Aveti idee despre cum merg lucrurile in aceasta scoala? Ma intereseaza orice fel de informatii, bune sau rele...Scoala la care mergea fata mea se inchide si trebuie sa ne orientam rapid catre alta. Ada ma interesa pt ca e destul de aproape de casa, dar inainte de a merge in vizita acolo vroiam sa am niste pareri din interior daca este posibil..
Scuze, am dat peste un subiect identic pe o pagina mai veche si vad ca nu sunt prea multe informatii. Rog moderatorul sa inchida subiectul daca i se pare oportun!
e o scoala buna, acceptabila, iar daca spui ca e aproape de casa, e foarte bine, caci nu te va costa transportul prea mult, poate deloc!
informatiile pe care le ceri tu, le poti afla cel mai bine mergand acolo si vb cu parintii. parintii spun in general cum stau lucrurile acolo.
Kari
Poate cineva sa imi dea mai multe detalii?
Jackie, ti-ai inscris in final fetita la Ada?
ohoo, ce topic vechi!! Da, am avut-o acolo in clasa a patra, apoi am plecat la stat pentru ca nu aveau clasa a 5a atunci,acum nu stiu care mai e situatia. A fost o experienta foarte buna, am fost multumita si de conditii si de cum invatau, o invatatoare super... extrem de dedicata. Fata mea e si acum in legatura cu ea si e prietena pe Facebook cu scoala