Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mada Casa de Piatra si toata fericirea din lume. petrecere frumoasa maine si Amira sa fie cuminte. Ca Arianna este.

Andreea 33+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Hop si eu pe aici!

A sosit si cel de-al doilea pepenas!!!!
Antonia, fie ca Bunul Dumnezeu sa te calauzeasca in viata!!
Irda, recuperare usoara si mult laptic pentru printesa!

Draga Mada, sa aveti in continuare o viata plina de fericire si impliniri! Sa imbatraniti frumos si sa va bucurati de cele 2 printese! CASA DE PIATRA!

Ingry 29+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Morcoveatza, bine ai venit printre noi. Fusul orar era ultimul lucru de care sa iti faci griji. Sa ai parte de o nastere usoara!

Biri, eu inca nu am ajuns sa vad California, si in general coasta de vest. Dar acum ca vom locui in Salt Lake vom fi f aproape si ne propunem sa vizitam toate imprejurimile (am vazut doar Arizona si Grand Canyon). Oricum, toata lumea spune ca California e diferita de restul Americii...cine stie poate ne vom stabili si noi pe acolo...totul depinde de sotior. Singura mea problema cu California e ca e cam departe de Europa...

Maine ne vine compania de mutat mobila, asa ca sambata si duminica vom sta la un hotel, dupa care luni vom zbura spre Salt Lake city. Marti am aranjat sa vina sa ne puna cablu/internet la noua casuta. Dar duminica sigur voi fi prin preajma...

Doresc tuturor gravidutelor un weekend placut!

Ingry 29+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI IRDA SI BINE AI VENIT ANTONIA, SA FII SANATOASA SI FRUMOASA!!!!

MADA iti doresc o zi minunata maine, sa fie asa cum ti-ai propus tu

pupici, nu ma simt prea bine asa ca ma duc sa ma intind putin....
FETEELOR, am o nelamurire...sanii mei sunt fff moi si lasati, nu ar tb sa fie tari si plini????? scuzati-mi...exprimarea pitoreasca

30 si CLARA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

PUPICI PE BURTICI!

MADA-SA AI O ZI DE NEUITAT MAINE!!!Si sa ne pastrezi si noua din tort macar o petala de trandafir!!!SA FII FERICITA SI CEA MAI FRUMOASA!!!
MORCOVEATZA-Bine ai venit!
CAPRIOARA-eu am facut saptamana trecuta eco 4D la Herghelegiu la Sanador si m-au intrebat de la inceput daca vreau CD-costa in plus .Am primit un CD destul de complex-care m-a costat in final-450 RON,dar a meritat!:)Eu am patit-o la Iosup-nu a mers CD-writerul si am fost tare trista.Dar,oricum il prefer pe nenea Danutz!:)Bafta miercuri !!!

Sursula28+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mada casa de piatra si multa fericire!
Sa aveti o zi frumoasa, de neuitat!
Multa sanatate si putere ca sa cresteti in armonie printesele!

Flory mami de Alex si 34+ cu

AMR 6 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mada CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!!!!

sa ai o zi frumoasa si sa stii ca abia asteptam poze saptamana viitoare
o sa fii o mireasa superba
bebe Codrin si bebe Antonia bine ati venit pe lume!!!!!!!!!!!!!!
Mona si Irda primele noastre mamici cu acte in regula va pe amandoua, sper sa aveti o refacere cat mai rapida, mult lapic si va asteptam cu povestea nasterii.........
toate fetele fara nici o exceptie!!!!!!!!

Roxana29 + de Bianca Maria
poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Mada, sa fiti fericiti si impliniti alaturi de fetele voastre dragi!

Multa sanatate pentru Mona , Irda si bebeii lor!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

...am uitat sa schimb semnatura...

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

ina C 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

sa incepem cu Duoamna MADA: sper ca miine sa stai linistita si sa-ti vezi de nunta, vezi sa nu cumva sa te prindem pe aici...

CASA DE PIATRA SI MULT NOROC MADALINA SI FLORIN!!!
Sa fiti mereu la fel de frumosi si intelepti sa va cresteti fetitele in armonie!
Ce sa va mai urez, multa rabdare si toleranta in viata de cuplu, sa fiti mereu o familie unita si sa aveti grija unul de altul!
Hai ca ma emotionez aici, nu mai stiu ce sa zic, astept poze..

pupici fara numar

35+ AMR 4+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput