Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata burtici si bb-ici.
CD eu zic ca nu are rost sa iti faci nervi din cauza colegilor. Am o colega de serviciu care are un copil cu un tip si acum e la al doilea si nu sunt casatoriti si s-au certat de n'spe ori si s-au despartit si iar s-au impacat si totata lumea a comentat dar ei nu ii pasa. Ea stie cel mai bine ce e in casa si cum e, nu colegii.
Nu stiu, mie nu imi pasa ce zice lumea si ce zic colegii despre mine, nu au decat.

Freshanana daca e obligatoriu sa mergi eu zic ca sa faci asa fel incat sa te simti bine si sa iti creezi toate conditiile. Mi se pare un pic aiurea ca sotul zice ca nu se invarte soarele dupa tine, nu e vorba de asta, pur si simplu in perioada asta ai nevoie de un pic mai multa grija si esti mai sensibila.
Dar daca cei din jur nu au grija de tine eu zic ca tu trebuie sa faci in asa fel incat sa sa ai tu grija de tine. Chiar daca trebuie sa ii deranjezi pe cei din jur pentru asta.

Dya uf, si mie mi se tot umfla picioarele si nu reusesc deloc sa scot sarea asta afurisita din mancare. De fapt problema e ca sunt inebunita dupa chestii sarate, nu dupa dulciuri, dulciurile nu prea le suport. Tu unde ai facut eco?

Anca cred ca e asa de dulce Carla ca se joaca cu tine. Incapatanata mea nu face decat ce vrea. Topaie seara cand vreau sa dorm, daca pun mana sa simt cum misca se misca numai unde vrea ea. Cred ca imi seamana deja.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Anca felicitari si tie mamico, cresc fetitele noastre scumpe! Ma bucur ca esti mai bine iar Carla e o scumpa.
Eu pentru prima oara am simtit-o azi pe Mina in doua locuri simultan, si in stanga si in dreapta abdomenului, cred ca se intindea draga de ea .
Andy merci de felicitari! Parca trece si mai repede timpul acum, maine poimaine nastem..
Irina tu ai probleme cu tensiunea?

Cam pustiu azi pe forum, cred ca toata lumea e afara.
Va las si eu acum ca trebuie sa iesim la plimbare .

24+ cu Mina Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi am fost la plimbare, ne-a cam topit caldura si m-a pocnit si o durere de cap
anca, ce frumos povesti tu acolo ma bucur ca te simti bine
fug sa bag copila la somn si apoi sa fac ceva papa pt deseara.
revin.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna dimineata mamici.....Vad ca mie imi ia cate un mesaj pe zi cu toate ca am scris o gramada....poate o sa apar si eu la timp.. pana in octombrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sunt si eu o graviduta care se plictiseste acasa in concediu medical....dar degeaba daca ce scriu eu se vede dupa 24 ore....20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Am revenit si noi de la control, unde totul a fost f bine, dr. a apreciat ca bebelina este in grafic, f bine dezvoltata, s-a amuzat de acrobatiile pe care le facea in timpul ecografiei si a apreciat numele pe care i l-am ales - Eva Maria.
Am primit dezlegare pentru concediu la mare, pentru soare (bineinteles nu in exces si nu intre orele critice) si pentru baita in mare.
Andy p si Mami de Alexa, multumesc de incurajari, care n-au fost in zadar, am venit cu vesti bune
Anca, bebelina ta e scumpica tare si foarte jucausa. Abia astept sa experimentez si eu senzatiile astea.
Noi o sa iesim curand la plimbare si la terasa cu prietenii si va doresc si voua tuturor o sambata cat mai placuta

Andreea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea ce mult ma bucur ca sunteti bine! distractie faina la terasa!
noi acum mincam si iesim afara. cina e pregatita, asa ca iar o sa stam pina tirziu.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey ne-am intors si noi de la plimbari,e super afara!
freshanana poate reusesti sa te distrezi totusi
alina plimbarica placuta
andreea_and felicictari ptr.semnatura
anca super,si bb-lina misca unde tinem noi mana,mai nou si la tati
irina sa stii ca si eu mananc chestii sarate,mai mult de cand sunt cu bb ca inainte nu ma prea dadeam in vant dupa ele.
andreautac felicitari ptr bb bine si in grafic
andy_g [pup]
eva pe unde esti?

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

va pup si eu si ma bucur ca sunteti bine! sper ca si celelalte fete, care n-au aparut azi, sa fie bine!!

eu ma simt bine, nu mi s-au mai umflat picioarele, insa am asha o senzatie ca mi s-a umflat ...sa nu radeti!!: nasul...si zau ca n-am mintit pe nimeni cu nimic...

azi i-am luat lui bebe si carucior, sunt f incantata: chico duo 2.0
mai avem de lucrat la manevre, dar pana la urma il invatam noi bine, ca mai avem 3 luni pana vine bebe:) are si coshuletz ce poate fi folosit ca scaun de maisna.

in rest...m-a apucat vrednicia, am facut 2 agataori pt ghiveci, din canepa...m-am apucat sa crosetez o chitiuta de macrame pt nepotzica mea, asta ca sa am antrenament pot bebelusul meu, sa-i fac si lui:)
dupa ce o termin, va pun poze...sper sa-mi reuseasca:)

week-end placut!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aaaa, a propos de ce a povestit anca despre carla, noi nu comunicam chiar atata de bine, insa azi am observat ca se vad umflaturi in burtica, se mishca chiar, atunci cand bebe se mishca mai tare. am stat lungita in pat si cu o oglinda mare imi priveam burta si m-am prapadit de ras!! plus ca ma mai si gadila uneori!

e atat de frumoasa perioada asta!!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+ Florin Razvan

Mergi la inceput