salina artificiala

salina artificiala | Autor: nona_denis

Link direct la acest mesaj

Sunt multi copii cu diverse afectiuni respiratorii carora salina le-ar face bine. De asemenea sunt si multi parinti care fie nu au timp de un concediu la salina, fie nu au bani. Am citit pe net despre salinele artificiale. Am gasit una chiar in Bucuresti. Nu am ajuns inca pana acolo sa vad cum este, dar am vorbit la telefon.
Au medic, care consulta inainte de inceperea sedintelor .
Asi dori sa cunosc parerile celor care au urmat o astfel de cura, pentru ca eu vreau sa merg acolo cu cel mic.

Mami de Denisache

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La Cluj este o astfel de salina.Eu nu am fost insa multa lume am auzit spunand ca seamana cu ceea ce se intampla intr-o salina naturala.
Cand ai copilul bolnav incerci orice.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko31 spune:

am inteles ca si la Oradea este o astfel de salina.Nu am fost dar zau ca sa incerca .eu am fost cu fetita cea mare la praid 2 ani la rand si i-a pris ffff bine, pe urma a venit fratiorul si nu am mai putut merge, singura cu 2 copii pt ca sotul nu are posibilitatea sa isi ia vara concediu si mai ales mai mult de o sapatamana....si un tratament trebuie sa fie de cel pution 7 zile.eu la praid cu fetita am facut intodeauna 10 sedinte.
si eu sunt curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Avem salna artificiala la Bucuresti????
Ar fi o chestie extraordinara ca oricum trebuia sa ajung la Slanic cu Radu si ne gandeam cum facem rost de atatia bani sa ne cazam.
Pe unde este in Bucuresti? Nona-denis ai cumva niste date de contact?

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Gata! Am gasit pe net:
http://www.salinacenter.ro
Are cineva idee care sunt tarifele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu am vb la telefon. Pentru pici + insotitor ma costa 300 lei noi, nu mai stiu sigur daca 7 zile sau 10 zile
Sun luni pt programare si va spun mai sigur.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Stau si ma intreb acum...oare cum ne putem da seama daca in camera aceea ei chiar baga aer de salina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Nu prea o sa ne putem da seama, mai ales ca eu una nu am fost niciodata la salina. Dar sper ca ii va face bine. Asa am sperat si cu aparatul salin si totusi nu prea vad nici o schimbare. Deja tuseste de o luna fara nici macar o zi pauza. De luni va merge iar la gradi pentru ca e un pic mai bine si imi e groaza. Nu merge mai mult de o saptamana si iar se imbolnaveste.
Multa sanatate la puisori!

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Nona si noi avem aceleasi probleme. Al nostru este in luna 3 de tuse. Acum 2 saptamani a fost diagnosticat de pneumonie interstitiala (desi singurul simptom era tusea), a luat antibiotic si iata ca de ieri a inceput iarasi. De data asta cu tot tacamul: tuse, nas, febra, lipsa poftei de mancare.
Deja simt ca innebunesc. Din octombrie de cand a inceput gradinita a facut 5 bronsite (2 dintre ele astmatiforme), o amigdalita, o pneumonie si cea de acum care nu stiu ce este...
Ne-am gandit la salina, am si fost de 1 mai acolo. Imediat dupa a facut pneumonie (la fel sie eu). Se pare totusi ca acel mediu inchis in care intra oameni cu boli grave, nu face intotdeauna foarte bine. Mai ales ca am mers de 1 mai cand a fost omor de lume si nu cred ca exagerez cand spun ca erau sute de oameni acolo.
Sper ca salina artificiala o sa-l ajute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

nona denis..ai aparat salin si nu e bun de nimic?Ca si eu caut sa cumpar...Codrin tot asa e cu tusea, nasul..a facut 3 zile aerosoli si e mai bine...da.dr mi-a spus sa iau aparat salin ca e bun..Deci tu zici ca nu? Ce marca e?Scump?

Lorellay 14+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Crisiacob am patit si noi asa. Am mers la salina toamana trecuta si deja dupa prima zi a facut pneumonie. Dar el era un pic racit dinainte si aerul rece din salina nu i-a facut bine. Eu vreau sa merg iarasi cu el toamana asta dar intr-o perioada in care sa fie sanatos. Ca am mai fost cand era sanatos si nu au fost probleme. Poate ca si baietelul tau era racit un pic inainte si de asta a facut pneumonie.

Cat despre salina artificiala, ei nu baga aer de salina inauntru. Din cate am vazut eu, e o camera care e tapetata cu sare peste tot si astfel se obtine aer asemanator cu cel din salinele naturale. Nu cred ca e exact la fel ca in salinele naturale dar cred ca e benefica si salina artificiala.

Mergi la inceput