Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, va pup! nu stiu daca o sa mai intru azi ca-mi vine sotiorul acasa si nu cred ca o sa am timp...ne auzim maine sau daca la noapte daca am insomnii

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata, am numarat iar burticoasele, carucioarele, baieteii si fetitele, si am facut update la numere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

FELICITARI ALDAESME!! SA ITI ADUCA MULTE BUCURII SI SA FITI SANATOSI!

Laura Si eu o imbrac cu body cu menaca lunga, iar cand o tin fara pampers o invelesc cu o paturica. Afara nici nu i-am pus caciulita, decat in prima zi.
Pe mine nu ma mai doare asa rau opertaia. Dar in prima saptamana nu puteam sa rad, sa tusesc, sa stranut etc... Si sotul meu e tare glumet si nu mai puteam sa rezist...Il certam mereu pt ca simteam ca-mi pocneste pe dinauntru operatia...Dar sa stii ca rasul ne vindeca mai mult decat oric alt medicament.
Eu am luat galactogyl, dar acum nu mai am si asa este, e foarte scump si putin cantitativ. Zici ca sunt mai bune pastilele?

Ma pregatesc s-o alptez iar (peste vreo 30 min), dar deja a inceput sa dea semne de foame.. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea..e o puturoasa...Dupa ce suge 15-20 min la un san, adoarme si imi trebuie ceva timp s-o trezesc, dar daca o pun la celalalt san, adoarme din nou..asa ca trebuie sa-i dau bib..doar cu el se trezeste.. Iar toata povestea asta dureaza o ora cel putin... Ce sa fac??

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Ramona80

Multumesc fetelor pentru urarile de bun (re)venit.
Va pe toate.

38+ abia asteptam minunea noastra mica Victor Stefan

welcome !!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Ma pregatesc sa-i dau sa pape Sarei, a inceput sa se trezeasca..acum se joaca cu manutele si se intinde scumpa de ea.

cleo, ylari, getutza Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Am si eu o soacra...de iti vine cateodata sa fugi in lume... Azi ma certa ca nu-i raspund la tel cand ma suna!!!! Adica nu conteaza ca eu alaptez, sau dorm, sau sunt pe wc, etc etc...NU! Ea vrea sa fie pe primul loc..Cred ca e mai copil in gandire decat fetitza mea de 2 sapt.. Asa ca incerc sa nu-mi fac nervi.. Succes si voua!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

io i-am zis socrului ca eram pe buda!

Si alta data m-am trezit cu el la usha, si am venit cu o moaca din aia distrusa... : "victor doarme... da, ne-ati trezit. Sper ca nu si pe pitica!"
Acum suna la mobil inainte

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Fetelor, mesaj de la Aldaesme:

Lorelei s-a nascut azi, la 12:55 (amiaza) in Leuven. Toata lumea e bine si fericita!

Bine ai venit, bebe Lorelei :) Sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa iti faci parintii fericiti :) De-abia astept sa ne cunoastem !!!

Deci, inca o fetitza in grupul nostru :) Si in plus, o fetitza de Belgia - Robertzel e tare bucuros si nerabdator sa o vada, sa ii impartaseasca din experientele lui de bebelush (deh, el e mare )

Felicitari, mami si tati de Lorelei ;)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

bun venit Lorelei !!! Sa traiesti sanatoasa, si sa bucuri pe mami si pe tati!!

Edit: oare ce face mami de gemeni? CUm se descurca ea in 2 runde?
Io am avut o zi... tare dificila-sper c a doar de la vreme. Pitica a plans, sa fatsait, a dormit numai in brate si la san. Abia am reusit sa spal vasele, sa curat de un piure, si sa arunc cate ceva de prin debara - profit ca vara mea zugraveshte si am 'ajutat-o' cu toate materialele ramase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

ok fetelor, o declar invingatoare la puncte pe soacra getutzei!!!!

eu am fost tare fericita cu mamicutza azi la mine :) :) :)

maine ar trebui sa mergem la o zi de nastere. o sa o duc pe bebeluna la mama... partea proasta e ca nu am cu ce sa ma imbrac :( :( :( uof, uof!!!

Miss Parker, supertare Mutti a voastra!!! Nota zece de la mine.

I-am facut baie la bebeluna si este foarte cuminte. doar plange ceva de speriat cand o scoatem si o imbracam. Fetelor, dar stiti ce tare? Plang si eu cu ea... Azi am vazut si lacrimi in okii ei frumosi...

Auziti, ai vostri de cate ori fac kk pe zi??? Vedeti, am inebunit, v-am zis eu... Ieri a facut de 2 ori, dar tarziu si azi nu a facut deloc. Ce ma fac? E grav??? Sa sun maine pediatrul? Sunt ingrijorata... Va multumesc.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine v-am regasit fetelor!
De luni am si eu un baietel mititel acasa langa mine! Sunt tare fericita, ni l-au dat ca mergea tare bine si au zis ca nu mai are rost sa il tina. Toata lumea a fost destul de impresionata de evolutia lui, ca totusi avea 35 de saptamani si 2 zile, deci numai dupa 3 saptamani in terapie intensiva si deja totul merge ca pe roate.
Desi nu am dormit mai deloc de luni pana azi, sunt tare bucuroasa, cum va puteti imagina, mai ales ca a venit ieri asistenta si l-a cantarit si a luat in greutate si acasa. Mi-era frica putin ca la spital ii dadeau supliment si de aceea lua super bine in greutate, apoi ii mai dadea si prin tub, unde nu depunea nici un efort, si eram sigura ca acasa va scadea putin ca e schimbare de mediu, suge numai la biberon, insa nu a fost asa, deci l-am scos din spital cu 2510 g si ieri avea 2640 g, 130 de grame in 3 zile.
I-am pastrat programul de la spital, ii dau la 3 ore de mancare, mai rau e ca nu prea ragaie dupa masa, stau cate o ora cu el in brate, il bat pe spate, fac genuflexiuni, nimic. Si cum il pun in pat regurgiteaza, asa ca trebuie sa il tin asa in brate la verticala o gramada de vreme. Masa dureaza si vreo ora ca adoarme si apoi trebuie sa il trezesc, numai bine dupa vreo doua ore din astea pline trebuie sa a mulg si eu vreo jumate de ora, imi mai ramane vreo jumate de ora pana la masa cealalta! Acum incet incet incep sa mai tai din timpi, si reusesc si eu sa mai fac una alta prin casa.
Azi vine din nou asistenta sa il pacalim cu sanul, ne tot chinuim sa il invatam sa pape la san, azi ii punem un tubulet din biberon la el in gurita si in acelasi timp sanul in gura, si cand va suge din san atunci suge si din tubulet si curge laptele din biberon, speram sa il pacalim oleaca.
IN rest, ne chinuim cu gazele, tare se mai perpeleste saracul si se mai agita, eu cred ca sunt numai gaze si nu colici caci am inteles ca la colici trebuie sa planga incontinuu vreo 3 ore, alea sunt considerate colicele adevarate. Este si un mare smecher deja, numai plange si mornaie cat e la el in patut, cum il punem in pat cu noi tace ca prin minune. Plus la mine in brate e cel mai fericit. Il tin asa toata ziua ca si asa acuma el trebuia sa fie la mine in burtica, deci inca nu i-a trecut timpul de stat, mai are inca 4 saptamani de stat lipit de mine! Am mai pus pozici pe contul meu din semnatura, daca vreti sa vedeti si pe voinicelul meu, nu se compara cu ai vostri care deja ajung la 4 kilograme, dar e si el un voinicel la categoria lui :-)

Ylari si eu sunt ingrijorata cu kk, nu a mai facut de ieri la amiaza, are o zi si el facea la fiecare schimbat! Dar vine acusi asistenta si o intreb si am sa iti raspund.

Felicitari noilor mamici, am sa mai citesc din urma si am sa mai raspund, deocamdata fug ca ma striga bebe de zor! Hehe, tare e bine sa il aud chitcaind prin casa!

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Astept cu nerabdare raspunsul tau, Doloress, iti multumesc frumos :) Felicitari ptr bebe, voinicul a ajuns in sfarsit acasa. Si noi ne-am chinuit cu gazele, dar cu perseverenta si cu ajutorul fetelor de aici am invatat incet, incet. Nu ragaim chiar mereu mereu, dar eu incerc sa o fac sa elimine cat mai des. Chiar ma opresc la fiecare biberon cel putin o data sa scoatem aerul :)

kk a facut ieri pe seara de 2 ori (ultimul la 12 noaptea) Ea nu facea la fiecare schimbat, dar facea in cursul unei zile. Tare sunt trista din cauza asta, of, of...

YLARI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

ok fetelor, o declar invingatoare la puncte pe soacra getutzei!!!!

eu am fost tare fericita cu mamicutza azi la mine :) :) :)

maine ar trebui sa mergem la o zi de nastere. o sa o duc pe bebeluna la mama... partea proasta e ca nu am cu ce sa ma imbrac :( :( :( uof, uof!!!

Miss Parker, supertare Mutti a voastra!!! Nota zece de la mine.

I-am facut baie la bebeluna si este foarte cuminte. doar plange ceva de speriat cand o scoatem si o imbracam. Fetelor, dar stiti ce tare? Plang si eu cu ea... Azi am vazut si lacrimi in okii ei frumosi...

Auziti, ai vostri de cate ori fac kk pe zi??? Vedeti, am inebunit, v-am zis eu... Ieri a facut de 2 ori, dar tarziu si azi nu a facut deloc. Ce ma fac? E grav??? Sa sun maine pediatrul? Sunt ingrijorata... Va multumesc.

YLARI

Ylari, la baitsa asha pateam si noi: in apa tacea si maraiia de placere, cum o scoteam in prosopel... moaaaama, parca era crima!!. Am mai calmat-o cand puneam caloriferul electric 15 min in priza, si prosopelul pe el, si era cald cald, piticii ii placea asha!
Acum... doar la chiuveta o spalam, sa nu udam gipsul.

Despre maretsul KAKA!!! deci: dr a zis asha, cat timp papa san, e normal sa faca si de 7-8 ori pe zi caca, dar si 1 data la 2 zile. Deci daca trec 3 zile si nu face nik..atunci e constipata. Sau daca face mai des, la fiecare ora..de cateva ori, asta e diaree.
Auzi...despre caca verde. Io iau fier...poti sa ii ceri parerea soacrei tale ce ma fac, ca fac un caca verde-negru, kaki de armata, asha? Ce se intampla cu mine? e de la laptele Napolact? nu mai da vaca laptele de 3.5 % BUN? A, si intreab-o... dar mai bine nu o mai intreba .

Doloress, bun venit acasa cu pui cu tot!! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, si tarie, ca vedeti ca trec toate!!! Mai ceteam la grupul de dinainte o mamica care a nascut la 30 sapt. Nu i-a fo usor nici cu bebe in spital, nici cu bebe acasa, dar uite ca a depashit greutati f. mari! Asha ca, cu Dumnezeu inainte, le izbavim pe toate!!
Si sa stii, 130gr in 3 zile pt un prematur e super start de greutate!!
Si daca e potoros la san, si nu stie, mulge in continuare, si incearca toate posibilitatile. Va admir nespus, pe voi, cele cu hopuri mari in viatsa. Pt ca le depashiti!! Sunteti o lectie de viatsa si de tarie, si sa va dea Dumnezeu un drum mai usor si senin de acu incolo.

Mergi la inceput