Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ginnette spune:
Ereena, subscriu la ce-a spus Ellenuta despre Benji:l-ai facut singura pe Matei?!
Da' cum ati facut sa puneti pozele? Le-ati scanat sau l-ati fotografiat?
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrittza spune:
nemary dresul as vrea sa fie alb sau roz.
nici nu am zis si eu buna dimineata asa mai pe la 11!
multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebari
sunteti toate niste dulci!
multumesc si celor care au urat parintilor mei la multi ani.da au 42 ani de casnicie si copil de 24!bine si inca unu de 41 si unu de 39!sa mai zica cineva ca nu e bine sa te casatoresti in mai!
va pup,ma duc sa ma pregatesc ca vine coafeza sa ma vopseasca si sa facem proba pt nunta!
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
Ereena spune:
ginnette ,am pus poza mai departe in lumina si am fotografiat cu zoom maxim, nu sunt prea reusite ale mele
saru;mana de aprecieri
Irina de
Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ginnette spune:
saru'mana de pont; sa fac si eu "schema" cu pozatu' pozei.
In week-end, ca tre' sa forez pe la ai mei in "lada cu amintiri"
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
nemary spune:
quote:
Originally posted by anca.b
fetelor, din 6 iunie avem si noi parte de baby expo. sint aceeasi care au fost la bucuresti. am vazut ca voi ati fost multumite de ce ati vazut acolo. oare gasesc patut pliant si scaun de masa? ca nu as comanda de pe net, imi place sa vad live ceea ce cumpar.
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
sigur gasesti. eu zic ca merita sa mergi acolo, o sa gasesti preturi mai mici decat in magazine sau pe net. succes la cumparaturi!
Mari
![](mamica.gif)
sunt tot mai mare
![](icon_smile.gif)
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonab/ramonab.jpg)
ramonab spune:
Ereena si Ceska chiar ca v-ati reincarnat in bebeii vostri. Asa imi zice si mie mami ca Razvan e "reincarnarea" mea.O sa fac si eu poze sa vedeti.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA
stoisor spune:
salut...azi e randul meu sa sed in umbra ....am o zi groaznica si nimic nu ma va scoate din starea asta ....vreau doar sa trimit un pupic pt piticutii care azi sunt sarbatoriti incepem cu fetilele MARIUCA si BAETRICE sa cresteti marii,sanatoase si frumoase,cumintele si delicate ca niste printesite
baietei BENJI,RARES IOAN SI ALEXANDRU la multi anisori sanatosi ,voiosi si plini de nazbatii si descoperiri
SARA mea a dormit binisor azinoapte dar a papat ff putin si iara a vomat in jet,acum la 9 iara papa putin ,macar nu a mai vomat...am vb cu doc ,o sa o sun dinnou la 19 sa vedem ce si cum ,pana atunci sper sa nu mai verse macar, daca tot nu papa suficient,inaninte avea 4 mese de 150 ml si una cea din noapte de 120 ml ,fara voma acum e jale ,in 24 ore a papat 300 ml si a vomat aproape dupa fiecare biberon,.....ne mai auzim,sunt intr-o pasa extren de proasta ,ma ajuta si timpul de kk de afara si toate buluc .....pusi voua si la ingerasiSara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
ginnette spune:
multe sa te-ajute sa treci peste starea de kko si un mare
pentru Sara cea frumoasa!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
grati.ela spune:
fetelor am scris in noapte un mesaj despre reducerea de 30% de la Debenhams din Mall Vitan...au hainute de copii bestiale...doar azi mai au acest discount...noi am mers ieri seara sa schimbam o rochita primita cadou de Ozi si mi-au dat si rest...i-am luat rochite costumase Ozanei...Tudor are deja prea multe...la fetite mici erau nisterochite de plangeai langa ele...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Grati,
Multumim; eu am vazut mesajul dar nu cred c-ajung in Vitan; de cand avem Plazza aproape n-am mai fost la Bucuresti Mall.
Si mai bine ca n-ajung: buburuza mea are atatea rochite si dak m-as duce n-as rezista sa nu-i mai cumpar vre-o 3-4.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA