PUI TOSCAN
Buna! Am invitati la ina sambata seara si vreau sa servesc o reteta deosebita. Am ales:
PUI TOSCAN
Timp de preparare:
40 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella,rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de praga.
Mod de preparare:
In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde
Dar nu pricep ce e ala sos de peste? Gasesc in omert, prepar acasa si in cazul asta cum?
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Raspunsuri
BiancaM spune:
Sa fie oare sos de paste? Adica sos pentru paste, de ala de rosii cu tot felul de mirodenii....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
anca_pur spune:
nu cred ca e sosul pt peste, este un sos asiatic, arata la fel ca sosul de soia, aceeasi culoare doar gustul e diferit. cred ca gasesti in supermarketurile mari care au raion de produse exotice.
anca
DanaH spune:
sincer, eu cred ca este sos de pesto. mai ales ca este vorba de pui toscan. combinatia de pui cu peste parca nu ma incanta foarte tare.
dar asta e parerea mea.
oricum, suna foarte bine. poate o incerc si eu zilele astea.