Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Fetelor, fac eu capitol nou azi, asteptati putin!

Gata, poftiti aici: Capitol nou

V-am pupat

MissParker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

Buna fetele!

In sfirsit suntem acasa! Dupa noaptea de joi spre vineri cind m-a dat la salon cu bebe si ajunsesem usor in pragul disperarii, am hotarit sa nu mau stau in spital pina simbata cum imi spusese dr. si i-am cerut sa ma externeze ieri - asa ca de ieri dupa-amiaza suntem cu catel cu purcel acasa!!
Sa va zic intii de bebe - deocamdata ne acomodam cu mesele - mie nu mi-a venit complet laptele, nu am experienta la alaptata asa ca ne cam chinuim, am trimis sotul acum sa-mi ia o pompa de muls electrica ca macar sa-mi golesc sinii sa nu fac furia laptelui...L-am scos din spital cu 3700g, cu o dermatita atopica pe toata fata si ceva pe corp - tare urita, ne chinuim sa-i gasim leac si cu un oarece icter mai pronuntat care insa sper sa-i treaca in urmatoarele zile...

Despre mine ce sa va zic...ma recuperez destul de greu, ma tine tare operatia (la care am avut "aventuri" am sa povestesc eu cind ma mai linistesc...) dar sper ca sa fiu mai bine cu fiecare zi ce trece.
Deocamdata ne acomodam toti 4, Stefan ieri, de emotie ca m-a vazut (sotul mi-a spus ca i-a fost tare dor de mine!) pe mine si pe bebe, aseara deja nu ne mai intelegeam cu el. Mie imi e greu cu operatia si nu pot sa-i dau inca 100% atentie asa ca prevad ceva "vremuri grele"...

Va mai tin la curent - o sa intru saptamina viitoare in limita timpului - pina atunci am pus citeva poze cu Tudor in albumul meu din semnatura.

Va pup pe toate si le felicit si pe proaspetele mamici:
mi_bebelina, ache, aelita, vianne si aldaesme!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Leeloo m-am oprit la pozele de la casa. In ce zona ati construit ? V-ati mutat deja ?
Te intreb ca si noi ne apucam de casa de saptamana viitoare la iesire din Bucuresti spre Bragadiru, iar acolo sunt majoritatea caselor in culorile poranj, galben.
Foarte frumoasa casa si se pare ca este si foarte spatioasa.

Poze
Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput