu la 29 de ani a descoperit ca e alergic. Nu atim de ce sa declansat alergia la varsta asta. Cand vine primavara e teroare, stranuta, lacrimeaza , curge nasul zici ca e super racit. Am ajuns la o dr super dragutza acum si se pare ca are efect tratamentul, dar merge la ea regulat. Va -am sa treaca supararea la Giulia ca nu vede marea anul asta, dar poate totusi ajungeti...

Leditia, Gabi , spuneti-mi si mie cum e la mare, macar din auzite : apa e calda? pot intra copii in mare?

Gabi , tin pumnii sa fie bine, nu mi se pare normal sa va taie de pe lista, inca Bogdan depinde de tine mult

eu nu pot sa fac nimic, Mihai doarme ca a fost de noapte iar eu nu fac nimic sa nu fac galagie si sa il trezesc, aca sa nu am pregatit nici macar o geanta sau punga pentru concediu...

Mergi la inceput

Ledi, pupici la tine !
La mare nu-mi permit acum sa mergem, va zic sincer. Pana in septembrie am gaura mare in buget :-) Dar mergem la anu` ...
Catutza, si eu sunt alergica dp la douajde ani, in fiecare luna august sunt ingrozita de cat pot muci, stranuta ...
Dodo, am expediat coletul cu desenele si accesoriile, vroiam ink ceva, dar nu am gasit, asa k mai trimit !!! Sper sa va placa !!!
Tinem pumnii sa fie totul ok cu comisia !!!

Mergi la inceput