Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

BB, are 1.4 kg acum. Stii tu vorba cu ingrasatul porcului in ajun...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Mihuta, m-am topit de ras...ma vedeam pe mine cand am fost la epilat/tuns/manichiura...si am plecat fara sa platesc, ca plangea cupilu' de foame si pe vremea aia nu stia decat tzitzi...acu' nu ma mai risc, asa ca am luat-o cu mine!

BB, eu am intrat zilnic la porcusor...oare l-am ingrasat vreun pic?

Fata mea doarme de la 6, noroc ca m-am invatat si facem baita devreme...iar ma-sa haladuie pe net...si moooor de nervi, am stat 2 ceasuri sa incarc un filmulet la astia cu reclama lor...si dupa ce mi-am facut capul prastie si nervii carlionti, imi spune ca nu e bun formatu'...mama lor de ticalosi! ...gata, m-am hotarat, schimb iar scutecele!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mihuta tare ziua ta de azi!! As fi vrut sa ii vad fata sotului cand te-ai intors si casa ravasita .. cred ca as avea un deja vu

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Irina, sa-ti traiasca ingerasii cei frumosi!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Gata, am semnat condica, ma duc sa-mi iau fata in pat, ca mi-e dor de ea!

E cam maraila, ca se pare ca vine si al doilea!
Va pup...somnic pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mai imi faci pofta de fii-mea, dar nu ii stric somnul ca oricum ma va chema la condicuta in maxim juma de ora (s-a prins ea ca mami o tuleste de langa ea si de cate ori deschide ochii si nu-s prezenta ma cheama...)

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumesc pt. reteta cu ficatei dar sunt tot nelamurita cu cerealele...
mihuta eu la inceputul diversificarii... vazand ca nu merge cu ce pregateam eu, am trecut pe borcanase din greu... au inceput sa pape cu placere, acum le-am redus substantial, adica maxim 3 mese/sapt. de la borcanas. Nu stiu daca asta e solutia, dar la mine asa a fost.. si a functionat la amandoua. ziua de azi
cristi mai adaug cand prind momentul si nouatati
ank probabil le arunc si eu.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..mihuta, hai ca ai povestit frumos...

pai daca vrei si tu sa le faci pe toate in aceeasi zi..eu spre ex, am reusit luni sa ajung la epilat..si fuga fuga prin ceva magazine sa achizitionez hainute de vara pt bb..n-am mai avut vreme de piata sau altceva.

tot vreau sa ajung si la coafor..bine..aici asa, pt sufletul meu, ca si-a stau cu parul prins, ca fi-miu cum vede un fir de par, cum il si prinde...
si mai tre sa ajung la dentist..si sa fac scoala de soferi..si..si..

si eu mai cautam pe culinar mai demult..hat hat...acu mai inghitim si pizza, crenwursti...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Eu ma mir ca doarme la ea in patut, ca de cateva zile nu mai sta acolo nici cu slujbe! Si doar am dat maracinii la o parte!

Nu e vina mea ca o iau in pat cu mine...vorba doctorului nostru:"o sa doarma cu voi pana ii cresc tzatzele!"
Acu' chiar ca fug...noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Mihuta abia mi-am sters lacrimile de la atata ras...era sa trezesc copilul, iar barbatul m-a admonestat ca rad prea tare; suuuper tare faza, parca povesteai de al meu ca si el e tot asa pierdut in spatiu cand sta cu fetita. La noi, cand incepe fata sa se maraie, prima si unica solutie de a o calma, dupa sotul meu, e sa o dezbrace de ce are si sa o imbrace cu altceva

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput