Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Fetelor multumesc din suflet pt sustinere!!!!!Nu am nascut!!!Am avut niste dureri cumplite si am mers la ora 1 la spital,am avut un mare noroc,era dr meu de garda!!!M-a dus la ecograf,apoi la monitorizare.Monitorizarea mi-a facut-o in sala de langa sala de nastere!!Asa urla una ca din gura de sarpe,alea din filme sunt vax albina,incat asa de tare m-am speriat ca nu m-a mai durut nimic,nu m-am mai dilatata,asa stateam numai sa ma lase in pace sa ma duc acasa!!vai va spun ca foarte tare m-am speriat!Nu am inchis un ochi toata noaptea!!Acum m-a lasat acasa si ma duc sa ma odihnesc ca sunt rupta!!!Cum am ajuns acasa au inceput durerile la spate iar!!Cred ca Eric vrea sa faca povestea cu "Lupul la oi'' pana nu ne mai crede nimeni!!hihihi!!!!!
Va pup ca fug la culcare ca nu mai vad tastele!!!!Si va multumesc!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Andreea, nu te speria... ultimele 4 ore si eu am avut dureri mari, dar n-am urlat, doar gemem si plangeam de durere, dar n-am tipat. Poate doamna respectiva asa se exterioriza... Fiecare om e diferit. Fii optimista si cine stie... sunt mamici care au nascut una-doua. Iti tin pumnii sa nasti usor

alina_anto, mutzam si tie ptr raspuns. pupici si tinem pumnii si Sarei sa scape de problema cu kk acum ca ati gasit un remediu...

Pupici la toate.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Originally posted by Andree27

Fetelor multumesc din suflet pt sustinere!!!!!Nu am nascut!!!Am avut niste dureri cumplite si am mers la ora 1 la spital,am avut un mare noroc,era dr meu de garda!!!M-a dus la ecograf,apoi la monitorizare.Monitorizarea mi-a facut-o in sala de langa sala de nastere!!Asa urla una ca din gura de sarpe,alea din filme sunt vax albina,incat asa de tare m-am speriat ca nu m-a mai durut nimic,nu m-am mai dilatata,asa stateam numai sa ma lase in pace sa ma duc acasa!!vai va spun ca foarte tare m-am speriat!Nu am inchis un ochi toata noaptea!!Acum m-a lasat acasa si ma duc sa ma odihnesc ca sunt rupta!!!Cum am ajuns acasa au inceput durerile la spate iar!!Cred ca Eric vrea sa faca povestea cu "Lupul la oi'' pana nu ne mai crede nimeni!!hihihi!!!!!
Va pup ca fug la culcare ca nu mai vad tastele!!!!Si va multumesc!!!

Poze
Andreea 38+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 2saptamani!!!

Andreea, nu te speria... ultimele 4 ore si eu am avut dureri mari, dar n-am urlat, doar gemem si plangeam de durere, dar n-am tipat. Poate doamna respectiva asa se exterioriza... Fiecare om e diferit. Fii optimista si cine stie... sunt mamici care au nascut una-doua. Iti tin pumnii sa nasti usor

alina_anto, mutzam si tie ptr raspuns. pupici si tinem pumnii si Sarei sa scape de problema cu kk acum ca ati gasit un remediu...

Pupici la toate.

YLARI

lasa ca am urlat io. Dureri au fo crunte cam 1,5 ore, pe contractie, noroc ca e momentul de respiro intre contractii, dr a zis ca am facut urat cam 3/4 de ora... Culmea, nu pe ultima suta de metri, ci cat s-a angajat capul lui bebe si pana m-am dilatat complet.
Dar nu e regula! Inaintea mea o fo o nashtere - cu acelasi dr, cand am auzit direct plansul lui bebe! Mami nici pas nu a zis, a ajuns la spital cu dilatatie 10.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

[b] VIANNE si ALDAESME felictari pentru printesele STEFANA si LORELAI sa fie sanatoase, mancacioase si cumintele!!!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!

In sfirsit suntem acasa! Dupa noaptea de joi spre vineri cind m-a dat la salon cu bebe si ajunsesem usor in pragul disperarii, am hotarit sa nu mau stau in spital pina simbata cum imi spusese dr. si i-am cerut sa ma externeze ieri - asa ca de ieri dupa-amiaza suntem cu catel cu purcel acasa!!
Sa va zic intii de bebe - deocamdata ne acomodam cu mesele - mie nu mi-a venit complet laptele, nu am experienta la alaptata asa ca ne cam chinuim, am trimis sotul acum sa-mi ia o pompa de muls electrica ca macar sa-mi golesc sinii sa nu fac furia laptelui...L-am scos din spital cu 3700g, cu o dermatita atopica pe toata fata si ceva pe corp - tare urita, ne chinuim sa-i gasim leac si cu un oarece icter mai pronuntat care insa sper sa-i treaca in urmatoarele zile...

Despre mine ce sa va zic...ma recuperez destul de greu, ma tine tare operatia (la care am avut "aventuri" am sa povestesc eu cind ma mai linistesc...) dar sper ca sa fiu mai bine cu fiecare zi ce trece.
Deocamdata ne acomodam toti 4, Stefan ieri, de emotie ca m-a vazut (sotul mi-a spus ca i-a fost tare dor de mine!) pe mine si pe bebe, aseara deja nu ne mai intelegeam cu el. Mie imi e greu cu operatia si nu pot sa-i dau inca 100% atentie asa ca prevad ceva "vremuri grele"...

Va mai tin la curent - o sa intru saptamina viitoare in limita timpului - pina atunci am pus citeva poze cu Tudor in albumul meu din semnatura.

Va pup pe toate si le felicit si pe proaspetele mamici:
mi_bebelina, ache, aelita, vianne si aldaesme!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Of, of... leeloo, bine ati venit acasa. Si bebeluna mea are niste bubite pe fetisoara, dar parca dau semne ca sunt pe trecute. Va tin pumnii sa va acomodati cat mai repede. Tin pumnii si ptr alaptat. Fetelor, eu cred ca m-am bucurat degeaba ieri ptr laptic, ptr ca de atunci nu a mai iesit nimic. Dau ci ceaiuri, apa multa, vitamine, pastilute de stimulare a lactatiei, etc... dar nimic... cred ca s-a dus... asta e... atat am putut... am facut tot posibilil, cred. M-am hranit sanatos... atat ca nu prea m-am odihnit. si recunosc ca am plans destul de mult de cand am nascut... nu stiu de ce am devenit asa sensibila. eu nu eram asa. La servici aveam chiar un oarecare renume de "bitch" (in sensul bun al cuvantului - nu abandonam corabia niciodata) acum parca sunt o oaie, vorba lui iuby... Apropo de iuby: doarme saracu de ii zbarnaie musca in gura. deh... greu cu bebe acasa...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Doloress, bine-ati venit acasica! Incet-incet va intrati voi in ritm si dupa aceea te linistesti si tu si te poti odihni mai bine... Daca Patrick nu prea ragaie e normal sa aiba gaze, pe undeva trebuie sa iasa aerul, nu? Nu te speria, corpusorul lui invata sa se descurce cum poate... E bine ca-l tii mereu aproape de tine, caldura si tandretea de mama nu se pot inlocui cu nimic! Si am citit ca bebeii nu plang intotdeauna de foame sau de colici, ci isi doresc apropiere, vor sa fie tinuti in brate, atinsi, sa stie ca e cineva permanent langa ei, ceea ce mi se pare absolut normal! La fel, am citit ca nu e musai sa faca kk zilnic sau de 2 ori pe zi, uneori e ok si la 2 zile! Chestia cu ceaiul o stiu si eu, si aici zice la fel, sa nu-l umfli in burta cu ceai/apa, cand el primeste tot ce-i trebuie de la lapte! Te admir ca perseverezi cu mulsul!

Si mai voiam sa va spun si altceva: bebeii au puseuri de crestere cam intre saptamanile a 4-a si a 5-a, apoi cam dupa 6 saptamani (asa, cu aproximatie), deci nu va panicati daca intr-o zi suge mai mult sau plange mai mult sau doarme mai putin sau mai mult etc. Totul e in regula, fetelor! Ei isi cauta propriul lor ritm si nu exista reguli fixe! Ah, acum am citit mai departe si am vazut ca si pediatra lui Doloress a zis aceleasi lucruri. Desteapta pediatra

Andree27, moasa imi spunea ca de obicei la baietei nasterea asa incepe, cu dureri de spate! Asa ca ai facut bine ca te-ai dus la spital!! Dar nu te speria asa tare de urletele altora, la fiecare e altfel! Oricum, cine urla isi face mai mult rau singura, fiindca pierde energie inutil, in loc sa se concentreze pe respiratie si pe reducerea durerilor!

iulia83, fara panica, scumpa, si eu am dureri de ovare noaptea, atarna burta greu pe o parte si pe partea cealalta se intind ligamentele la maximum, cum sa nu doara?? Se pregateste corpul pentru nastere, ce sa fie? Cat despre miscari, si al meu se misca mai putin, dar asta e numai fiindca nu mai au loc, saracutii de ei...

Ylari, baita doar o data pe saptamana se recomanda aici, mai des nici nu e nevoie, ca doar nu se tavaleste prin noroi, nu? In rest, servetele umede si apa prin locurile pe care vrei sa le cureti... Uite, eu iti spun sincer, ca adulta si nu stau atata in apa cat isi baga unele mame copiii. Li se strica frumusete de pH si li se usuca pielea de la apa...

leeloo, bine-ati venit acasa! Ce dulce e Tudor!! Imi permit sa-ti dau un sfat: daca vrei sa suga bine la san, nu-i mai da suzeta!

Acum ma duc si eu sa mananc ceva de micul dejun. Dupa-amiaza suntem la un gratar la o zi de nastere, abia astept sa mananc mititei (arsi, ca sa fiu sigura ca s-au patruns bine).

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo bine ai venit acasuca! Nu stiu daca poti sa crezi, ca acum 5 minute, in timp ce stergeam praful, ma gandeam la tine, daca ai ajuns acasa cu bebe!! Va doresc o acomodare cat mai usoara si rapida!!!

Am vazut si poze cu bebe mic; dragul de el cum zambeste el

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

Ylari, baita doar o data pe saptamana se recomanda aici, mai des nici nu e nevoie, ca doar nu se tavaleste prin noroi, nu? In rest, servetele umede si apa prin locurile pe care vrei sa le cureti... Uite, eu iti spun sincer, ca adulta si nu stau atata in apa cat isi baga unele mame copiii. Li se strica frumusete de pH si li se usuca pielea de la apa...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Merci Miss, dragutza ca intotdeauna cu sfaturi utile!!!

Pai iti dai seama ca si eu folosesc doar servetele la schimbat, dar si la plecarea din spital, si la prima vizita la pediatru acesta a zis: baie zilnic... Ce sa fac? Mi-a zis intr-adevar sa nu facem mai mult de o baie pe zi. Probabil unele mamici (la care te referi si tu) abuzeaza de acest truc ptr a calma bebelusii.

Mie daca mi-o mai apuca "paduchii" si o face la fel si diseara, incerc faza cu foehnul de par... Macar sa stiu ca le incerc pe toate. Pana la urma cred ca faza cu cautarea propriului ritm e cea mai plauzibila. Uneori si nou suntem cu fundul in sus fara motiv, dar ei saracii ca au fost scosi din coconul in care le era asa de bine.

Incerc sa mai pun niste poze, va anunt cand e gata.

Pofta buna Miss si petrecere frumoasa la aniversare. Baga 2 mici si ptr mine, ca tare sunt la regim (degeaba ca lapte tot n-am)

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doloress Ce bine ca ati ajuns acasa!! Bravo! De acum inainte incep marile bucurii!!

Leeloo Pup mami de baietei Are dreptate Missparker apropo de suzeta. Si mie mi-o obisnuisera pe Sara in spital cu suzeta, dar de vreo 4 zile am scapat de ea si fetitza chiar suge mai bine. Acum nu stiu daca e din cauza suzetei, dar oricum eu nu eram adepta ei.
Sa stii ca si eu m-am chinuit mult cu alapatul. De fapt ma mai chinui inca pt ca am inca rani pe sfarcuri si dor ingrozitor, ma seaca durerea.. Dar incerc sa ma tin tare pt ca am facut mari eforturi sa-mi vina laptele si ar fi pacat sa renunt acum cand mi-a venit. Iti doresc succes

Fetelor, azi, la 9.30 i-am dat sa suga, cate 15 min la fiecare san, apoi a ragait, dar nu a mai vrut biberon..A adormit dusa...am incercat o jumatate de ora s-o trezesc, dar nimic.. Asa ca am lasat-o sa vad cat doarme si vad ca inca nu da semne ca s-ar trezi. S-o fi saturat doar cu laptle meu?? M-as bucura tare mult, dar ea de fiecare data a mancat si biberon (cam 40-50 ml). Acum o sa vedem...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Astept musafiri. VIne bunica mea s-o vada pe Sara! Va dati seama ca are niste emotii...o sa-si cunoasca stranepoata!!! Abia astept sa o vad si eu pt ca suntem foarte apropiate. Ea ne-a crescut pe mine si pe sora mea, iar de cand a murit mama, ea a ramas punctul meu de sprijin..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput