Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Felicitari, Ache! Bine ai venit bebe Adam! Sa fii cuminte si sanatos si s o bucuri pe mamica ta!

Multumim Oti!

36+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

A nascut Aelita!

bb are 3700

mamica are deja lapte si bb sta ventuza la tzatzica si se hraneste!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ache

Felicitari, o refacere cat mai rapida si sa vii sa ne povestesti cum a fost nasterea!
Sa-ti traiasca Adam, sa fie sanatos, papacios si necolicos si sa aiba o viata ca raiul pe pamant!!

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Miss Parker, dragutza ca intotdeauna, pupic pe obraz!!!
Multumim ptr sfaturile referitoare la colici :( ma omoara... cred ca de-aia plange asta mik...

eu am o veste proasta: bebeluna nu mai vrea tzitzi... desi lapticul dadea semne ca vine... spuneti-mi paranoica, dar numai pe soacramea o vad vinovata de asta... nu stiu de ce... cred ca mi-a bagat in cap ca n-am lapticul bun si inconstient am transmis la bebeluna acest mesaj.
desi motanul nu a intrat pe aici de cand am venit, tot descopar fire de par de pisica... chiar si pe hanutzele lui bb... nu stiu cum au ajuns :( oooooooooooooofffffffff....

si fimea nu s-a kkt azi. tocmai cand trebuia sa il compar cu culorile curcubeului... sigur inseamna si asta ceva... fetelor, eu cred ca sunt in depresie, am toate semnele. si ncerc din rasputeri sa ma stapanesc, sa imi revin... si nu pot... nu stiu ce sa mai fac... azi vin si nasii asteia mici pe la noi

felicitari, ache!!!!! sa te bucuri de bb si sa fiti sanatosi si papaciosi!!!

SUNT MAI MULT DECAT TRISTA, FETELOR..................

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Ache!!! Felicitari!!!
Bun venit pe lume, bebe Adam!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine ai venit pe lume Adam, bebe de Ache!!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata!!!!!

Ylari imi pare tare rau ca treci prin ce treci, poate o sa treaca si starea asta, macar bebeluna sa te ajute sa vezi ca totul va fi bine, ea, minunea mica din viata ta! Mai si ce otrava de soacra ai, combinat cu faptul ca stati impreuna, e normal sa ai starile astea; of, macar pisica aia as fugari-o si macar virtual sunt alaturi de tine mami mic!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Bine ai venit pe lume Adam, bebe de Ache!!!! Sa fii sanatos si sa ai o viata minunata!!!!!

Ylari imi pare tare rau ca treci prin ce treci, poate o sa treaca si starea asta, macar bebeluna sa te ajute sa vezi ca totul va fi bine, ea, minunea mica din viata ta! Mai si ce otrava de soacra ai, combinat cu faptul ca stati impreuna, e normal sa ai starile astea; of, macar pisica aia as fugari-o si macar virtual sunt alaturi de tine mami mic!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Miss Parker, dragutza ca intotdeauna, pupic pe obraz!!!
Multumim ptr sfaturile referitoare la colici :( ma omoara... cred ca de-aia plange asta mik...

eu am o veste proasta: bebeluna nu mai vrea tzitzi... desi lapticul dadea semne ca vine... spuneti-mi paranoica, dar numai pe soacramea o vad vinovata de asta... nu stiu de ce... cred ca mi-a bagat in cap ca n-am lapticul bun si inconstient am transmis la bebeluna acest mesaj.
desi motanul nu a intrat pe aici de cand am venit, tot descopar fire de par de pisica... chiar si pe hanutzele lui bb... nu stiu cum au ajuns :( oooooooooooooofffffffff....

si fimea nu s-a kkt azi. tocmai cand trebuia sa il compar cu culorile curcubeului... sigur inseamna si asta ceva... fetelor, eu cred ca sunt in depresie, am toate semnele. si ncerc din rasputeri sa ma stapanesc, sa imi revin... si nu pot... nu stiu ce sa mai fac... azi vin si nasii asteia mici pe la noi

felicitari, ache!!!!! sa te bucuri de bb si sa fiti sanatosi si papaciosi!!!

SUNT MAI MULT DECAT TRISTA, FETELOR..................

YLARI

Iubita, si eu am fost in aceeasi situatie, adica la un pas de depresie..Doar ca din alte motive: eu nu aveam pe nimeni care sa ma ajute, sa ma sfatuiasca, sa ma invete etc etc... Dar trebuie sa iti spui mereu in gand ca totul va fi bine, si ai sa vezi ca asa va fi, sa te uiti la bebeluna ta cand doarme si cand face mutrite in somn si sigur o sa te binedispuna. Si nu uita de odihna si somn..chiar si 5-10 min..conteaza foarte mult.. Eu asa m-am recuperat...
Stai linistita, nu te mai enerva si impune-ti sa fii optimista! TREBUIE!!!
Va pupam

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salutare si de la noi! ne-am intors acasa de 2 zile, dar inca n-am apucat sa ne intram intr-un ritm. n-am apucat sa citesc nimic, evident, am intrat doar ca sa felicit noile mamici si sa le urez sarcini usoare si nasteri si mai si celor care urmeaza
gabitzam, multumesc mult pentru sms-ul trimis din partea voastra, m-a bucurat tare mult. va pup pe toate si promit sa revin cat de curand

georgiana, mamica de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, fetitza mea a adormit pe pieptul meu. E asa scumpa!!

Ache FELICITARI !!! bebe ADAM sa va aduca multe bucurii!

Alexuta, ce mai faci? Am vazut poze cu tine si cu printesele tale. Sunteti foarte frumoase.

Laura, si mie mi s-au oprit lohiile de ieri, deci dupa 12 zile. Mirciulica e un scump!
Simo pup mami de baietei

Missp Am citit si eu sfaturi pentru colici.
Ma bucur ca tu si bebe David sunteti bine si ca sarcina decurge perfect.

Lorich, iulia, monik, dordia

Andree27 Ce faci iubita mea cuscra? NOi suntem bine, crestem si ne facem frumoase!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput