salina artificiala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Lorellay, eu inca il mai folosesc. Se spune ca dupa trei luni vezi intradevar efectele. Speranta moare ultima. La noi problema este ca de curand a intrat in colectivitate si pediatrul zice ca asa patesc majoritatea copiilor. Din ianuarie pana in aprilie cand a inceput gradi nu a mai avut absolut nimic( aparatul l-am luat in ianuarie). De asemenea raceala nu i-a mai coborat la plamani. Eu zic sa il cumperi totusi.Eu am dat pe el 100 ron. Multi medici il recomanda, asa ca poate va functiona si la noi...
Cat despre pneumonie in urma salinei, am mai auzit. Am avut o colega care a fost la bai, la Govora si tot asa a patit. Numai ca dupa acel tratament mult timp nu a mai avut probleme. Totusi nici inainte nu avea istoricul nostru cu tratamente cu Singulair si pufuri si multe altele..
Sper sa ne ajute salina artificiala, pentru ca la cele naturale nu ne permitem sa mergem si nici nu avem timp. Aici il voi trimite cu mamaie. Cred ca si pentru ea e bine ca are 62 de ani.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Am sunat .
Ne costa 30 lei sedinta daca intra cu insotitor sau 20 lei daca intra fara insotitor. Mai sunt copii acolo, iar daca sta inauntru singur pentru ei este ok. Minimum de sedinte recomandate este 18. O sedinta dureaza o ora la inceput dupa care o ora si jumatate.
Ne va consulta un medic, care va stabili care este numarul de sedinte indicat ( dar minimum este tot 18). Programarile se pot face si de pe o zi pe alta. Asta ma face sa cred ca nu prea se inghesuie lumea, mai ales la preturile astea...

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Ia uitati prin alte parti ce tarife aveau:http://www.ieseanul.ro/ultima-ora/la-5-luni-de-la-infiintare-singura-salina-artificiala-din-moldova-este-scoasa-la-vanzare-2466575
Si ia uitati ce am mai gasit interesant si la preturi mici , nimai ca putin cam departe:http://www.salina-dumitrana.ro/locatia.htm
Am sunat si aici. Mi-a raspuns un batranel foarte amabil. Cura indicata ar fii de 12 zile. Tariful pentru 12 sedinte este de 75 lei pt adulti si 60 lei pt copii. Cam mare diferenta, nu? Pacat ca este foarte departe de noi.
Mami de Denisache

Mergi la inceput

Desi nu a mai postat nimeni la acest subiect, m-am gandit sa povestesc cum a fost la salina, poate este totusi cineva interesat.
Se incepe cu o vizita la medic, care este homeopat. Consultatia consta intr-o discutie si in baza "antecedentelor" se indica numarul de sedinte care va fii efectuat. La noi a fost 18, dar vom face numai 15 , ca nu mai avem timp de mai multe ( medicul ne-a dat ok-ul). In afara de salina, mai facem si ionizare. In camera de ionizare se fac de asemenea si exercitii pentru respiratie. De asemenea vom merge in paralel si cu un tratament homeopat. Avem interdictie la acid si ciocolata. Trebuie sa echilibram consumul de carne cu cel de legume.
Cand am intrat in camera de salina abia mai respiram. Este praf de sare in aer, ca o ceata foarte densa. Totusi dupa 10 minute incepi sa te obisnuiesti. Ne-a curs nasul la amandoi. Acum simt ca respir mai bine, ca dupa o perioada in care asi fi avut nasul infundat.

De maine se duce cu mamaie.
Am sa va spun la sfarsit daca se cunoaste vreo diferenta.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

EI FETELOR SI EU AM FOST CU PICIUL LA SALINA ARTIFICIALA SI INTADEVAR CAMERA IN CARE SE AFLA SALINA ARATA CA UN ABUR DE SARE LA INCEPUT AM TUSIT PUTIN DAR APOI NE-AM OBISNUIT SI INRADEVAR RESPIRAM MAI BINE CEL PUTIN EU.PITICU IN SCHIMB CAND DOARME TUSESTE PUTIN RAR DAR MI-AU SPUS CA DUPA PRIMA SEDINTA SE POATE INTAMPLA SA:TUSEASCA,SA AIBA UN APETIT CRESCUT,SA FIE MAI SOMNOROS SAU USOARE DURERI DE CAP.NOI AM MERS DIMINEATA SI ERAU MULTE BATRANELE, CONFORM RECEPTIONEREI CEI MAI MULTI COPII VIN DUPA AMIAZA.MAINE MERGEM DIN NOU ASA CA VA TIN LA CURENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Cati ani au pustii vostrii?Al meu are 3 ani jumate..oare poate intra?Dar eu insarcinata pot?
Se trateaza adenoirita la salina?

Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Poti sa suni si sa intrebi. Din cate am inteles este si o fetita mica de un an si ceva la tratament.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

lorellay pustiul meu are 3 aniasa ca poate merge si al tau.Am citit in pliant cui ii este contra indicat sa mearga la salina.Iatale:tuberculoza,cancer pulmonar,micoze pulmonare,boli infecto-contagioase,diabet zaharat,boli acute si cronice ale rinichilor,cardiopatie,infart miocrdic,epilepsie,sarcina avansata si hipertensiune de gradul 2.Astazi am mers din nou cu Nikolas(piticu)si a fost bine vreau sa va spun ca respir mult mai bine.Astazi in salina ne-a curs si putin nasul.Am intalnit deasemenea un domn asmatic care mi-a spus ca la el a re rezultate foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Am si eu o prietena care este deja la a 5-a sedinta si e f multumita. Aveti idee ce program au? Tare mult mi-as dori sa pot merge si eu cu el ca ma macina o sinuzita de cand eram copil...

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Prima tura intra la 10, ultima la 18.
Se tin sedinte din doua in doua ore ( adica: 10, 12 samd)
Sambata numai de la 10.

Mami de Denisache

Mergi la inceput