Puiuti de Randunici 2008 !! (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,schimbare de situatie:NU-MI PLACE BIBERONUL ASTA MINUNE!Nu simt nimik nou,fata a ragait si a si vomat.Asa ca,iaca Naty.Deci,Alinutzo,nu mai vrei unul?E de 240..si e sigilat!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by VALENTINA C

Ati plecat de acasa cu bebe mic pana acum? Noi vrem sa plecam in weekend la tara, ;la parinti si mi-e groaza ca trebuie sa luam cu noi toata casa pt bebe, exceptand patutul .

Valentina si Matei (10.04.2008)

valentina eu am plecat cu pitik si randunoiul cand avea asta mica 1 luna si 1 saptamana pana la Sibiu si am stat 3 zile! si in iunie plecam la Balea Lac si apoi prin Sighisoara vreo saptamana. si nu imi este frica ! daca e sa i se intample ceva i se poate intampla la fel de bine si in Bucuresti. macar asa respira si ea aer curat (mai ales la Balea). asa ca du-te linistita cu MAteias unde aveti nevoie!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubule, vezi ca te-am lovit cu PM, zi-mi si mie daca-l primesti ca am impresia ca nu se mai primesc PM-urile mele, probabil fiindca m-am ridicat cu vitejie impotriva reclamei Pampers si ridic in slavi pe Huggies!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mstela

Fetelor,schimbare de situatie:NU-MI PLACE BIBERONUL ASTA MINUNE!Nu simt nimik nou,fata a ragait si a si vomat.Asa ca,iaca Naty.Deci,Alinutzo,nu mai vrei unul?E de 240..si e sigilat!

Ei, acuma sa crezi ca nu va ragai deloc, zau asa! Ca nu e piatra filozofala Dr Brown asta! Dar daca iar a vomitat inseamna ca n-ai facut nici o branza nici tu. Asa ca Ursule, vei avea 18 biberoane! Daca Vlad papa 6 mese/zi, speli bibe la 3 zile!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

luny, cuscra sa-ti fie de bine! imi facusi pofta cu strudele tale. eu in sarcina nu prea am avut pofte, desi acum si inainte cand nu sunt insarcinata poftesc la toate prostiile! acum de ex ma roade rau pofta de cornuletze cu rahat! stiu cand eram insarcinate si va citeam si nu scriam ca ma faceati sa baloshesc rau pe tastatura cand scriati ce mai papati! mai ales bubu cu mancaricile ei pozate!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

ursuleatzo in curand o sa ai biberoane pt tot cartierul!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra n-ai primit PM??..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Pai deci baiul e la Roxana, ea nu primeste PM. ca vad ca Stela a primit PM-ul meu...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Pai deci baiul e la Roxana, ea nu primeste PM. ca vad ca Stela a primit PM-ul meu...

Naty
Iulia mea

naty mai incearca o data! ca de la luny am primit!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amira_roxana

ursuleatzo in curand o sa ai biberoane pt tot cartierul!

Da, dar in Berceni sunt foarte multe mamici! Si nici una nu vrea sa stie de Ursuleata!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput