Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
felicitari irina si julax, pentru bebelici!
despre cremele anticelulita si despre tratamentele anticelulita in general in sarcina...am auzit persoane ca au facut, insa din cate stiu sunt contraindicate, pt ca ele nu fac decat sa puna cumva pe fuga grasimea aia concentrata in anumite locuri si grasimea aia circula prin sange si sangele ala ajunge la bebe...o fi tampita explicatia asta, dar pe mine oricum m-a speriat...
felicitari, eva, pt schimbarea semnaturii!! ati crescut mari!! iti sta bine mov (eu asha il vad... nu-l vad albastru), dar iti statea bine si roz:)
cat despre fructe...eu ma servesc direct din pom...cum ies din casa, cum ma agatz de o creanga de cires...un visin deja l-am dat gata:) si zau ca nu m-am uitat de chiriasi, dar sper sa nu aiba!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+
Florin Razvan
angel26 spune:
Neatza burtici,de azi am intrat in saptamana 21,maine ma duc pana la doctor sa vedem knd ne programeaza pt o noua eco,pt k al meu puiut nu a vrut sa-mi arate ce e...statea cu mainile intre picioare
..Acum ma duc la piata dupa vinete k mi-ati facut pofta,poop pe toate
21+
Joy21 spune:
Buna dimineata! Treeeziiireeeaaa!!! 

Iar e luni, ufff 
Nushu, Freshanana, Alina, referitor la salata de vinete, eu o fac mai simplu, dupa ce toc vinetele, le bat cu ulei si adaug sare. Imi place tare mult gustul lor, atunci cand sunt proaspete.
La maioneza facuta in casa, nu se foloseste galbenusul crud? (ieri nu v-am mai raspuns ca dupa ce m-am imbuibat nici ca m-am mai ridicat din pat..
)
22+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
sanziana27 spune:
Neata!
Azi continui si eu amenajarea balconului si dupa masa cand am timp (adica doarme Dragos) voi face si poze.
Am dormit atat de prost azi noapte, m-am tot trezit, m-am trezit tare indispusa, noroc ca-i soare afara si ma remonteaza!
O saptamna superba!
20+ cu
si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
anca81 spune:
Buna dimineata gagici! Wow ce zi frumoasa e la noi, e soare si caldut. Azi ies din casa, merg sa-mi tund putin din par, a crescut foarte tare si ma cam enerveaza varfurile roase.
Sanziana, am vazut cele 2 poze, burtica ta e foarta mititica si draguta.
Julax, e tare scump pupaciosul tau mic! Mi-au placut mult pozele.
Mi-a crescut si mie burtica iar buricul ... offff, de ce mi-a fost frica se pare ca nu scap, incepe sa se intinda si cred ca in 2-3 saptamani ajunge la nivelul burtii. Pun niste pozici mai tarziu. Aaa, si cantarul meu arata un surplus de 5 kg pana in prezent, sunt in grafic, nu
? De azi am hotarat sa renunt la dulciuri ca nu se mai poate, doar cerealele de dimineata vor mai contine cioco in rest NIMIC.
Salata de vinete, yammmmy, cel mai mult imi place cu maioneza facuta de mama in casa, insa am mancat si fara, doar vinetele coapte si tocate si multa ceapa. Sotul meu e anti-mayo, asa ca mananc ca si el acum. Mi-ati facut pofta ieri!
Eva, mami meu a fost plecat o saptamana la Bucuresti asa ca mi-au lipsit bunatatile gatite in casa. Cum eu nu prea le am cu ale gatitului, ne-am dat pe paste si cold stuff. Dar azi revine, asa ca stomacelul meu va fi iarasi fericit
gagici si burtici, sa aveti o zi frumoasa!
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
alexa si mami spune:
neata gagici! Mare noroc cu netul pe mobil
asa pot si eu sa tin legatura cu voi. Anca, ma bucur tare mult ca te simti bine. Sa te faci bella, dar sa te vedem si noi. Joy,asa zic si eu, off e luni! Ma resemnez cind ma gindesc ca mai am putin si plec in pauza de masa, cu iubitii mei:)
alexa si
mami
ratonelu spune:
neata,burtici
eu in week-end n-am intrat ca am fost plecata la tara....ce frumos a fost ...dar si obositor..
si eu am avut o noapte urata....m-am tot trezit si pe la 3juam..aveam discoteca...meci de box...si alte carate in burta....
offff.....ce putoi nebunatic am ....
si mai e si luni...
si cam atat.
mdea.....si cred ca diseara imi fac vinete ca v-am citit acum
carla22+
Boo spune:
neata si de la mine cu toate ca arat cam asa
din acelasi motiv .. uffffffff, e luni IAR !!!
dar vineri plec in concediu si azi ma gandeam cum sa fac eu sa-mi iau concediu medical miercuri si joi
noi am fost la munte in weekend, a fost tare frumos. vineri seara cand am ajuns acolo, am mancat imediat si pe urma stateam intinsa in pat pe spate. si a aparut un Alien .. zau !!! N-am vazut in viata mea asa ceva. Era o nebunie la mine in burta. Aveam senzatia ca iese prin piele. Si nu era doar intr-un loc, cred ca facea tumbe, dadea din maini si picioare... dar se vedea foooarte tare. m-am distrat copios ![]()
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
alinushca spune:
Neatza!! 
Eu nu am avut dispozitie de intrat pe net in uichend.
Dar vad ca nu s-a intamplat nimic deosebit pe aici in afara de bebei miscaretzi care isi trezesc mamele in miez de noapte.
DeE cand nu i-am mai dat ciocolata bebe se trezeste si se fatzaie doar asa de 2-3 ori pe zi din ce simt eu.
Ceea ce ma ingrijoreaza totusi putin este ca m-am cantarit de dimineata si tot 2 kg in plus fata de inceputul sarcinii am. A mai fost careva care sa ia asa putin? Mananc bine, sanatos, muuuult. ![]()
Vizitatorii din cirese nu ma impresioneaza. Sunt prea bune ca sa ma mai gandesc la ei. Dar inca nu am gasit pe piatza din alea inchise la culoare bune-bune.
Maioneza e teoretic periculoasa oriunde este facuta pentru ca oul se foloseste crud si poate contine listeria. Dar m-am gandit ca daca nu am luat listeria o viata intreaga poate nu am norocul chiar acum...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
18+