Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

na, ca s-a trezit floris si pe mine la realitate, adio dezmat, adio george si brad!

va zic maine ce-am visat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adinag

ce faina-i rochita, Miha! abia acuma am apucat si eu s-o vad...
asa-mi placpuiutii tai! sunt niste dulci,amandoi!

Multumesc!
Eu la Robert am avut un burtoi dupa ce-am nascut,de ma intreba lumea daca-s iar insarcinata. Si la fel,am scapat de ea abia dupa ce l-am intarcat,adica dupa un an jumate.
Acum parca nu mai e asa mare,dar nu disper...Voi scapa eu cumva de ea...Pana atunci ma imbrac strategic si nu pozez...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noapte buna!
Acu chiar plec!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pussi....oh...am intrat prea tarziu...
oricum... era chestia cu biberoanele ,ca humana 2 e mai gros...folosesti biberoanele cu 3 sau cu 4 gauri,sau cel cu flux variabil?
mariussimiuc,ce dulce e sprancenata ta!si eu vreau sa o trec la cada mare....dar mai am o chestie....eu am o candida care tot recidiveaza...si mi-e cam frica sa nu faca si Ana(daca se poate,ca mod de transmitere)
ank83,oare care medici vor lucra acolo? oricum ,nici eu nu il las pe pe grig. al meu
mai dar chiar ma enerveaza astia de la pampers

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bia din cate am citit acolo ... sunt mai multi cei de la Bega..... printre care si ...Dr Munteanu... Yakii....Dar chiar sunt curioasa ...o sa googalesc maine mai mult sa aflu ceva... Am vazut ca spitalul e in constructie...e chiar vizavi de Real 1 in Calea Aradului... dar nu am mai trecut pe acolo de vreun an.. nu mai stiu care sunt stadiile constructiei

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Mai poate Grig va presta pe acolo... avand in vedere ca el nu are nici garzi la Odobescu!!! Vine acolo doar la cerere

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Hai ca ies si merg la somn ...ca iar imi sare in cap Dragomanca
Noapte buna!!!

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noapte buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ank83 ...oao....ar fi super tare..oricum mai vreau inca un bb,cu spital particular sau nu ....miercuri merge o prietena la control la el..daca nu uit...o sa ii spun sa-l intrebe
pussi...fie-ti mila ...da-mi un raspuns,nu ma uita!!
acum ma retrag si eu,sunt obosita rau,azi am fost toata ziua pe la timisoara...Ana mi-a facut un scandal de zle mari acum la culcare...saraca,cred ca terminat-o excursia la timisoara,nu vroia nici suzeta,nici mancare,nici in brate ,nici in pat...saraca ! plangeam si eu in rand cu ea
va urez noapte buna

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Wow Alina, felicitari ! Si Sophia s-a intins dupa lingurita, mi-a luat-o din mana si a aruncat-o pe jos....

mami de Sophia

esti comica... si stefy are partea ei de tandrete cu lingurita ii place coada rosie si o baga pana'n gat..

felicitari Alina..fetita mare Maria!

Mergi la inceput