Costum de "pitic"

Costum de "pitic" | Autor: Venerata

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Va adresez si eu o intrebare. Baietelul meu de...aproape 6 ani are nevoie de un costum de pitic pentru o sceneta la gradinita.

Ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde pot sa fac rost de un asemenea costum?

Problema este si legat de timp, caci serbarea este pe 30 mai.

Multumesc.

Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Buna,
Uite, arunca o privire aici: http://www.partyfactory.ro/ro/inchirieri.html
E bine sa suni inainte, sa vezi daca au costumul si daca e liber pentru data la care iti trebuie.
Bine ca s-a fixat serbarea, la noi s-a anuntat ca in saptamana 9-13 inunie, da nu ma ajuta cu nimic, ca nu pot sa-l inchiriez pt toata saptamana. Ar fi mai scump decat daca l-as cumpara.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna Nona,

Iti multumesc mult pentru raspuns.

Intre timp cei de la gradinita m-au anuntat ca nu mai trebuie costum de pitic, cu unul de ...urs, si pentru ca am intrat putin in panica din cauza timpului scurt, pana la urma am comandat un costum, de urs, bineinteles.

Toate bune,

Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)

Mergi la inceput

Buna,
Si Denis tot urs este, din ursul pacalit de vulpe.
Azi am aflat ca vom avea serbarea pe 12 si nu mai dau de cei de la Partyfactory, firar sa fie. Am sunat si pe fix si pe cele doua mobile si nimic.
Cat a costat costumul?

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B.G. spune:

Am inchiriat si noi azi un costum de lup de la Party factory. Costa 30 de lei. Am dat avans 10 lei, urmand ca restul de 20 de lei sa-i dam in ziua in care ridic costumul. Eu i-am sunat sapt. trecuta (vineri), pe fix nu raspundea nimeni, dar am dat imediat de cineva pe mobil care mi-a zis ca au costum de lup dar ca nu stia exact ptr. ce zile era deja inchiriat si ca cel mai bine e sa merg la fata locului.

Mergi la inceput

Pana la urma am fost acolo, ma gandeam macar sa vad unde este, chiar daca e inchis. Era deschis, numai ca nu raspundeau la telefoane. Nici la fix, unul dintre mobile era inchis..era ceva cam aglomerat pentru spatiul pe care il au.
Am gasit unul , dar e cam micut. E pentru 2 - 4 ani si fimiu e cam barosan. Daca nu o sa i se potriveasca ( macar un pic cu maneci si pantalon trei-sferturi) atunci am sa-i pun numai masca pe fata si asta e. Cica se inchiriaza cu o luna inainte...

Mami de Denisache

Mergi la inceput