Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by logam

Cam plictiseala pe aici, nu mai e nimeni... Pe unde umblati, fetelor?

Eu am hranit si culcat copiii.. Mai bazai nitel pe aici si apoi merg la bucatarie sa pregatesc ceva bunut.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Adina...inceputul e delicios!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

acuma ma gandesc daca se poate varia reteta aia, sa pun niste nuci, sau mar dat pe razatoarea mare inauntru? tu ce zici?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

acuma ma gandesc daca se poate varia reteta aia, sa pun niste nuci, sau mar dat pe razatoarea mare inauntru? tu ce zici?

Nuci...stafide...mere rase...banane...ciocolata rasa...Ioiii...deja salivez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna gagici!am intrat si noi in peisaj...si acu asa peisaj,cu masculi,prajituri,cu astea mai ales ma omarati,am intrat si eu de 3 zile la dieta,si abia trag de mine si de vointa mea care nu prea e,si ce-mi vazura ochii cioco dulce gata nici nu mai zic.
am vazut poze cu bulgarasi frumoooosi foc si globulete dulci de-ti vine sa le mananci.Doamne ce copii reusiti mai avem noi.
ANK ce faci iubita cum te mai simti?
despre noi ce sa va zic,avem aproape 7 luni(nu-mi vine sa cred)stam bine in fundulet,ne ridicam in genunchi numai daca avem de ce sa ne apucam,papam bine deocamdata,fara iepuras,dar cred ca vine in curand ca suntem cam maraiti,si in fiecare seara aproape mapam ultima masa pe malul marii(stam aproape de plaja la 5 min de mers pe jos)de asta ca altfel...,asta ptr aerosoli cica.si dormim 10 ore fara pauza noaptea,ca ziua m-au capiat.
mai fetelor de la vaccinul de 6 luni la picioele le-a ramas un flegmon,acum e mic dar a fost baban rau,l-am tot frecat eu de s-a mai dus,dar inca mai e.ce sa le fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

avem poze noi daca vreti sa ne vedeti la semnatura albumele 5 si 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by nelone77

quote:
Originally posted by Victo

nela, eu de vreo luna si ceva cred, il tin numa in centuri..ca e nazdravan..
ai vostri mai stau cuminti pe masa de infasat? ca noi dam lupte grele..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Eu nu am mai folosit masa de infasat de la 3 luni pt ca e o adevarata aventura acum schimbatul pampersului: picioare in gurita, jucat cu tubul de crema, rostogoliri pe burta....

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

nu va zic ce lupte grele avem noi..ca tb sa o schimb si sa o imbrac pe don'soara uneori numai pe burta..n'apuc sa o intorc pe fata..ca iar se rostogoleste pe burta.. e un propriu un chin..ea numai asa vrea sa stea...dar am satisfactie mare cand termin

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by cristi07
observ din poze ca e topita dupa frate-su

Daaa...si el o chinuie si o sperie cand tipa...Dar ea fraieruca de ea rade de nu mai poate...

ce dulce ... asa da, incurajare tot iti vine sa faci pe bb 2 serios...

Mergi la inceput

quote:

miha..m-ai omorat cu mancarurile si deserturile!!!!!!!!!!!!

vrei sa fii mama mea?????????

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

s'a mea..stop a mea ca pun mana prima pe rosu... cum faceam cand eram mici...rad de una singura ca nebuna...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

miha..m-ai omorat cu mancarurile si deserturile!!!!!!!!!!!!

vrei sa fii mama mea?????????

Chiar zilele astea,cand am strans lucrurile Amirei ce i-au ramas mici,aveam un nod in gat stiind ca gata,s-a terminat cu bebelusia si ca nu voi mai avea parte.Cred ca mi-ar mai fi trebuit vreo 2-3 copii ca sa ma lecuiesc...Asa ca...daca o sa am unul gata crescut acasa,nu-i rau.
Da' esti sigura ca vrei sa fii copilul meu?

te inteleg cu gandul...ala cu "gata s-a inchis pravalia.." eu inca mai sper la bb2 dr la 3...ma mai gandesc muuuult...

si acum gandindu-ma bine.. oare as vrea cu adevarat sa fiu copilasul tau..inafara de a avea papic buuuun...pai cam asta imi doresc de la mama mea..cred ca m-as multumi

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput