Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 59
Raspunsuri - Pagina 3
bebe2008 spune:
Buna iubitele mele!
Sper ca va mai amintiti de mine...
Vroiam sa va spun ca ieri am fost la eco la Iosup, cea de trim. II., si o sa avem o fetita, pt care ma rog la Dumnezeu mereu, sa fie sanatoasa si sa ma ajute sa o duc cu bine la termen. Pana acum sarcina a decurs destul de bine, azi am implinit 20 de saptamani. Mai e o sg probl, placenta, care a fost inserata jos, dar care sper ca pana la 28 sapt sa se ridice, dupa cum m-a incurajat si Dr. T.
Legat de discutia cu Pregnyl-ul,si eu am continuat tratamentul deoarece aveam IR-uri marite pe arterele uterine si a necesitat continuarea lui. Acum o luna cand am mers sa caut, am intampinat aceeasi probl legata de gasirea lui in farmacii. De la Dona, imi spuneau ca nu il mai importa. Pt. moment.... Sper ca lucrurile sa fi intrat in normal. Rog fetele care au cumparat recent din Buc. sa-mi spuna si mie care e situatia in prezent. Vor aduce in continuare? Sau cumparam ce mai au ei in stocuri....
Multumesc.
Si ma rog pt fiecare din voi sa vi se indeplineasca cat mai curand visul cel mare!
mada23 spune:
Bebe..sigur ca ne amintim de tine, fetitza sa stea cumintica in burtika si sa cresca mare. Nu stiu sa-ti spun daca pregnylul de la farmaciile dona sunt din stoc sau nu, cert e ca sotul mi le-a luat de apropape de spitalul Elias, dar nu stiu daca mai are sau nu. Poti sa intri pe pagina lor sa vezi ce stocuri au si unde.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
salutare fetelor.
mada iti tin pumnii. sa auzim vesti bine.
bebe2008 ne aducem aminte de tine. speram sa ne molipsim si noi cat mai curand.
ubi, felix, magdita,lali[d
Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi
magdita spune:
Bebe, sa creasca mare fetitza la mami in burtica, ma bucur mult ca esti bine, ca te simti bine. Sarcina usoara in continuare si Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine mereu Chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai intrat pe mess. Te pup si iti urez toate cele bune. Sa mai intri sa ne dai vesti !
Mada, Doamne ajuta sa reusesti
Pup toate fetele dragi
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Rocsy...mersic mult
Magdita....Doamne ajuta si tie, mersic mult
asteptand miracolul
mada23 spune:
Duminica placuta tuturor!
asteptand miracolul
rocsy2007 spune:
neatza dragi tutunici! sa aveti o saptamana minunata. haideti la o cafea.
Roxy
bb_wanted spune:
'neata, tutunici
am obtinut programarea pt laparo. a zis sa fiu acolo joi.sunt ptr ca nu stiu cum sa fac , ca el a zis ca ma opereaza atunci, dar eu vin din braila...;sau ma va opera a doua zi? ce stiti? ce spuneti?
si in plus nu m-a mai intrebat in ce zi a menstuatiei sunt...
http://tt.lilypie.com/BqeVp3.png
rocsy2007 spune:
bb_wanted pe mine m-a operat a doua zi. este posibil sa te opereze in ziua in care mergi dupa ce iti face analizele. asa s-a intamplat la alte fete. nu conteaza daca esti in perioada menstruatiei. oricum ce pot sa iti spun este ca operatia este usoara si sa mergi cu curaj. eu as mai face una daca ar fi nevoie. iti tin pumnii si sa vi cu rezultat beton.
Roxy
betuta spune:
Buna dimineata,
Sambata am facut si eu histeroscopia care a decurs normal. Problema este ca inca mai am niste sangerari dar numai in momentul in care merg la baie, probabil ca ma fortez, posibil m-a ranit ceva, altfel nu-mi explic de ce numai atunci imi curge.
T. a zis ca totul era ok pe acolo si trompe si uter, ovare..etc.
Cine a mai facut histeroscopie, puteti sa-mi ziceti daca si la voi a fost la fel? si cam cat or mai tine sangerarile astea, ma gandeam sa ma spal acolo cu ceai de galbenele.
merci
va pup