Buna! Am invitati la ina sambata seara si vreau sa servesc o reteta deosebita. Am ales:
PUI TOSCAN
Timp de preparare:
40 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
4 piepti de pui, 125 g brinza mozzarella,rasa, 3-4 linguri parmezan ras, 2linguri sos de peste, 4 linguri ulei, 4 felii sunca de praga.
Mod de preparare:
In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume de sezon sau cu salata de fasole verde
Dar nu pricep ce e ala sos de peste? Gasesc in omert, prepar acasa si in cazul asta cum?
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Sa fie oare sos de paste? Adica sos pentru paste, de ala de rosii cu tot felul de mirodenii....
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
nu cred ca e sosul pt peste, este un sos asiatic, arata la fel ca sosul de soia, aceeasi culoare doar gustul e diferit. cred ca gasesti in supermarketurile mari care au raion de produse exotice.
anca
sincer, eu cred ca este sos de pesto. mai ales ca este vorba de pui toscan. combinatia de pui cu peste parca nu ma incanta foarte tare.
dar asta e parerea mea.
oricum, suna foarte bine. poate o incerc si eu zilele astea.